UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

To krycie nie przeszkodziło mu zdobyć króla strzelców w Bundeslidze i el. ME. Poza tym takie gdybanie nie ma sensu. Milik ma bramkę i asystę, a Lewy ma tylko niecelne strzały.

Widzę, że reprezentujesz #TeamKołtoń. Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mnie. PiS joł :beer:

milik zagral dzisiaj najlepszy mecz w turnieju. fabianski to megakozak na przedpolu. obie druzyny graly slabo, ale widze, ze nikt nie zwraca uwagi na to, ze gralismy zmienionym skladem i ustawieniem. nie wyszlo, musimy gra tak jak z irolami i szkopami. jebac hajterow. chwdp. jp100%. sedzia chuj

yyy, jak za utratę tej bramki można winić De Geę? Przecież chłop musiał zostać na lini, bardzo prawdopodobne było, że pierwszy zawodnik Chorwatów strąci/uderzy tę piłkę... Kalinić chyba nie chciał uderzyć w te miejsce, ale wyszło klasowo.

milik zagral dzisiaj najlepszy mecz w turnieju. fabianski to megakozak na przedpolu. obie druzyny graly slabo, ale widze, ze nikt nie zwraca uwagi na to, ze gralismy zmienionym skladem i ustawieniem. nie wyszlo, musimy gra tak jak z irolami i szkopami. jebac hajterow. chwdp. jp100%. sedzia chuj
Graliśmy słabo, ale lepiej niż Grecja którykolwiek mecz w 2004 ;)

Widzę, że reprezentujesz #TeamKołtoń. Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mnie. PiS joł :beer:
Absolutnie nie uważam by Milik grał super. Chcę tylko abyśmy byli konsekwentni i jeżeli jedziemy po Miliku to nie bronmy Lewego, bo nie bardzo jest jak go usprawiedliwiać. Ale zgadzam się ze się nie przekonamy i szczerze nie ma sensu się siłować więc piona :)

smieli sie z albani a ta jak turcy wygraja 1-0 z czechami bedzie miala duze szanse na awans, potem tylko szwecja i irlandia nie moga wygrac swoich meczy

Absolutnie nie uważam by Milik grał super. Chcę tylko abyśmy byli konsekwentni i jeżeli jedziemy po Miliku to nie bronmy Lewego, bo nie bardzo jest jak go usprawiedliwiać. Ale zgadzam się ze się nie przekonamy i szczerze nie ma sensu się siłować więc piona :)

Ja nigdy nie pisałem, że Lewy gra dobrze na tym turnieju, tylko tyle, że imo gra lepiej or Milika :) Osobiście to od Robercika oczekiwałem w chuj więcej, ale jak widać na próżno. Najważniejsze, że Polacy wyszli z grupy. Zero z tyłu powodem do dumy, dwa z przodu powodem do dyskusji o potencjale ofensywnym naszej reprezentacji ;)

Ja nigdy nie pisałem, że Lewy gra dobrze na tym turnieju, tylko tyle, że imo gra lepiej or Milika :) Osobiście to od Robercika oczekiwałem w chuj więcej, ale jak widać na próżno. Najważniejsze, że Polacy wyszli z grupy. Zero z tyłu powodem do dumy, dwa z przodu powodem do dyskusji o potencjale ofensywnym naszej reprezentacji ;)
a w eliminacjach bylo zupelnie odwrotnie, jak to sie szybko zmienia

Jak dotąd bramki na Euro nie straciły cztery drużyny: Włosi, Hiszpanie, Niemcy i Polacy. Czyli kolejno Mistrzowie Świata 2006, 2010, 2014 i 2018.

Wszystko musieli Hiszpanie spierdolic.... :D

Zgoda, tylko zwróc uwagę, że grupę eliminacyjną imo mieliśmy trudniejszą i pomimo tego ofensywnie nie prezentowaliśmy się tak przeciętnie jak teraz. Wiem, że Euro to tak naprawdę puchary i liczy się całokształt podczas turnieju, ale balonik dzisiaj prawie pękł, bo chujowa Ukraina nam się mocno postawiła. Nie szukam dziury w całym, kibicuję naszym, ale to Szwajcaria będzie faworytem w 1/8. A teoretycznie powinno być odwrotnie ;)

Robertowi musi jeszcze ktoś dograć on jest typem, który raczej dostaje piłkę i ją wykorzystuje. To egzekutor a nie drybler;) A co do Milika to tylu szans co nie wykorzystał to nie wiem. Jakby jebnął z nich bramy to byśmy mieli z 5 a nie 2

Back