@tsatsiki, dlaczego jedne akcje mogą być pod publikę a inne nie ( łokcie) ? Jeśli Ronda robi warsztat aktorski, to rolę zbuntowanej fochny ma już obczajoną.
Telewizja ma duży wpływ na to, jak postrzegamy dana osobę, ale tak naprawdę nie sądzisz chyba, że ktoś im daje zarys akcji typu, ty Ronda zapyskujesz, ty jej odbąkniesz, i jakos podtrzymacie temat. Oni montują program z odpowiedniego odstępu czasu, wyciągając co lepsze rodzynki.i montując w atrakcyjny dla siebie sposób. . Dlaczego dziwne akcje wynikają jak dotąd za sprawą Rousey, a nie Tate ? Czy nie można inaczej szlifować warsztatu, niż w widoczny sposób? Jeśli ma to być sposób na promowanie przyszłej osobowości medialnej, to powinna pogonić w cholerę swoich spin doktorów, bo kiepscy z nich doradcy. Fanów jej nie przybędzie, chyba, że kilku psycholi( bez urazy :-)). W ostatnim sezonie trenerzy pokazali, jak w merytoryczny i cywilizowany sposób można przejść cały sezon budując przy okazji charyzmę ( głównie Sonnen za epickie teksty na pokrzepienie ducha - nie myślałem, że kiedyś to napiszę :-)) I nie wynikało to raczej, z chęci promowania Jonesa i Sonnena na wzorowych zawodników, Jestem przekonany, że UFC chciało więcej akcji i przepychanek słownych między nimi na promocje ich pojedynku, ale oni po prostu im ich nie dali.
Na moje oko, dziewczyna jest po prostu nadpobudliwa i ma problemy z agresją, przez co jest doskonałym materiałem na bycie "gwiazdą" sezonu, ale może to spowodować u niej chwilową czkawkę.