MegasamoaN
Bellator Bantamweight
boks obecnie to nuda i flaki z olejem i tyle w temacie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chyba dla ciebieoks obecnie to nuda i flaki z olejem i tyle w temacie.
jedni lubia pełnowymiarową otwarta walkę (mma) inni taktyczne "szachy" (boks). dla kazdego cos innego ;)chyba dla ciebie
ja lubie to i to ważne żeby się napierdalalijedni lubia pełnowymiarową otwarta walkę (mma) inni taktyczne "szachy" (boks). dla kazdego cos innego ;)
Ciekawe kto niby ze srodowiska bokserskiego uwaza ze Wasilewski to pajac Wasilewski ma wielu przeciwnikow, tych ktorzy go nie lubie ale nikt rozsadny nie uwaza go za pajaca.Wasilewski to pajac (uważają tak też w środowisku bokserskim), a Arum się delikatnie mówiąc z Danką nie lubią więc teksty padają w obie strony.
Może właśnie to jest najlepszym przykładem jak bardzo ten sport się rozwija?Ciekawe kto niby ze srodowiska bokserskiego uwaza ze Wasilewski to pajac Wasilewski ma wielu przeciwnikow, tych ktorzy go nie lubie ale nikt rozsadny nie uwaza go za pajaca.
Dzis w nocy gala UFC 200, podobno najwieksza w dziejach UFC, a walka wieczoru jest pojedynek.... kobiet. W boksie to nie do pomyslenia
Walka wieczoru to tylko miano, wiadomo że mogli dać inną walkę jako main eventCiekawe kto niby ze srodowiska bokserskiego uwaza ze Wasilewski to pajac Wasilewski ma wielu przeciwnikow, tych ktorzy go nie lubie ale nikt rozsadny nie uwaza go za pajaca.
Dzis w nocy gala UFC 200, podobno najwieksza w dziejach UFC, a walka wieczoru jest pojedynek.... kobiet. W boksie to nie do pomyslenia
Moze ktos juz gdzies wrzucal, ale dyskusja najwyrazniej toczy sie dalej.
Ciezko mnie nazwac psychofanem Kawulskiego, ale w zestawieniu z Wasilewskim do dusza czlowiek. Co do ilosci gal, to jesli maja byc na podobnym poziomie ( chodzi mi o poziom sportowy, zwlaszcza pojedynki zawodnikow tzw. srodka, bo "kulawe bokserskie swiatelka" mi nie przeszkadzaja ) co gale bokserskie, to niech zostana przy tych czterech.Śmieszny ten Kawul jest ze swoim cyrkiem 4 razy w roku. Niech zrobi w roku tyle razy gale KSW co odbywa się gal bokserskich i dopiero potem się udziela.
To wiekopomne wydarzenie, zwlaszcza w polaczeniu z ostatnia gala w Nysie, najlepiej oddaje stan polskiego piesciarstwa.