Tanio skóry nie sprzedam

Pewnie przez to że polscy faceci
:Duke3d:
nie są w typie czarnoskórych pań, a czarni faceci są w typie Polek :wink: :lol::confused:
:star wars:
pomyliłeś kurewstwo i łatwość dawania dupy pierwszemu lepszemu cyganowi (bo koleżanki będą się zastanawiać jakiego miał fiuta) z atrakcyjnością, przecież te bambusy to najczęściej tępe nieroby z brudem z pazurami
:tiphatb:

poza tym od dawna udowodnione jest, że czarne kobiety (większość) nie są po prostu atrakcyjne, robili test u różnych ras i różne konfiguracje,
wyszło jak zdrowy rozsądek podpowiada, białe kobiet najatrakcyjniejsze i ... biali mężczyźni, znajdę film to wkleję, tylko ideologia powoduje te dziwne zwierzęce odruchy u białych kobiet
(są oczywiście wyjątki ale to mniejszość)

Last edited:
pomyliłeś kurewstwo i łatwość dawania dupy pierwszemu lepszemu cyganowi (bo koleżanki będą się zastanawiać jakiego miał fiuta) z atrakcyjnością, przecież te bambusy to najczęściej tępe nieroby z brudem z pazurami
:tiphatb:
No nie wszyscy, te nasze czarne celebrytki, to ojców matki poznawały na studiach w PL... :wink:

A wiesz, że jednego czarnego rodzyna na kierunku nawet medycyna nie ujebią na roku, bo będzie skandal na całą europkę?
:juanlaugh:
Tylko że tamci to byli studenci z lat 70-80 i przyjeżdżali z Afryki do krajów socjalistycznych, i nikt pewnie się nie przejmował jak dziś tolerancja, skandalami, UE itp.

Tylko że tamci to byli studenci z lat 70-80 i przyjeżdżali z Afryki do krajów socjalistycznych, i nikt pewnie się nie przejmował jak dziś tolerancja, skandalami, UE itp.
Zawsze są jakieś wyjątki, bywałem u lekarza bambusa i jest w miarę dobrym lekarzem, a najbardziej lubię gościa z iranu, w sumie mój kolega od kilku lat, również klient, dużo mi opowiedział o islamie i dlaczego przez niego uciekał z Iranu (sam zaratusztranin) .

IMG_1211.gif

Back