min. taki browar zakupiłem w Berlinie;), możliwe że to sik,ale degustacja na odpowiednią chwilę ;)
a2ytqq.jpg

No sztuka sztuka, wpływu na ludzi zwlaszcza :D podobno najszybsza forma uzależnienia się od alkoholu to właśnie pijący wino do dań ;) Dobra, znikam, bo rzadko pijam obecnie, a i czasu mało by przesiadywać na forum ;)
Fakt, we Włoszech i Hiszpanii sami alkoholicy po ulicach chodzą.

barnardynskie-big2.png

Bardzo przyjemne piwko, rześkie, nienatrętne, subtelna nuta dymu fajnie się komponuje, propsiki, powtórzę na pewno.

Swoją drogą, przepych jaki panuje obecnie na półkach hipermarketów robi wrażenie, od tego roku dopiero to zauważyłem, mnóstwo regionalnych i importu, ciezko wyjść z 1-2 piwkami bo etykiety uśmiechają się do człowieka jak laski nebeskie, gdyby nie silna psycha już do kasy docierałbym na kolanach.
Polecam Ci pozostale 3 piwa z tego browaru:
-grodziskie
-o smaku czarnego bzu
- o snaku czerwonej porzeczki
Sa świetne.

Polecam Ci pozostale 3 piwa z tego browaru:
-grodziskie
-o smaku czarnego bzu
- o snaku czerwonej porzeczki
Sa świetne.
Na pewno spróbuję, zacząłem od tego bo... każdy kumaty pijak wie dlaczego:D heh

Mój kolega ma instalację do kega cornelius. Jak masz jakies pytanie to go zapytam.
Generalnie to sobie radzę ze znalezieniem info w necie (właśnie nt corneliusa) ale byłem ciekaw czy stosujesz i opinii. Już ogarnąłem jak działa wszystko w tym kegu, butli, reduktorze. Może jak sprzedam kolejną działkę amfetaminy do produkcji highkicka defthomasowi to się zastanowię nad kupnem.

Bardzo orzeźwiające lekkie piwko (niecałe 12% ekstraktu) z przyjemną średnią goryczką.
Jeśli ktoś jeszcze nie próbował piwa, do którego dodano chmielu z oceanii to szczerze polecam - Krzysztof Hołowczyc.

Napisz potem recenzję.

Ok. Pierwszego szampana będę pił w jabolparku(tak nazywamy , z czasów gdy byłem punkiem, taki park w Knurowie) czytając "Dreszcz" Ćwieka(o metalu z Katowic co dostał mocy superbohatera), chyba, że będą znajomi w parku. Następnego szampana będę pił przed komputerem(chyba, ze wieczór inaczej się potoczy) to będę pisał na bieżąco)

Biedronka. Ostatni bastion jabola. Juz wszystkie marki umarly: Tur, Sperma Szatana, Komandos, Lesny dzban, beczka. Nic juz nie ma
Komandosa pijałem, do tego jeszcze Patyk i byczą krew. Czasy technikum już nigdy nie wrócą.

Wyczuwam tutaj nutkę Paktofoniki. Byłoby to dobre połączenie na wieczór sentymentalny: 2 flaszki jabczoka i płyta PFK.
wychowalem sie na k44 I pfk. Zaczalem ich sluchac jednoczesnie sluchajac smerfnych hitow. Powaga. W "Baku Baku to jest squad" myslalem ze chodZi o bak aura. Ale fajne bylo gdy przeklinali. Zrozumialem wszystko gdy w 4 klasie przesluchalem Ksiega tajemnicza. Prolog

wychowalem sie na k44 I pfk. Zaczalem ich sluchac jednoczesnie sluchajac smerfnych hitow. Powaga. W "Baku Baku to jest squad" myslalem ze chodZi o bak aura. Ale fajne bylo gdy przeklinali. Zrozumialem wszystko gdy w 4 klasie przesluchalem Ksiega tajemnicza. Prolog
Ja zacząłem ich słuchać koło 2001 roku, miałem już wtedy całe 15 lat , i również zacząłem od k44 i paktofoniki. Chłopy ze śląska muszą wspierać swoich!

Cwiek jest zajebisty. "Tato, przeciez wiem ze nie pamietasz jak puknales moja matke I nie mozesz wiedziec ze to pod prysznicem" " Jak to nie coreczko?Berlin zachodni, 83, koncert Omegi. 8 chlopa na 4 lozka. Prysznic byl jedyna opcja bez gang bang"​

Ja zacząłem ich słuchać koło 2001 roku, miałem już wtedy całe 15 lat , i również zacząłem od k44 i paktofoniki. Chłopy ze śląska muszą wspierać swoich!

Jaka czesc Silesi? Aha, by @Szady albo @Grzechu sie nie czepili ze nie na temat to zrecenzuje. Amarena dobra. Tania I kopie

Back