Pietras...
ONE FC Lightweight
min. taki browar zakupiłem w Berlinie;), możliwe że to sik,ale degustacja na odpowiednią chwilę ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fakt, we Włoszech i Hiszpanii sami alkoholicy po ulicach chodzą.No sztuka sztuka, wpływu na ludzi zwlaszcza :D podobno najszybsza forma uzależnienia się od alkoholu to właśnie pijący wino do dań ;) Dobra, znikam, bo rzadko pijam obecnie, a i czasu mało by przesiadywać na forum ;)
Polecam Ci pozostale 3 piwa z tego browaru:![]()
Bardzo przyjemne piwko, rześkie, nienatrętne, subtelna nuta dymu fajnie się komponuje, propsiki, powtórzę na pewno.
Swoją drogą, przepych jaki panuje obecnie na półkach hipermarketów robi wrażenie, od tego roku dopiero to zauważyłem, mnóstwo regionalnych i importu, ciezko wyjść z 1-2 piwkami bo etykiety uśmiechają się do człowieka jak laski nebeskie, gdyby nie silna psycha już do kasy docierałbym na kolanach.
Na pewno spróbuję, zacząłem od tego bo... każdy kumaty pijak wie dlaczego:D hehPolecam Ci pozostale 3 piwa z tego browaru:
-grodziskie
-o smaku czarnego bzu
- o snaku czerwonej porzeczki
Sa świetne.
Mój kolega ma instalację do kega cornelius. Jak masz jakies pytanie to go zapytam.
Generalnie to sobie radzę ze znalezieniem info w necie (właśnie nt corneliusa) ale byłem ciekaw czy stosujesz i opinii. Już ogarnąłem jak działa wszystko w tym kegu, butli, reduktorze. Może jak sprzedam kolejną działkę amfetaminy do produkcji highkicka defthomasowi to się zastanowię nad kupnem.Mój kolega ma instalację do kega cornelius. Jak masz jakies pytanie to go zapytam.
Jak to z kredytami, procent najważniejszy :DNa pewno spróbuje, zacząłem od tego bo... każdy kumaty pijak wie dlaczego:D heh
najwiecej % :)Na pewno spróbuję, zacząłem od tego bo... każdy kumaty pijak wie dlaczego:D heh
Powinno.Ile kosztuje teraz tani szampan z biedronki? Mam 12 zł i nie wiem czy starczy mi na dwa.
Powinno.
Napisz potem recenzję.Uf, mam już 15 zł, będzie na dwa szampany i piwo.
Napisz potem recenzję.
Dawno nie widziałem tego rarytasu na półce sklepowej. Gdzie go dorwałeś?Zmiana planow. Jestem w jabol parku wiec kupilem nie pite od dziecka trzy amareny
Biedronka. Ostatni bastion jabola. Juz wszystkie marki umarly: Tur, Sperma Szatana, Komandos, Lesny dzban, beczka. Nic juz nie maDawno nie widziałem tego rarytasu na półce sklepowej. Gdzie go dorwałeś?
Komandosa pijałem, do tego jeszcze Patyk i byczą krew. Czasy technikum już nigdy nie wrócą.Biedronka. Ostatni bastion jabola. Juz wszystkie marki umarly: Tur, Sperma Szatana, Komandos, Lesny dzban, beczka. Nic juz nie ma
roca. Tyllko idz do biedronki. I wyobraz to sobie sobieKomandosa pijałem, do tego jeszcze Patyk i byczą krew. Czasy technikum już nigdy nie wrócą.
Wyczuwam tutaj nutkę Paktofoniki. Byłoby to dobre połączenie na wieczór sentymentalny: 2 flaszki jabczoka i płyta PFK.w
roca. Tyllko idz do biedronki. I wyobraz to sobie sobie
wychowalem sie na k44 I pfk. Zaczalem ich sluchac jednoczesnie sluchajac smerfnych hitow. Powaga. W "Baku Baku to jest squad" myslalem ze chodZi o bak aura. Ale fajne bylo gdy przeklinali. Zrozumialem wszystko gdy w 4 klasie przesluchalem Ksiega tajemnicza. PrologWyczuwam tutaj nutkę Paktofoniki. Byłoby to dobre połączenie na wieczór sentymentalny: 2 flaszki jabczoka i płyta PFK.
Ja zacząłem ich słuchać koło 2001 roku, miałem już wtedy całe 15 lat , i również zacząłem od k44 i paktofoniki. Chłopy ze śląska muszą wspierać swoich!wychowalem sie na k44 I pfk. Zaczalem ich sluchac jednoczesnie sluchajac smerfnych hitow. Powaga. W "Baku Baku to jest squad" myslalem ze chodZi o bak aura. Ale fajne bylo gdy przeklinali. Zrozumialem wszystko gdy w 4 klasie przesluchalem Ksiega tajemnicza. Prolog
oo, czyli moja stara grupa wczesno slowianska i rum 80% 15 zl za litr z czechŚląsk cieszyński, czyli południowa rubież naszej zacnej krainy.
O ile dobrze pamiętam, to był taki czeski rum - Lich? Cena by się zgadzała.oo, czyli moja stara grupa wczesno slowianska i rum 80% 15 zl za litr z czech