Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mialem to w zeszłym tygodniu.Choróbsko+gorączka+niedojadanie przez tydzien=najebany po dwóch piwach w Pincie ;(
Dzięki za cynk. Jak znajdę to chętnie spróbuję bo póki co u mnie w kategorii miodowych piw króluje cały czas Ciechan.Jestem niedzielnym piwoszem, ale jakiś czas temu kupiłem sobie Półczyńskie miodowe i Żywca białego - od kilku dni chodziło za mną to pierwsze, ale z racji 3 egzaminów dzień po dniu nie mogłem sobie na nie pozwolić - teraz otworzyłem i powiem, że smakuje mi, jak jasna cholera. Mocno miodowe (najbardziej czuć ze wszystkich, które piłem), słodkie, ale nie pierońsko. Dwóch bym pewnie nie wypił, ale jedno - propsuję.
![]()
Jak woda.Nowe stare EB nawet fajnie smakuje
Z sentymentu ;)ale o dziwo mi jakoś sympatycznie to chlapnąć było.
Możliwe, i pewnie z sentymentu znów je powtórzę:) Z sentymentu do sentymentu.Z sentymentu ;)
Jaki zblazowany.Ja aż takiego sentymentu nie odczuwam żeby to jeszcze raz pić.
Litości.Nowe stare EB nawet fajnie smakuje
Młody byłem, smakowało.Mieć sentyment do EB to jak mieć sentyment do czasów sprzedkraftowych...
Młody byłem, smakowało.
ktory nie ma chmielu :Dharnaś chmielowy
to smutlem, strasznie go lubię...Mój kolega narzekał ostatnio, że Ciechan Aipa sie skiepścił. Kupiłem wczoraj przypadkiem (jedyne "lepsze" piwko które stało w lodówce, a nie na półce). Faktycznie L-ipa zero goryczki...8.50 zl w pizduuu...![]()
Miej jednak Andrzejku na uwadze, że dla samców alfa jedzących na śniadanie płatki z piwem może wydać się za słodkie. Niemniej na zdrowie!Dzięki za cynk. Jak znajdę to chętnie spróbuję bo póki co u mnie w kategorii miodowych piw króluje cały czas Ciechan.
Pilem w tym tygodniu, bylo dobre, choc faktycznie mocniej slodowo podbudowane, poszlo w strone Kormoran AIPA, ktore stoi u mnie na miejscu II jezeli chodzi o AIPA, zaraz po ciechanie, wiec smutku nie ma.Mój kolega narzekał ostatnio, że Ciechan Aipa sie skiepścił. Kupiłem wczoraj przypadkiem (jedyne "lepsze" piwko które stało w lodówce, a nie na półce). Faktycznie L-ipa zero goryczki...8.50 zl w pizduuu...![]()