Unbreakable
Maximum FC Super Heavyweight
To jest ogromny plus ich zastosowania, możesz przetaczać, podnosić, a jak trzeba to możesz naparzać młotem i nic im nie będzieJa na takich oponkach bym co najwyżej trenował młotem siłę ciosu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jest ogromny plus ich zastosowania, możesz przetaczać, podnosić, a jak trzeba to możesz naparzać młotem i nic im nie będzieJa na takich oponkach bym co najwyżej trenował młotem siłę ciosu...
Skąd jesteś? Potrzebuje takiejTo jest ogromny plus ich zastosowania, możesz przetaczać, podnosić, a jak trzeba to możesz naparzać młotem i nic im nie będzie
Okolice Krakowa:) mała wies pod KrakowemSkąd jesteś? Potrzebuje takiej
Komplet opon to tylko w KSW, chyba że taka to tylko jednaSkąd jesteś? Potrzebuje takiej
nie no z kilka razy by sie przerzuciło chyba . Nigdy nie probowałem ale jak sie klamoty jakies targa to taką opone tez sie targnie - najwazniejsze że na kolanie oprzeć potem juz jakos idzie nie?A jak, starą motorynka już dawno nie czuła jazdy:(
Te po lewej po 135 kg sztuka, ta z prawej 165
Podobne do martwego ciągu, jak miałem dostęp do takich opon to robiłem przerzucenie, skok do środka opony, wyskok z opony, padnij powstań z pompką i w drugą stronę, można też zarzucać na bark, wyciskać albo rzucać za plecy. Przy przerzucaniu można zerwać biceps, więc ostrożnie z ciężarem opony.nie no z kilka razy by sie przerzuciło chyba . Nigdy nie probowałem ale jak sie klamoty jakies targa to taką opone tez sie targnie - najwazniejsze że na kolanie oprzeć potem juz jakos idzie nie?
Wszystko to, co napisałeś, zarzucanie na plecy i przysiad z oponą, ale średnio wygodne.Podobne do martwego ciągu, jak miałem dostęp do takich opon to robiłem przerzucenie, skok do środka opony, wyskok z opony, padnij powstań z pompką i w drugą stronę, można też zarzucać na bark, wyciskać albo rzucać za plecy. Przy przerzucaniu można zerwać biceps, więc ostrożnie z ciężarem opony.
Siła zdecydowanie pomaga, ale taka opona jednak sprężynuje i tutaj technika odpowiedniego chwytu i użycia przeciwwagi, a nie tylko konkretnego mięśnia.nie no z kilka razy by sie przerzuciło chyba . Nigdy nie probowałem ale jak sie klamoty jakies targa to taką opone tez sie targnie - najwazniejsze że na kolanie oprzeć potem juz jakos idzie nie?
nooo Panie nie kazdy wiochman i ma takie cuda. Ale zazdroszczę^^ Chociaż w jakims Gymie mi mignęła podobna oponkaSiła zdecydowanie pomaga, ale taka opona jednak sprężynuje i tutaj technika odpowiedniego chwytu i użycia przeciwwagi, a nie tylko konkretnego mięśnia.
Polecam jednak serdecznie, bo sile rozwija kurewsko, a i wydolność idzie w górę.
Swego czasu mieli coś podobnego w platinium, ale to lekkie strasznie było.nooo Panie nie kazdy wiochman i ma takie cuda. Ale zazdroszczę^^ Chociaż w jakims Gymie mi mignęła podobna oponka
Polecam kanał, kawałek ziemi, trochę sprzętu i ogień.
Trochę naciągany ten "trening w domu"
W lesie jak w domuTrochę naciągany ten "trening w domu"
Cały świat to siłownia, nawet reklamy w telewizji takie lecąW lesie jak w domu
45kg na sobie…
Robisz dalej te marsze z ciężkim plecakiem? Polecisz coś solidnego, zebym mógł tam załadować nawet 40-50kg?Pobiegane, pomaszerowane
Trenuje ktoś na ergometrze? Opyla się coś takiego nabyć żeby mniej nudne cardio sobie dopykać czy szkoda miejsca w domu na klamota?
Wioślarz powietrzny HS-070R Rush
Wioślarz powietrzny HS-070R Rush z 8-stopniową regulacją oporu, intuicyjnym w obsłudze wyświetlaczem i systemem szybkiego składania. Zamów już dzisiaj!hop-sport.pl
za 10 razy tyleJa na siłowni nieraz robię i sam myślałem nad zakupem do domu, ale jak poczytałem, to tylko w concept-2 warto zainwestować.
nawet po promce podziękuję za coś co ma służyć jako dodatek a nie główne narzędzie treningowe za 5 tysi :D@szplin
zdarzają się promki :)
Jak gadalem to tez nie ma co oszczedzac, przy moim wzroscie i wadze to juz w ogole. No przeciez przy twojej tez XD
Dla cohones to przeciez pół tygodnia pracy! XDnawet po promce podziękuję za coś co ma służyć jako dodatek a nie główne narzędzie treningowe za 5 tysi :D
Za taką kasę to można walnąć sobie boxa z olimpijką i wuchtą ciężaru