Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/eu-citizen/index_pl.htmJa bym tam ryzykował
@Matszo92
Gdzie w Irlandii jest konsulat Polski? Jakby doleciał to potem by uderzył do konsula ze go ojebali z dokumentów. Dostałby świstek na powrót xD

Nie możecie go walizki wsadzić?Na lotnisku w Belfscie beda pewnie sprawdzać. Przecież nie powie, że zgubił w samolocie![]()
Ale byśmy zabulili za nadbagaż...Nie możecie go walizki wsadzić?

on by sie zmiescil tylko w jeden sposobNie możecie go walizki wsadzić?
Nie możecie go walizki wsadzić?
W ramach UE nie sprawdzają po przylocie, wychodzisz jak u siebie na wsi z pekaesa xDNa lotnisku w Belfscie beda pewnie sprawdzać. Przecież nie powie, że zgubił w samolocie![]()
W ramach UE nie sprawdzają po przylocie, wychodzisz jak u siebie na wsi z pekaesa xD
Chyba, że by były jakies problemy z nim podczas lotu czy byłby najebany to wtedy obsługa mogłaby go zgłosić ewentualnie :P
Nie wejdę na ten papier do samolotu. Dzwoniłem do rysnaira i ni. Chuja. Chciałem jechać do warszawy złożyć papiery indywidualne by było szybko ale stwierdziłem że za drogo dwa razy jechać a i tak gwarancji nie na. Pojechałem do Katowic powiedziałem jaka jest sytuacja byłem bardzo grzeczny więc udslonsienzalatwic priorytet. Gwarancji nadal nie na ale szanse są.
Nie wejdę na ten papier do samolotu. Dzwoniłem do rysnaira i ni. Chuja. Chciałem jechać do warszawy złożyć papiery indywidualne by było szybko ale stwierdziłem że za drogo dwa razy jechać a i tak gwarancji nie na. Pojechałem do Katowic powiedziałem jaka jest sytuacja byłem bardzo grzeczny więc udslonsienzalatwic priorytet. Gwarancji nadal nie na ale szanse są.

Najbardziej sie wkurwie jak dowó przyjdzie w piątek...9 dni nadziei. Trzymamy kciuki![]()
Najbardziej sie wkurwie jak dowó przyjdzie w piątek...
A zlozyles w trybie przyspieszonym?Najbardziej sie wkurwie jak dowó przyjdzie w piątek...
Wysłała priorytetem wiec chyba tak, kwestia tego jak to rozpatrzą w Warszawie. 6 dni roboczych na wyrobienie plastiku i przesłanie do Katowic. Może być ciężko.A zlozyles w trybie przyspieszonym?
Efekt mógłby być odwrotny od zamierzonego.W ramach rozwoju umiejetnosci w nowym zawodzie mozesz uzyc daru sugestii, zeby jednak ten dowod byl na czas... :)
Oj, chyba jednak mogą sprawdzić. Mnie i dzieciarnię przetrzepali.W ramach UE nie sprawdzają po przylocie, wychodzisz jak u siebie na wsi z pekaesa xD
Móc, mogą, ale nie muszą. W tym sztokholmie z samolotu wychodzisz na plytę i juz jesteś w hali przylotów- nikogo nie sprawdzali. Jak wracałem i lądowaliśmy na modlinie, to tylko ciapaka wzieli na bok :POj, chyba jednak mogą sprawdzić. Mnie i dzieciarnię przetrzepali.
Obstawiam, że z darmowej rezerwacji nikomu nie przydzieli okna. . . ew. może lot nie bd mial za duzego oblozenia i da rade się przesiąść xDKurwa, chciałem okno. Kto się zamieni?
nie ma chuja, nie zmieszczę się.55x40x20 [cm]