Starvin' Marvin
Maximum FC Welterweight
Ma wykonywać niepełny ruch hip hinge w stroju stormtroopera? Dziwne macie te metody treningowe w SanokuRób tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma wykonywać niepełny ruch hip hinge w stroju stormtroopera? Dziwne macie te metody treningowe w SanokuRób tak
Nie zaszkodziMa wykonywać niepełny ruch hip hinge w stroju stormtroopera? Dziwne macie te metody treningowe w Sanoku
Rack pull top.Jakieś cwiczenie na dół pleców? Chodzi mi głownie o wzmocnienie.
To na początek rób bez podpierania na przedramionachJaki macie rekord plank ?? Ja pierdole nie wiedziałem że tak to jest przejebane ćwiczenie!! 18 sekund i brak sił! Plecy chce rozjebac!!
18 sekund to już jest równy mistrzostwu świataJaki macie rekord plank ?? Ja pierdole nie wiedziałem że tak to jest przejebane ćwiczenie!! 18 sekund i brak sił! Plecy chce rozjebac!!
Jeśli brzuch jest pokaźnych rozmiarów i krągłości to jest to dobry wynik. Natomiast wszelkiej maści wyszczurzeni z płaskobrzuchiem mogą mieć powody do narzekań.Jaki macie rekord plank ?? Ja pierdole nie wiedziałem że tak to jest przejebane ćwiczenie!! 18 sekund i brak sił! Plecy chce rozjebac!!
Pics or not happen...Jak byłem młody i chudy to robiłem
Miałem kiedyś fotę jak robię salto, ale to bylo w czasach przejścia ze smieny na kodak, więc chuj wi co się z kliszą stało. W czasach tamtego zdjęcia miałem długie włosy (bo to ja wyznaczałem trendy i miałem "samuraja" dobre 20 lat wcześniej niz to było modne )Pics or not happen...
Byłeś też czarny i grałeś w koszykówkę?Miałem kiedyś fotę jak robię salto, ale to bylo w czasach przejścia ze smieny na kodak, więc chuj wi co się z kliszą stało. W czasach tamtego zdjęcia miałem długie włosy (bo to ja wyznaczałem trendy i miałem "samuraja" dobre 20 lat wcześniej niz to było modne )
Fota uchwyciła moment akurat jak byłem głową do dołu z rozpuszczonymi włosami,a że to było w ruchu, więc lekko rozmazane. Kiedyś jedna laska oglądała tę fotkę. Tak patrzy, patrzy i pyta: "tej, a czemu ty masz głowę we wiadrze"?
Koszykówka jest dla pedałówByłeś też czarny i grałeś w koszykówkę?
Chyba kolega ma za duże przyciąganie ziemskie bo to ćwiczenie najlepiej wychodzi na stacji kosmicznejJaki macie rekord plank ?? Ja pierdole nie wiedziałem że tak to jest przejebane ćwiczenie!! 18 sekund i brak sił! Plecy chce rozjebac!!
Panowie, czy to prawda? Bo jeśli tak to już wchodzę na allegro
Do tego pompki, wiadomo.
Panowie, czy to prawda? Bo jeśli tak to już wchodzę na allegro
Do tego pompki, wiadomo.
Jak mnie kurwa zawsze bawią te filmy gosci i szpar dojebanych towarem i latami przewalania żelastwa, że janusze i Grażyny zrobią formę ich 2 genialnymi ćwiczeniami z 1 czajnikiem, albo jeszcze lepiej z gumami xDTak to prawda. Te dwa cwiczenia i szereg innych plus strzykawa z towarkiem i bedziesz wyglądać tak samo
po co?Bo jeśli tak to już wchodzę na allegro
Pewnie mu się trochę miejsca w piwnicy zrobiłopo co?
Dziękuję, o to mi chodziło.Co nie zmienia faktu, że "halo" jest fajnym ćwiczeniem jeżeli chodzi o zdrowie i mobilność barków.
Czyli po swojej wieczornej samolibacji z bimberkiem wysnułeś wniosek że czas pomachać czajnikiem i talerzemDziękuję, o to mi chodziło.
Wiadomo, że już wyglądam jak ten gościu więc bez ciśnienia, ale miałem na myśli właśnie utylitarność tego ćwiczenia bo wygląda (w potoku tego całego rynsztoku) na autentycznie skuteczne.
Dokładnie tak.Czyli po swojej wieczornej samolibacji z bimberkiem wysnułeś wniosek że czas pomachać czajnikiem i talerzem
Cóż, nie ważny powód ważne by zacząćDokładnie tak.
A teraz, powtarzając libację resztą bimberku i piwami tylko się utwierdzam w tym przekonaniu