Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest następny ananas :
.
Musiałem skomentowaćOni mają z tym jakiś ból dupy chyba, bo czują że w Polsce to właśnie boks umiera. Już niedługo zostanie tylko Szpilka z tych rozpoznawalnych nazwisk i będzie sranie po krzakach.
Jest następny ananas :
.
To Wasyl dorzucił :) On jest tak naprawdę twórcą "bumobójców", na pseudo sportowych galach. W boksie są większe pieniądze, bo ten sport istnieje "od zawsze". MMA tak naprawdę, to dopiero 10-15 lat bardzo dynamicznego rozwoju. Pacman vs Floyd to ewenement, a nie reguła. Kliczko w Stanach, furory nie robi. W ogóle porównanie bezsensowe. To tak jakby Dana, wpływy z gali UFC 168, porównał do... gali Najmana w Częstochowie. Trzeba zachować zdrowy rozsądek. W sumie Wasyl to nie pierwsza osoba z boksu, która sra na MMA.
Ludzie przyszli na tego, który miał realną szansę pokonać nudziarza "Klinczboya" Kliczkę.Akurat ostatnio Kliczko zapełnił MSG w Nowym Jorku i miał największą oglądalność na HBO od 2012 roku.
Ludzie przyszli na tego, który miał realną szansę pokonać nudziarza "Klinczboya" Kliczkę.
Na ważeniu było słychać, że wielu ludzi chce by Floyd to przegrał z kretesem. "Słyszysz te gwizdy na sali/to są gwizdy dla Ciebie i Twoich ziomali".Bez różnicy. Tak samo ludzie przyjdą zobaczyć jak Floyd przegrywa itd.
Ja to już jestem totalnym januszem boksu :( Nigdy żadnego z nich nie widziałem w akcji. A Floyda znam z tego, że postawił albo miał niby postawić kilka milionów dolarów na swoją wygraną w jakiejś walce.Ja w ogóle dziwie się szumowi jaki powoduje walka dwóch lekkich zawodników. Fajnie ze marketing w USA dziala ale nikt mi nie wmówi ze o tej walce w Polsce dzieciaki rozmawiają więcej niż o jakiejkolwiek walce Tysona w dawnych czasach.
Ja to już jestem totalnym januszem boksu :( Nigdy żadnego z nich nie widziałem w akcji. A Floyda znam z tego, że postawił albo miał niby postawić kilka milionów dolarów na swoją wygraną w jakiejś walce.