Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ja tam uwierzę w dobrą formę Świętych dopiero jak na dłużej ustabilizują formę,bo narazie jeden,do tego niepełny dobry sezon pod wodzą Koemana to za mało,żeby mówić,że są tak dobrym zespołem jak ich miejsce w tabeli.

l-s.JPG

ja dzis gram za 30 zl ,mecz towarzyski w pilke reczna katar -rosja
na ruskich 2.17 obie druzyny przygotowuja sie do ms. Rosja wczoraj ograla Serbie 37-30,Katar w sobote tez ich ogral jedna bramka ,
ruskie moim zdaniem sa klase lepsi od kataru ktory jest jedynie przydotowywany pod jedna impreze ,ale raczej to im nie wyjdzie
drobno mozna probowac bo to towarzyska gierka ,
mecz od 16.

No właśnie na livesporcie znalazłem skrótową informację bez szczegółów, że mecz nie rozpoczął się.

ja chciałem Stocha postawić że w trójce najlepszych będzie, wczoraj postawiłem, ale anulowali, dzisiaj chciałem postawić i jakiś error był
na moja szczęście, ale jakby był 3rd to bym się nieźle wkurzył bo kurs 7.0 był

Simon się musiał wyjebać, jak postawiłem na niego w całym turnieju po kursie 12.00... A wybrałem go zamiast wygranej Hayboecka.

Pewnie mało kogo to interesuje bo chyba tylko ja obracam ten bonus z sts-ów ale dziś pojawią się kursy na UFC.
Co do stocha to miałem go na jednym kuponie miejsca 1-3 a na drugim 1-6 szkoda że sie nie udało na 3 a tak wyszedłem prawie równo na zero ;)

Pewnie mało kogo to interesuje bo chyba tylko ja obracam ten bonus z sts-ów ale dziś pojawią się kursy na UFC.
Co do stocha to miałem go na jednym kuponie miejsca 1-3 a na drugim 1-6 szkoda że sie nie udało na 3 a tak wyszedłem prawie równo na zero ;)
Na Stsie obróciłem w tamtym roku :D na Totolotku jest jeszcze opcja 3x2.0 a dają do 200zł wiec też chyba warto się za niego zabrać.

Mało tego mam takiego koleszke z którym dogadałem sie na cashbacki jak wygram to dostaje 10% a jak nie wygram to odsyła cała stawke :D świnia bukmacherska ze mnie

Last edited by a moderator:
No właśnie na totolotka przymierzam się jak już wymęczę tego z stsów, mam nadzieje że dziś pójdą ostatnie kupony i po sobotnij nocy będzie co wypłacać ;)

JAK KTOŚ NIE MA KONTA NA SPORTING BET TO ATAKUJCIE! cashback 400zł !!! kurwa jak żałuje,że mam tam konto.

Kurde niestety nie mam nic na koncie, tylko gotówę bo już bym przelewał te 400 i stawiał na Jonesa, trzeba przynajmniej kurs 1,50 a na niego 1,52 ;)

ooo a ja od kilku dni wypatruję tam kursów na tę galę i zacząłem się niepokoić jak obrócę bonus :) dzięki za info

Back