UFC Belfast - Bilety, Doloty, Noclegi, itd.

Gdzie w Irlandii jest konsulat Polski? Jakby doleciał to potem by uderzył do konsula ze go ojebali z dokumentów. Dostałby świstek na powrót xD

Gdzie w Irlandii jest konsulat Polski? Jakby doleciał to potem by uderzył do konsula ze go ojebali z dokumentów. Dostałby świstek na powrót xD

Na lotnisku w Belfscie beda pewnie sprawdzać. Przecież nie powie, że zgubił w samolocie :mamed:

Na lotnisku w Belfscie beda pewnie sprawdzać. Przecież nie powie, że zgubił w samolocie :mamed:
W ramach UE nie sprawdzają po przylocie, wychodzisz jak u siebie na wsi z pekaesa xD

Chyba, że by były jakies problemy z nim podczas lotu czy byłby najebany to wtedy obsługa mogłaby go zgłosić ewentualnie :P

W ramach UE nie sprawdzają po przylocie, wychodzisz jak u siebie na wsi z pekaesa xD

Chyba, że by były jakies problemy z nim podczas lotu czy byłby najebany to wtedy obsługa mogłaby go zgłosić ewentualnie :P

Konsul jest 1,5km od naszego hotelu
1 Stranmillis Embankment, Belfast

@Matszo92 decyzja?

Konsul jest 1,5km od naszego hotelu
1 Stranmillis Embankment, Belfast

@Matszo92 decyzja?
Nie wejdę na ten papier do samolotu. Dzwoniłem do rysnaira i ni. Chuja. Chciałem jechać do warszawy złożyć papiery indywidualne by było szybko ale stwierdziłem że za drogo dwa razy jechać a i tak gwarancji nie na. Pojechałem do Katowic powiedziałem jaka jest sytuacja byłem bardzo grzeczny więc udslonsienzalatwic priorytet. Gwarancji nadal nie na ale szanse są.

Nie wejdę na ten papier do samolotu. Dzwoniłem do rysnaira i ni. Chuja. Chciałem jechać do warszawy złożyć papiery indywidualne by było szybko ale stwierdziłem że za drogo dwa razy jechać a i tak gwarancji nie na. Pojechałem do Katowic powiedziałem jaka jest sytuacja byłem bardzo grzeczny więc udslonsienzalatwic priorytet. Gwarancji nadal nie na ale szanse są.

9 dni nadziei. Trzymamy kciuki :friends:

W ramach rozwoju umiejetnosci w nowym zawodzie mozesz uzyc daru sugestii, zeby jednak ten dowod byl na czas... :)

Oj, chyba jednak mogą sprawdzić. Mnie i dzieciarnię przetrzepali.
Móc, mogą, ale nie muszą. W tym sztokholmie z samolotu wychodzisz na plytę i juz jesteś w hali przylotów- nikogo nie sprawdzali. Jak wracałem i lądowaliśmy na modlinie, to tylko ciapaka wzieli na bok :P

Można sie odprawiać. Na lot powrotny dopiero 17.11

TAK ZAPYTAM W PRZYPADKU GDYBY @Matszo92 NIE DOSTAŁ NA CZAS DOWODU. BYŁBY KTOŚ CHETNY WSKOCZYC NA MIEJSCE MATEUSZA?

18-21 listopada

Bilety lotnicze 146zł (5 ostatnich miejsc) Moze do czwartu nie pójdą wszystkie + hotel (jakieś 400zł - 3 doby)
Bilet na gale Matszo mógłby odstąpić za darmo

Nie martw się. NIKT nie dostanie zgody na dołaczenie do nas przed powiedzmy godziną 15-16 we czwartek. Wiem, ze wtedy to juz bedzie pozamiatane aby ktos wskoczył za Cb ale moze znajdzie sie teraz chetny, zainteresowany, który miałby czas, checi i kase na wylot

Back