Trening w domu

Ale masakra. Robię trening, głównie klata, bar, triceps i zakonczyć chciałem kilkoma seriami obwodów na wytrzymałość siłową. Jest tylko jeden problem, zrobiłem 2 serie na triceps ze zmniejszanym obciążeniem: pompki diamenty do załamki, od razu ketel 20 i francuskie do zalamki, ketel 12 francuskie, krązek 7 kg i francuskie do załamki I dobicie wyprostem rąk za siebie w pochyleniu przodem z krążkami 7kg. Po dwóch takich seriach mam tricepsy twarde jak kamienie i tak spompowane że aż boli. Już z 5 minut czekam aż pompa zejdzie, bo czuję się jakby mnie skurcz łydek w nocy obudził, ale łydki mam w tricepsie :lol:

Ale masakra. Robię trening, głównie klata, bar, triceps i zakonczyć chciałem kilkoma seriami obwodów na wytrzymałość siłową. Jest tylko jeden problem, zrobiłem 2 serie na triceps ze zmniejszanym obciążeniem: pompki diamenty do załamki, od razu ketel 20 i francuskie do zalamki, ketel 12 francuskie, krązek 7 kg i francuskie do załamki I dobicie wyprostem rąk za siebie w pochyleniu przodem. Po dwóch takich seriach mam tricepsy twarde jak kamienie i tak spompowane że aż boli. Już z 5 minut czekam aż pompa zejdzie, bo czuję się jakby mnie skurcz łydek w nocy obudził, ale łydki mam w tricepsie :lol:
koks-png.74993

Back