Podwieszony Walny Zlot Cohones'15 podczas KSW 33 - Musisz tam być!

Ok mam dłuższą chwilę wolnego(akurat jak to napisałem, to zostałem zawołany do pracy, moje szczęście :lol:) i jestem już w miarę trzeźwy, więc sam napiszę coś o zlocie. Może być trochę chaotycznie, ale cóż, bywa :wink:
Pierwsze primo to dziękuję Ekipie z którą jechałem: @MuraS , @d-amian-enp , @Suchar , @Gienek , @Meru i @supermario za wspaniałe towarzystwo, dobre teksty i to, że ładnie tolerowali moją wkurwiającą obecność i jednak nie wysadzili mnie w tym Radomiu, to wiele znaczy! :lol:
Ogółem był to najlepszy weekend w moim życiu. Świetnie się bawiłem, wiele piwa wypiłem, dobrze zjadłem (teraz masa weszła, to trzeba rzeźbić, co by na kolejnym zlocie być większym od @kaczka41 ! :lol:) a przede wszystkim obejrzałem galę MMA tak jak chciałem - drąc ryja kibicując zawodnikom, bez spiny osób obok (jak jest czasami na KSW) czy sąsiadów. Dzięki dla @Jakub Bijan za JustBleed'a którego zrobiliśmy po walce Kornika. Zdarłem ryja kibicując. Podziękowania dla @Cloud za to, że kręcił nas i robi ze mnie gwiazdę zlotu (hehe :lol:). Szybciej zmontuj filmik ziom, chciałbym zobaczyć co tam się działo (ewentualnie wgraj filmiki na zewnętrzny serwer a ja poskładam dla Rocksów :wink:). Dzięki też dla @SCStunner za fotosa (wysłałem ci zapro na FB, weź przyjmij i wyślij zdjęcie :wink:) Pozdrawiam również rodzinę z Cohones to jest duet @Comber & @Abdul Kerim za to, że mylili mi się przez pierwszą godzinę. (wiem, nie jesteście podobni, ale still, to jestem ja). Pozdro również dla @Perfumiarz który na żywo okazał się równym gościem!
Pozdro dla Cohones! Widzimy się w WWA, coby Krakusy w końcu musiały wyjechać! (@Masu , liczę że się pojawisz!)
Ps. Ale "Cyki, Cyki" wygrały sobotni wieczór :lol:
#Pozdro dla kumatych

wysadzili mnie w tym Radomiu, to wiele znaczy! :lol:
Było ciężko, na zlocie w Warszawie zaczynasz pić później od pozostałych, żeby poziom głośności wszyscy mieli taki sam. Plus Warsaw Shore zrzuca się na te duże rękawiczki żebyś nie musiał się hamować z klaskaniem
teraz masa weszła, to trzeba rzeźbić, co by na kolejnym zlocie być większym od @kaczka41 ! :lol:)
Możesz mieć masę, ale nigdy nie będziesz wyglądał jak George Clooney
Ps. Ale "Cyki, Cyki" wygrały sobotni wieczór :lol:
#Pozdro dla kumatych
Z tego co pamiętam, to leciało to "Cycki, Cycki" - mina kelnerek był idealna w czasie dopingu.

Last edited:
Tutaj walka i reakcja jak Cipek nazbierał od Mameda.

widzę, że po którymś piwku kultura słowa zniknęła. :-) U mnie leciały dosadne słowa gdy Fury wygrał, ale to ze szczęścia, że "Klinczboy" przestanie być mistrzem.

widzę, że po którymś piwku kultura słowa zniknęła. :-) U mnie leciały dosadne słowa gdy Fury wygrał, ale to ze szczęścia, że "Klinczboy" przestanie być mistrzem.
Ja i @Perfumiarz na filmiku faceci w czerni :lol:,wygląda jak byśmy się umawiali w co się ubrać :lol:, nieeeeeeee nie kurwa jest dobre i ja pierdole kurwa też :D

@DanHendoTKO to teraz opisz mi osoby które z nami jechały bo było nas 6 a z Tobą wychodzi 7 :-D chyba nie jesteś trzeźwy do końca.
Gieny - SuperMario i Mesu się zamienili: Mario Bros jechał z nami do KrK a Meru do WWA. W 6 jechaliśmy w autobusie ale ogólnie 7 cohonesowiczóew było

