ninja
Vale Tudo Championship
nigdy odwrotnie, zawsze jakieś kurwisko...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

nigdy odwrotnie, zawsze jakieś kurwisko...
![]()
Pewnie przez to że polscy facecinigdy odwrotnie, zawsze jakieś kurwisko...
![]()

pomyliłeś kurewstwo i łatwość dawania dupy pierwszemu lepszemu cyganowi (bo koleżanki będą się zastanawiać jakiego miał fiuta) z atrakcyjnością, przecież te bambusy to najczęściej tępe nieroby z brudem z pazuramiPewnie przez to że polscy faceci
nie są w typie czarnoskórych pań, a czarni faceci są w typie Polek![]()

No nie wszyscy, te nasze czarne celebrytki, to ojców matki poznawały na studiach w PL...pomyliłeś kurewstwo i łatwość dawania dupy pierwszemu lepszemu cyganowi (bo koleżanki będą się zastanawiać jakiego miał fiuta) z atrakcyjnością, przecież te bambusy to najczęściej tępe nieroby z brudem z pazurami
![]()

A wiesz, że jednego czarnego rodzyna na kierunku nawet medycyna nie ujebią na roku, bo będzie skandal na całą europkę?No nie wszyscy, te nasze czarne celebrytki, to ojców matki poznawały na studiach w PL...![]()

Tylko że tamci to byli studenci z lat 70-80 i przyjeżdżali z Afryki do krajów socjalistycznych, i nikt pewnie się nie przejmował jak dziś tolerancja, skandalami, UE itp.A wiesz, że jednego czarnego rodzyna na kierunku nawet medycyna nie ujebią na roku, bo będzie skandal na całą europkę?
![]()
Zawsze są jakieś wyjątki, bywałem u lekarza bambusa i jest w miarę dobrym lekarzem, a najbardziej lubię gościa z iranu, w sumie mój kolega od kilku lat, również klient, dużo mi opowiedział o islamie i dlaczego przez niego uciekał z Iranu (sam zaratusztranin) .Tylko że tamci to byli studenci z lat 70-80 i przyjeżdżali z Afryki do krajów socjalistycznych, i nikt pewnie się nie przejmował jak dziś tolerancja, skandalami, UE itp.
złodziejstwo, murzyn
cóż to był za lot

O kurwa.... ŚWINUCH!