Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
0,5 czy 0,33? Pewnie druga opcja jak amerykańskie. Jak ja nienawidzę tak małych browarów!!!Takie oto piwko jest aktualnie w lidlu w ramach tygodnia amerykańskiego. Właśnie piłem - szału nie ma ale dramatu też. Do podjebania za 3,99 raczej ujdzie
![]()
standardowe pół litra0,5 czy 0,33? Pewnie druga opcja jak amerykańskie.

To piwo jest tak samo amerykańskie jak nasze kraftowe ipy czy apy :P0,5 czy 0,33? Pewnie druga opcja jak amerykańskie. Jak ja nienawidzę tak małych browarów!!!
Bardziej amerykańskie niż nasze, bo robi je browar z UKTo piwo jest tak samo amerykańskie jak nasze kraftowe ipy czy apy :P

@halibut
Cena za ich piwa jest dość wysoka, zważywszy na to, że dupy nie urywaja. Mocno słodowe a do tego czuć gwoździami, że hej!
@halibut
Ile placisz za nie? Bo to piwo w dzisiejszych czasach kompletnie nic nie oferuje.
Mam nadzieję że krakusy wybierają się na Beer week do "fabryki",
Darmowa sauna :)Jakieś info? Ja byłem w marcu na Craft BeerWeek w Fabryce. Był potworny tłok a hale są bez klimy-boję się co będzie jeśli drugi zrobią w lecie.
https://m.facebook.com/events/842892972468099?acontext={"ref"%3A104%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=104Jakieś info? Ja byłem w marcu na Craft BeerWeek w Fabryce. Był potworny tłok a hale są bez klimy-boję się co będzie jeśli drugi zrobią w lecie.
w hajdzie byla zywa dyskusja ostatnio, ale to dotyczylo kaca wodkowegoPany, temat powiązany: jakie są Wasze sposoby na kaca? Szczerze, to z wiekiem mam coraz większy problem, a dopada zwlaszcza po pszenicznych i mocno chmielonych nawet po niewielkiej ilosci, wiec szukam pomocy ;)
Tez dzis zamulam po dwoch i mnie to strasznie wkurwia...w hajdzie byla zywa dyskusja ostatnio, ale to dotyczylo kaca wodkowego
z piwnym przyznam mam nierozwiazalny problem, bo czesto wypije dwa bronislawy, a na drugi dzien jest kapec i bol glowy
taki to juz ten napoj bogow jest, wodeczka jest (przynajmniej dla mojego organizmu) bardziej przewidywalnaTez dzis zamulam po dwoch i mnie to strasznie wkurwia...
Tylko po co sobie psuć smak piwa wodą?Ostatnio nie mam kaca nawet po sporej ilości piwa (pewnie już się organizm przystosował), ale stosowałem wcześniej pewną skuteczną metodę.
Mianowicie podczas picia piwa cały czas popijałem sobie wodę w ilości zależnej od piwa (na 6 piw litr wody starczy). Powinno pomóc!
Kto nie lubi ruskiego szampana, ten lama.
Podoba mi się Twoja samokrytyka. Uszanowanko.