respect
UFC Heavyweight
Nie szukajmy miodu w dupie!Nie srajmy wyżej dupy, jest git, póki co :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie szukajmy miodu w dupie!Nie srajmy wyżej dupy, jest git, póki co :)
To krycie nie przeszkodziło mu zdobyć króla strzelców w Bundeslidze i el. ME. Poza tym takie gdybanie nie ma sensu. Milik ma bramkę i asystę, a Lewy ma tylko niecelne strzały.

Portugalia by się całym narodem udała do Lourdes, żeby być na naszym miejscu, tak że tego...Nie szukajmy w dupie miodu!
Pewnie, że tak. Chciałem nawiązać do powiedzonka Pudziana. Może troszkę z kontekstem nie trafiłem.Portugalia by się całym narodem udała do Lourdes, żeby być na naszym miejscu, tak że tego...
Zmiękła rura huehuehe ?mówcie mu michi
Graliśmy słabo, ale lepiej niż Grecja którykolwiek mecz w 2004 ;)milik zagral dzisiaj najlepszy mecz w turnieju. fabianski to megakozak na przedpolu. obie druzyny graly slabo, ale widze, ze nikt nie zwraca uwagi na to, ze gralismy zmienionym skladem i ustawieniem. nie wyszlo, musimy gra tak jak z irolami i szkopami. jebac hajterow. chwdp. jp100%. sedzia chuj
co ty.. konto premium robi swojeZmiękła rura huehuehe ?

Absolutnie nie uważam by Milik grał super. Chcę tylko abyśmy byli konsekwentni i jeżeli jedziemy po Miliku to nie bronmy Lewego, bo nie bardzo jest jak go usprawiedliwiać. Ale zgadzam się ze się nie przekonamy i szczerze nie ma sensu się siłować więc piona :)Widzę, że reprezentujesz #TeamKołtoń. Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mnie. PiS joł![]()
W meczu otwarcia z Portugalia zagrali lepiej niz Polska.Graliśmy słabo, ale lepiej niż Grecja którykolwiek mecz w 2004 ;)
Absolutnie nie uważam by Milik grał super. Chcę tylko abyśmy byli konsekwentni i jeżeli jedziemy po Miliku to nie bronmy Lewego, bo nie bardzo jest jak go usprawiedliwiać. Ale zgadzam się ze się nie przekonamy i szczerze nie ma sensu się siłować więc piona :)
a w eliminacjach bylo zupelnie odwrotnie, jak to sie szybko zmieniaJa nigdy nie pisałem, że Lewy gra dobrze na tym turnieju, tylko tyle, że imo gra lepiej or Milika :) Osobiście to od Robercika oczekiwałem w chuj więcej, ale jak widać na próżno. Najważniejsze, że Polacy wyszli z grupy. Zero z tyłu powodem do dumy, dwa z przodu powodem do dyskusji o potencjale ofensywnym naszej reprezentacji ;)
gdyby te dwa nie daly awansu to mozna by dyskutowac ,4lata temu 2 gole i papawa z przodu powodem do dyskusji o potencjale ofensywnym naszej reprezentacji ;)
Jak dotąd bramki na Euro nie straciły cztery drużyny: Włosi, Hiszpanie, Niemcy i Polacy. Czyli kolejno Mistrzowie Świata 2006, 2010, 2014 i 2018.
Jak to spierdolić? Wlasnie dobrze, elitarne grono co raz bardziej elitarne!Wszystko musieli Hiszpanie spierdolic.... :D
Ale prawo serii przestanie dzialac i polska nie bedzie mistrzem swiata 2018.Jak to spierdolić? Wlasnie dobrze, elitarne grono co raz bardziej elitarne!

Co to kurwa było w sam środek bramki ...
Że wyjebie w trybunyAle prawo serii przestanie dzialac i polska nie bedzie mistrzem swiata 2018.
Ramos... czego sie spodziewales?

Robertowi musi jeszcze ktoś dograć on jest typem, który raczej dostaje piłkę i ją wykorzystuje. To egzekutor a nie drybler;) A co do Milika to tylu szans co nie wykorzystał to nie wiem. Jakby jebnął z nich bramy to byśmy mieli z 5 a nie 2Ja nigdy nie pisałem, że Lewy gra dobrze na tym turnieju, tylko tyle, że imo gra lepiej or Milika :) Osobiście to od Robercika oczekiwałem w chuj więcej, ale jak widać na próżno. Najważniejsze, że Polacy wyszli z grupy. Zero z tyłu powodem do dumy, dwa z przodu powodem do dyskusji o potencjale ofensywnym naszej reprezentacji ;)