Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też pogrywam to spotkankookatar -rosja
od 16 niby ale nigdzie wyniku nie moge znalescŹródła mnie mylą, czy mecz rozpoczął się???
Ruscy sobie z nas zażartowali ;)33-22 dla kataru ,,miazga ,tego sie nie spodziewalem.
mozliwe ze zagrali rezerwami ,bo innej opcji nie maRuscy sobie z nas zażartowali ;)

Prawie, wyskoczył mi błąd i nie mogłem podjąć zakładu :D A miejsce tuż za podium, miałem szczęście, ale i tak cieszy taka dobra forma Kamila.@mateusz19191010 stawiałeś tego Stocha?
http://oi58.tinypic.com/2vanlas.jpg
Tasiemka trochę for fun trochę nie hahah :D
Na Stsie obróciłem w tamtym roku :D na Totolotku jest jeszcze opcja 3x2.0 a dają do 200zł wiec też chyba warto się za niego zabrać.Pewnie mało kogo to interesuje bo chyba tylko ja obracam ten bonus z sts-ów ale dziś pojawią się kursy na UFC.
Co do stocha to miałem go na jednym kuponie miejsca 1-3 a na drugim 1-6 szkoda że sie nie udało na 3 a tak wyszedłem prawie równo na zero ;)
Nie trzeba obracać, w przypadku przegranej można od razu wypłacać??JAK KTOŚ NIE MA KONTA NA SPORTING BET TO ATAKUJCIE! cashback 400zł
chujnia 5x1.5 :D sorki za nadziejeNie trzeba obracać, w przypadku przegranej można od razu wypłacać??
JAK KTOŚ NIE MA KONTA NA SPORTING BET TO ATAKUJCIE! cashback 400zł !!! kurwa jak żałuje,że mam tam konto.
jest ale trzeba ten cashback obrócić,przeczytaj sobie regulaminJest tam MMA?
ooo a ja od kilku dni wypatruję tam kursów na tę galę i zacząłem się niepokoić jak obrócę bonus :) dzięki za infoPewnie mało kogo to interesuje bo chyba tylko ja obracam ten bonus z sts-ów ale dziś pojawią się kursy na UFC.