On przedkłada teorię nad praktykę ;)
Nie da się ukryć, że praktyk ze mnie żaden. :wink:
Ale z podejścia do romansów już można;) Wewiur pewnie po dwóch latach zalotów ściągnie wybrance rękawiczkę żeby ją za rękę w kinie potrzymać;)
Chciałbym znaleźć taką, która jest porządna i nosi rękawiczki. Ale szukam, szukam i nie ma. I powiedz Ty mi, jak żyć z taką wiedzą.
Nie zdejmuje się rękawiczek z kobiecych rąk. Toż to faux pas.
Z tym kinem to przegiąłeś. W teatrze okej, ale w kinie? W życiu nie poszedłbym z wybranką do kina, sam też bym nie poszedł, w ogóle bym nie poszedł, kurde dwa razy byłem w życiu w kinie.
Kto sobie zrobił zdjęcie z koszulą Tidżeja? Gość rozwalił system, focia, focia, focia? :crazy:

Nie da się ukryć, że praktyk ze mnie żaden. :wink:

Chciałbym znaleźć taką, która jest porządna i nosi rękawiczki. Ale szukam, szukam i nie ma. I powiedz Ty mi, jak żyć z taką wiedzą.
Z tym kinem to przegiąłeś. W teatrze okej, ale w kinie? W życiu nie poszedłbym z wybranką do kina, sam też bym nie poszedł, w ogóle bym nie poszedł.
Kto sobie zrobił zdjęcie z koszulą Tidżeja? Gość rozwalił system, focia, focia, focia? :crazy:
@supermario strzelał fotę z tego, co kojarzę. Tylko ta koszula Tidżeja jakaś taka marna tym razem

A co powiesz na stylizację moją, Oresta, Makłowcza i SCSTunnera? Hehe. Kulturka, nerd party ;)
Ja tam nikomu do szafy nie zaglądam, też się tak nie raz ubieram ;), więc nie mam nic do takiej stylizacji :D.

Ja tam nikomu do szafy nie zaglądam, też się tak nie raz ubieram ;), więc nie mam nic do takiej stylizacji :D.
Chodziło mi raczej o to, że to dosyć nietypowe ubranie jak na chlanie i oglądanie mma. W dodatku nie umawialiśmy się na to. Po prostu stwierdziliśmy, że należy zadać szyku i podkreślić rangę wyjątkowego wydarzenia jakim jest zlot cohones :D

Chodziło mi raczej o to, że to dosyć nietypowe ubranie jak na chlanie i oglądanie mma. W dodatku nie umawialiśmy się na to. Po prostu stwierdziliśmy, że należy zadać szyku i podkreślić rangę wyjątkowego wydarzenia jakim jest zlot cohones :D
A tam nietypowe, jak nie typowe lubicie tak się ubierać, to czemu nie ja jestem zwolennikiem teorii, że nie ma nietypowych ubrań w odniesieniu do jakiejś imprezy itp. Jak ktoś lubi i ma ochotę w dany dzień się ubrać, tak się ubiera ;)/

A tam nietypowe, jak nie typowe lubicie tak się ubierać, to czemu nie ja jestem zwolennikiem teorii, że nie ma nietypowych ubrań w odniesieniu do jakiejś imprezy itp. Jak ktoś lubi i ma ochotę w dany dzień się ubrać, tak się ubiera ;)/
To prawda, ale zważ na to, że niektórzy użytkownicy zwrócili uwagę na sweterki i koszule ;)

Krótkie spodenki i japonki na pogrzeb to trochę nietypowo :)

Andrzeju nie popadajmy w skrajności, aczkolwiek ja np. tak jak wyżej napisałem złego słowa bym nie powiedział wszak na pogrzebie ważna jest obecność, a nie strój :D. I napisałem o imprezie, a pogrzeb takową nie jest.

To prawda, ale zważ na to, że niektórzy użytkownicy zwrócili uwagę na sweterki i koszule ;)

W sumie z klubu krakowiaczka wyłamał się tylko Wewiur swoim ubiorem i Vicek ;p

Z ciekawości - przypadkiem tak się ubraliście wspólnie czy celowo?

Back