Zagłosuje na Nową Prawicę, ale jak patrzę na tego JKM to niedobrze mi się robi. Ten człowiek naprawdę potrafi popisać się dużą wiedzą, błysnąć spostrzegawczością, ale jednocześnie palnie tyle bzdur •
• że nikt go później nie chce słuchać. Takie moje małe marzenie: jakiś normalny odpowiednik Rona Paula w Polsce. Niestety na razie zostaje tylko partia JKM. Szkoda, ale mimo to warto zagłosować. Nie wiem jak w tych wyborach, ale pamiętam, że w wyborach do Europarlamentu wielu kandydatów UPR zobowiązało się(nie tylko słowami, ale aktami prawnymi) do oddawania całej pensji europosła na organizacje charytatywne. Warto wspomnieć, że za 5 lat Brukseli można wyciągnąć ponad 4 mln złotych. Mimo tego, że większość wybrańców narodów ,,no abla • i jakoś do pracy im się nie chce chodzić, a jeśli już pójdą to jak Kurski rozmawiają przez telefon w trakcie obrad. O udzielaniu się nie ma co mówić.
Ale do rzeczy: warto nieraz obejrzeć taki program ,,Młodzież kontra • • . Można tam znaleźć dużo ludzi ideowych z młodzieżówek, którzy nie są jeszcze przegnojeni atmosferą z Sejmu. Na listach do Sejmu znajdziecie wielu kandydatów z młodzieżówek partyjnych. Tyle, że w partiach wiele spraw załatwia się ,,po znajomości • . Starzy wyjadacze zapewnią sobie ,,jedynkę • , a ideowcy nie umoczeni w partyjnych rozgrywkach dostają miejsce pod koniec listy. Nie głosujcie na kandydatów pierwszych od góry-jeśli chcecie nowych ludzi w Sejmie to zagłosujcie na kandydatów z ostatnich miejsc.
Mam nadzieje, że was nie zanudziłem ;)