UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Kolejny piłkarz Realu zmarnował karnego na Euro. Jak dobrze, że zaczęli pudłować ciut po 28 maja:cool: Ale Ramosa do karnych to nawet w Los Blancos ciężko mi przeboleć.

Porażkę mają. Przecież Szwecja gra gówno, nie ma szans, żeby coś ugrali z Belgią. Z resztą, zobaczymy.
Edit
A no tak, bezpośredni, my bad. I tak Włosi będą mieli mistrza
ale zresztą, trzeba przyznać, jutro w tych meczach będzie sporo kalkulacji :DC:

Kurwa chłopaki wiedzieli co robili grając dzisiaj taką padakę. Zamiast kogoś z trójki Włochy/Niemcy/Hiszpania (moim zdaniem 3 największych faworytów) mamy Chorwację w ew. ćwierćfinale

Kurwa chłopaki wiedzieli co robili grając dzisiaj taką padakę. Zamiast kogoś z trójki Włochy/Niemcy/Hiszpania (moim zdaniem 3 największych faworytów) mamy Chorwację w ew. ćwierćfinale
Chorwacja to drużyna na ćwierćfinał też, będzie mega ciężko.

chuj z nimi
Z moich obliczen wynika ze Niemiaszki na 90% graja na Slowacje. Jedyna opcja zeby zagrali na Albanie to jesli Szwecja, Irlandia i Austria przegraja lub zremisuja swoje mecze, a Portugalia przegra.

ja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finalu
Ja tam licze ze Wegrzy zajma 3 miejsce w grupie i w cwiercfinale mamy mecz przyjazni! W ostatecznosci niech zajma 1 miejsce i mecz przyjazni przekladamy na polfinal.

ja pije browar i mam wyjebane. interesuje mnie tylko polska drabinka, bo z drugiej polowy i tak wjedzie hiszpania do finalu
Wyjebane to i ja mam ale chyba za dużo wina wypiłem bo nie ogarniam tych kalkulacji kto z kim i dlaczego:D
Ja tam licze ze Wegrzy zajma 3 miejsce w grupie i w cwiercfinale mamy mecz przyjazni! W ostatecznosci niech zajma 1 miejsce i mecz przyjazni przekladamy na polfinal.
Pierdolić Węgrów. Islandia ogarnie i wygra ten turniej:D #czarnahabetakurwa

Jak na razie w 1/8
Polska - Szwajcaria
Chorwacja - Słowacja
Włochy - Hiszpania
Francja - Irlandia Płn.

Back