Trening w domu

@Siwy25_1 warto coś takiego zakupić do treningu rekreacyjnego w domu?
mało kg, bardzo mało. Za podobne pieniądze można czasem wyrwać circa 2*30
Ludzie chwalą takie rozwiązania, bo wygoda zmiany ciężaru to jest kosmos w porównaniu z tradycyjnymi rozkręcanymi sztangielkami. Tylko do dynamicznych ćwiczeń to bałbym się tego w ręce brać. Jeśli jednak chcesz typowo kulturystyczne pompowanie bajsepsów robić a nie treningi prawdziwych samców to warto rozważyć.

@Siwy25_1 warto coś takiego zakupić do treningu rekreacyjnego w domu?
Kolega ma i sobie chwali, w sensie nie dokładnie ten model ale regulowane hantle.
Ja jestem jednak zdania, że lepiej kupić sztangielki i osobno odpowiednią ilość żeliwa. Wiadomo, wolniej się te ciężary przekłada i pewnie nie jest to takie estetyczne, ale jak sobie wymyślisz kupić jeszcze sztangę to będziesz miał już kupione obciążenia.
Tylko sztangielki kup z zaciskami sprężynowymi a nie te gówno na nakrętkę.

Kolega ma i sobie chwali, w sensie nie dokładnie ten model ale regulowane hantle.
Ja jestem jednak zdania, że lepiej kupić sztangielki i osobno odpowiednią ilość żeliwa. Wiadomo, wolniej się te ciężary przekłada i pewnie nie jest to takie estetyczne, ale jak sobie wymyślisz kupić jeszcze sztangę to będziesz miał już kupione obciążenia.
Tylko sztangielki kup z zaciskami sprężynowymi a nie te gówno na nakrętkę.
Mam już te gówno na nakrętkę i szukam czegoś lepszego :homer:
Edit.
Ja ćwiczę rekreacyjnie żeby się poruszać trochę, nie zalać sadłem i móc nie liczyć kalorii.

trzeba było czajniczki z libla brać
Nie ćwiczyłem tym nigdy i pod moje ćwiczenia to lepiej hantelki
comment_LkljWfCAoYIu55SKrGsF5p7k8pLBbtqj.gif

ludzie z pepperka chwalą i sam na to patrzyłem, jak będzie w dobrej cenie to może się skusze nawet
(są do kupienia poniżej 500 stów czasami)
ostatnio te były w pro ce po 330zl

Całkiem całkiem i do tego polska firma :penn: Muszę zastanowić się nad miejscem przechowywania zanim kupię.

Jakiś czas temu kupiłem sobie do domu takiego bydlaka:

Zastanawiałem się długo nad wioślarzem, ale ostatecznie zdecydowałem się na to.

Sesja treningowa odbyta. Czas na inne partie :pjelen: .

trening.jpg

Back