Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Było.A to nie lepiej było brata albo tą dupodajke wyrzucić przez balkon?
![]()

Ja to pamiętam jak młodzież waliła tabakę, gdy nikt nie słyszał jeszcze o takim czymś jak gimnazja...oj tam od razu sensacja, czujne oko realizatora, tabakę to waliłem w gimnazjum zanim to było modne

Jeszcze wcześniej był w modzie klej butapren którego opary amatorzy wdychali z woreczka.Ja to pamiętam jak młodzież waliła tabakę, gdy nikt nie słyszał jeszcze o takim czymś jak gimnazja...![]()
![]()
![]()
Ale to było dla hardkorowców z SP...Jeszcze wcześniej był w modzie klej butapren którego opary amatorzy wdychali z woreczka.

i jego realne 180 cm o których wspominał

Elektryczne szyby, niebezpieczna sprawa.głupio zrobił bo mógł okno otworzyć i dać dyla, no ale w takiej sytuacji trzeźwe myślenie się wyłącza zazwyczaj i tak sobie można pisać na forumku
![]()
pytanie w którym momencie elektryka padłaElektryczne szyby, niebezpieczna sprawa.
Cholera wie, cała komora silnika zalana od samego początku, w 40 sekundzie widać że jakieś przyciski przy lusterku próbuje wciskać (może szyberdach?) ale nie ma reakcji.pytanie w którym momencie elektryka padła
Dobrze jest mieć młotek pod siedzeniem. Szybe można wybić a i ciapakowi czy innemu ukrowi w łeb przypierdolic.Cholera wie, cała komora silnika zalana od samego początku, w 40 sekundzie widać że jakieś przyciski przy lusterku próbuje wciskać (może szyberdach?) ale nie ma reakcji.
To jedna z tych zjebanych sytuacji w życiu na które się nie przygotowujesz i właściwie jesteś zdany na jakieś instynkty przetrwania. Jeżeli adrenalinowy autopilot Cię poprowadzi to przeżyjesz.
Ja mam kosę taką do rozcinania pasów, z tyłu rękojeści ma zbijak do szyb.Dobrze jest mieć młotek pod siedzeniem. Szybe można wybić a i ciapakowi czy innemu ukrowi w łeb przypierdolic.