Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
no patrzcie jaki janusz z niego .#NieŚledzę #NieOglądam
przyznaj się , że założyłeś bo stremy za darmola chcesz?Już w piątek zaczynają się piłkarskie Mistrzostwa Europy na francuskich boiskach. Temat służy do dyskusji na temat wydarzeń jakich będziemy świadkami już od 10 czerwca. Na który mecz fazy grupowej czekacie najbardziej, prócz spotkań Polaków? za kogo trzymacie kciuki?
u mnie identycznie, ale kolejnosc moze byc obojetna. z tym, ze francja wygra te mistrzostwaZA:
1. Polska
2. Hiszpania
3. (Tu zawsze była Holandia)
ANTY:
1. Francja
2. Niemcy
3. Portugalia
Tfu tfu, obyś w złą godzinę tego nie powiedział ;)u mnie identycznie, ale kolejnosc moze byc obojetna. z tym, ze francja wygra te mistrzostwa
ZA:
1. Polska
2. Hiszpania
3. (Tu zawsze była Holandia)
ANTY:
1. Francja
2. Niemcy
3. Portugalia
no i co :D sklad maja bardzo fajny, ale sa pierdolonymi zadufanymi zabojadamiHalo Panie Mystic ! Czemu nie lubisz Francuzów?Mają bardzo fajny, perspektywiczny, młody skład
![]()
Nie lubię ich :)Halo Panie Mystic ! Czemu nie lubisz Francuzów?Mają bardzo fajny, perspektywiczny, młody skład
![]()
Karny Francuz dla Ciebieno i co :D sklad maja bardzo fajny, ale sa pierdolonymi zadufanymi zabojadami
umiesz po francusku?Karny Francuz dla Ciebie. Szanuję Twoje zdanie, ale ja tam Francuzów lubię. Poznałem wielu i są to naprawdę równi goście. (Nie licząc francuskich "Sebixów" z podmiejskich blokowisk, bo jest to element bardziej patologiczny niż nasz rodzimy "kwiat młodzieży".)
Nie wiem kto wygra, ale nasi przegrają.
A to masz racje, to mogą byc wybuchowe igrzyska.
Jak chyba każdy. I bierny i czynny francuski facet znać powinienumiesz po francusku?
Uhuhu jakie gierki słowne. Widzę, że jęzorem umiesz operować .umiesz po francusku?
powaznie pytamUhuhu jakie gierki słowne. Widzę, że jęzorem umiesz operować .
Swego czasu trochę we Francji siedziałem i jako tako nauczyłem się mówić/pisać po francusku. Czasami Kali jeść, Kali pić ale się dogadam.powaznie pytam
no widzisz, bo ja nie widzialem jeszcze francuza, ktory umie mowic w innym jezyku niz francuski, a do mnie do miasta w sobote czy niedziele wbijaja sie ich tysiace :/Swego czasu trochę we Francji siedziałem i jako tako nauczyłem się mówić/pisać po francusku. Czasami Kali jeść, Kali pić ale się dogadam.
na pewno gdzies cos jebnie, ale raczej nie na tych zadupiastych stadionach tylko w paryzu. @defthomas siedz na chacie podczas mistrzostwJa kibicuje Francuzom, niezmiennie od czasów Zizou.
btw. coś czuję, że jebnie, nie ma prawa nie jebnąć. Tylu tych debili w Francji, że jednemu przynajmniej uda się wysadzić domowej produkcji bombą.
no widzisz, bo ja nie widzialem jeszcze francuza, ktory umie mowic w innym jezyku niz francuski, a do mnie do miasta w sobote czy niedziele wbijaja sie ich tysiace :/