JanuszWanZant
WSOF Lightweight
darli dzis te wieśki szkopskie coś mordy czy cicho?chuj z nimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
darli dzis te wieśki szkopskie coś mordy czy cicho?chuj z nimi
trabily kutasy, tak mnie wkurwiaja z tym. po meczu z Polska byli cicho :Ddarli dzis te wieśki szkopskie coś mordy czy cicho?
JESZCZE KURWOM W TYM TURNIEJU ZAMKNIEMY MORDY , CO NIE GARUŚ ?trabily kutasy, tak mnie wkurwiaja z tym. po meczu z Polska byli cicho :D
huehuehue samobojcami chyba nie soWy poważnie myślicie, że Włosi mając wszystko w swoich rękach wybiorą Hiszpanię w 1/8?
Wy poważnie myślicie, że Włosi mając wszystko w swoich rękach wybiorą Hiszpanię w 1/8?
a co mają w swoich rękach? chuja mają....Wy poważnie myślicie, że Włosi mając wszystko w swoich rękach wybiorą Hiszpanię w 1/8?
Porażkę mają. Przecież Szwecja gra gówno, nie ma szans, żeby coś ugrali z Belgią. Z resztą, zobaczymy.a co mają w swoich rękach? chuja mają....
ale zresztą, trzeba przyznać, jutro w tych meczach będzie sporo kalkulacjiPorażkę mają. Przecież Szwecja gra gówno, nie ma szans, żeby coś ugrali z Belgią. Z resztą, zobaczymy.
Edit
A no tak, bezpośredni, my bad. I tak Włosi będą mieli mistrza

Albo to Hiszpanie są w ciemnej dupie. To się okaże w poniedziałekWlosi juz maja 1 miejsce zapewnione, nie maja szans spasc na 2 miejsce. Sa w ciemnej dupie.

Chorwacja to drużyna na ćwierćfinał też, będzie mega ciężko.Kurwa chłopaki wiedzieli co robili grając dzisiaj taką padakę. Zamiast kogoś z trójki Włochy/Niemcy/Hiszpania (moim zdaniem 3 największych faworytów) mamy Chorwację w ew. ćwierćfinale
chuj z nimi
jebac systemJak na Niemca jesteś wyjątkowo wulgarny. Przestań
edit: niemca
Z moich obliczen wynika ze Niemiaszki na 90% graja na Slowacje. Jedyna opcja zeby zagrali na Albanie to jesli Szwecja, Irlandia i Austria przegraja lub zremisuja swoje mecze, a Portugalia przegra.chuj z nimi
ja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finaluKurwa pije sobie winko a wy takie rozkminy dajecie kto z kim i kalkulacje, że nie ogarniam:D
Włosi, skrujuja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finalu
Ja tam licze ze Wegrzy zajma 3 miejsce w grupie i w cwiercfinale mamy mecz przyjazni! W ostatecznosci niech zajma 1 miejsce i mecz przyjazni przekladamy na polfinal.ja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finalu
Wyjebane to i ja mam ale chyba za dużo wina wypiłem bo nie ogarniam tych kalkulacji kto z kim i dlaczego:Dja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finalu
Pierdolić Węgrów. Islandia ogarnie i wygra ten turniej:D #czarnahabetakurwaJa tam licze ze Wegrzy zajma 3 miejsce w grupie i w cwiercfinale mamy mecz przyjazni! W ostatecznosci niech zajma 1 miejsce i mecz przyjazni przekladamy na polfinal.
Francja wywiesza białą flagę ;)Szwajcarzy oddają walkower przez brak koszulek, Chorwaci przerywają mecz rzucając racami, Belgia chuja gra. Nie wiem tylko co z finałem.
Pite jak piteA mnie najbardziej cieszy data rozgrywania meczu z helwetamiw końcu bď pite
![]()
Czego On od Nas chce...