Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najeb im to się skończą podśmiechujki.Co Wy ode mnie chcecie? Tak zasadniczo?
Ale wtedy wyrzucą go z GimnazjumNajeb im to się skończą podśmiechujki.
Miszon, takie pociski z twoich ust nie brzmią najlepiej ;)Ale wtedy wyrzucą go z Gimnazjum
To mnie uduszono (pondro @Matszo92 ). Także z punktu widzenia przemocy jestem na straconej pozycji. Teraz muszę zbudować rekord na ogórkach, żeby dostać rewanż -Najeb im to się skończą podśmiechujki.
wiewiórka nie cipek (hindus nie arab).Czemu nie? Wszystko jest dobrze. Każdy z nas sobie trochę ciśnie i nic w tym złego.Miszon, takie pociski z twoich ust nie brzmią najlepiej ;)
Ale to nie jest zaden "pocisk". Wewiur o gimanzjum sam sobie zartuje tutaj przeciez. Ze mnie ostatnio np maz kuzynki beke krecil, ze przy moim talerzu powinna stac karteczka "pije alkohol, bo jestem pelnoletni" z dowodem osobistym obok, nie obrazalem sie, a tez zartowalem. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni, jak Wewiur czy ja bedziemy mieli po 50 lat to bedziemy jeszcze piekni i mlodzi :DMiszon, takie pociski z twoich ust nie brzmią najlepiej ;)
W boksie, amatorskim, mam gówniany rekord więc zapraszam:)To mnie uduszono (pondro @Matszo92 ). Także z punktu widzenia przemocy jestem na straconej pozycji. Teraz muszę zbudować rekord na ogórkach, żeby dostać rewanż -wiewiórka nie cipek (hindus nie arab).
Czemu nie? Wszystko jest dobrze. Każdy z nas sobie trochę ciśnie i nic w tym złego.
Jak zbijesz do 40 kg to pogadamy.W boksie, amatorskim, mam gówniany rekord więc zapraszam:)

Ja myślałem że jesteś wielkim murzynem.Wszyscy pewnie wyobrażali sobie Ciebie jako dostojnego Pana po trzydziestce, tak jak mnie jako "łysawego czterdziestoletniego grubasa, a nie lovelasa" (cyt. @Mess ).
Nic się nie martw, ustawimy się 2 na 2. Średnia w naszej dwójce wychodzi około 100kg, więc nie jest źle.Jak zbijesz do 40 kg to pogadamy.
A jakbyś przypadkiem chciał do mojego narożnika, to trzeba będzie oznaczyć wiaderka, żeby się nie pomyliły.![]()
Hehe, to samo usłyszałem od halibuta.Ja myślałem że jesteś wielkim murzynem.
ja chciałbym zdobyć jedną walkę zanim wyzwę Kohsakę na Rizin. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Grindowaniu i zapasomW boksie, amatorskim, mam gówniany rekord więc zapraszam:)

Kiedy ci to opowiadałem? :DA jakbyś przypadkiem chciał do mojego narożnika, to trzeba będzie oznaczyć wiaderka, żeby się nie pomyliły.![]()
Supermario, chociaż lepszy był redaktor Niskiegokrula który pomylił @DanHendoTKO z @TidzejKto sobie zrobił zdjęcie z koszulą Tidżeja? Gość rozwalił system, focia, focia, focia?![]()
Ja myślałem że jesteś wielkim murzynem.
Nic się nie martw, ustawimy się 2 na 2. Średnia w naszej dwójce wychodzi około 100kg, więc nie jest źle.
To ja z @Wewiur vs @DanHendoTKO i ?ja chciałbym zdobyć jedną walkę zanim wyzwę Kohsakę na Rizin. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Grindowaniu i zapasom
![]()
Ja chcę tylko walkę abym mógł z rekordem 1-0 wyzwać jakiegoś Emeryta i spędzić sylwestra w Japonii.To ja z @Wewiur vs @DanHendoTKO i ?
Boje się jego trójkątów
Żeby mnie ostrzec.Kiedy ci to opowiadałem? :D
Supermario, chociaż lepszy był redaktor Niskiegokrula który pomylił @DanHendoTKO z @Tidzej
Spokojnie, będzie walczył w tymBoje się jego trójkątów
If you know what I mean
Owszem, byłem, oczywiście nie żałuję, mega ekipa, szkoda, że Cie nie było byku! Jedzenie zacne, piwo również, życzyłbym sobie aby takie zloty odbywały się częściejPo fotach i filmikach widze, że nawet Wilku zajrzal na zlot - Pozdro @SCStunner
Kurde, szkoda, że tak krótko byłem. Widać , po wideło, że bylo całkiem spoko!
I również dopisuję się do klubu Hardkorowych Fanów śpiących na dworcu, @Vic3k chyba widział mnie w toalecie o jakiejś 6 rano, ledwo stałem na nogach, pobudka o 5:00 potrafi wykończyć. Na Warszawę wstępnie się piszę i już nie mogę doczekać, niewątpliwie warto było pokonać te +400 km :)
To Ty spałeś na krześle? :DNo byłem, ale jakbym się w odwalił w sweterki i inne wypastowane buty to pewnie nie musiałbym tłumaczyć 5 w pełni uzbrojonym policjantom w radiowozie, że nie ukradłem swojej komórki :D Wygoda ma swoje minusy
Pewnie jakiś arab zostawił nam z bombą, ale nie wybuchłaA czyj był ten plecak bezpański z białym dresem?
Tak to on ;)To Ty spałeś na krześle? :D
Mieliśmy rozkminę kto, ale Halibut już nie pamiętał, ani Jakub Bijan ani Cloud nie wiedzieli, niski gruby i z brodąW którym to było momencie? W sensie po gali jakoś późno (wtedy mnie nie było i był jeden z nas) czy przed galą/w jej czasie? Bo przed galą nie było od nas nikogo, a na gali byłem tylko ja i nie przypominam sobie, żebym tytułował Miszona TJem :D
Mówiłem, żebyś nie kroił tego frajera od razu po wyjściu z Polskiego Busa. Ale nie "Skrojenie na wyjeździe liczy się podwójnie"No byłem, ale jakbym się w odwalił w sweterki i inne wypastowane buty to pewnie nie musiałbym tłumaczyć 5 w pełni uzbrojonym policjantom w radiowozie, że nie ukradłem swojej komórki :D Wygoda ma swoje minusy