Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe jak to działa, bo w sumie nie wiem. Niech się wypowie ktoś kto mógł używać.

Tam jest filmik, masz to w bazie i przekręcasz na żądaną wagę i tyleCiekawe jak to działa, bo w sumie nie wiem. Niech się wypowie ktoś kto mógł używać.
Ja mam 500m na siłkę także w domu tylko cardio![]()

mało kg, bardzo mało. Za podobne pieniądze można czasem wyrwać circa 2*30
Kolega ma i sobie chwali, w sensie nie dokładnie ten model ale regulowane hantle.
Mam już te gówno na nakrętkę i szukam czegoś lepszegoKolega ma i sobie chwali, w sensie nie dokładnie ten model ale regulowane hantle.
Ja jestem jednak zdania, że lepiej kupić sztangielki i osobno odpowiednią ilość żeliwa. Wiadomo, wolniej się te ciężary przekłada i pewnie nie jest to takie estetyczne, ale jak sobie wymyślisz kupić jeszcze sztangę to będziesz miał już kupione obciążenia.
Tylko sztangielki kup z zaciskami sprężynowymi a nie te gówno na nakrętkę.

trzeba było czajniczki z libla braćMam już te gówno na nakrętkę i szukam czegoś lepszego
Edit.
Ja ćwiczę rekreacyjnie żeby się poruszać trochę, nie zalać sadłem i móc nie liczyć kalorii.
Nie ćwiczyłem tym nigdy i pod moje ćwiczenia to lepiej hantelkitrzeba było czajniczki z libla brać
ludzie z pepperka chwalą i sam na to patrzyłem, jak będzie w dobrej cenie to może się skusze nawet
Całkiem całkiem i do tego polska firmaludzie z pepperka chwalą i sam na to patrzyłem, jak będzie w dobrej cenie to może się skusze nawet
(są do kupienia poniżej 500 stów czasami)
ostatnio te były w pro ce po 330zl
![]()
Hantel regulowany TREXO ADT-24-BF 24 kg czarny
Sprawdź Hantel regulowany TREXO ADT-24-BF 24 kg czarny (ADT-24-BF) na Sportano. Gwarancja jakości i szybka dostawa!sportano.pl
Muszę zastanowić się nad miejscem przechowywania zanim kupię.ile i ile?Kupiłem, polecam do treningu domowego
View attachment 119020
ile i ile?
11.5 kg max za 199 zł/szt. Niby nie za duża waga ale jak na moje potrzeby (póki co) jest wystarczająca. Wygodnie i szybko się zmienia, wydaje się stabilne i mam nadzieję że nie dostanę w mordę jakimś elementem który odpadnie podczas ćwiczeń.ile i ile?
A mogłeś se śliczne czajniczki wziąć na promce i jeszcze na obiad w marche by zostało11.5 kg max za 199 zł/szt. Niby nie za duża waga ale jak na moje potrzeby (póki co) jest wystarczająca. Wygodnie i szybko się zmienia, wydaje się stabilne i mam nadzieję że nie dostanę w mordę jakimś elementem który odpadnie podczas ćwiczeń.
Widziałem dzisiaj na peperku, obstawiam że rozjebałbym sobie nadgarstki w pierwszym tygodniu ćwiczeńA mogłeś se śliczne czajniczki wziąć na promce i jeszcze na obiad w marche by zostało

Dla kolegi z kadry?
Kolega polecaDla kolegi z kadry?

Kupując hantle zajebaleś pół magazynu ?
Kupując hantle zajebaleś pół magazynu ?

kurier się zesra jak będzie wnosił po schodach
![]()

25 kg mordo. Nie uniesie.Nic się nie chwaliłeś że bastek Ci je dostarczy.![]()

Jedną sztuką będziesz machał?
.Też tak uważam. A lidera obecnej na szafotCzas na inne partie