Tanio skóry nie sprzedam

Zaiste piękny widok
1728221457494.jpeg

a co, cassius jest postury bastka?:waldeklaugh:
:deniro::no no:
Przy Bastku to ja robię za wielkie chłopisko :lol: chociaż takim nie jestem :wink:
ale tłuściutka srakunia jakby na Ciebie usiadła to game over
:juanlaugh:
Chyba tylko na twarzy :wink:bo nie na sprzęcie :lol:, chociaż trzeba uważać na panny, koledze kiedyś siedziała taka 100 kg maszyna, na kolanach, bo był mało wybredny (ta tutaj zdecydowanie lżejsza) a później miał zabieg na kolano... mówił że nie przez to, ale żonkę to ma teraz raczej z tych filigranowych, czyli mądry Polak po szkodzie tu pasuje idealnie...

Last edited:
No tak, ale kolega ma konto na cohones więc w łapie powinno być co najmniej 500Nm. Jak nie ma to proszę oddać konto premium. :wtf2:
Taki chuj. Jestem tu bez biletu nie wspominając o jakimś koncie premium. Szpieguje dla grubasa że stolycy. :suchykarol:

:deniro::no no:
Przy Bastku to ja robię za wielkie chłopisko :lol: chociaż takim nie jestem :wink:

Chyba tylko na twarzy :wink:bo nie na sprzęcie :lol:, chociaż trzeba uważać na panny, koledze kiedyś siedziała taka 100 kg maszyna, na kolanach, bo był mało wybredny (ta tutaj zdecydowanie lżejsza) a później miał zabieg na kolano... mówił że nie przez to, ale żonkę to ma teraz raczej z tych filigranowych, czyli mądry Polak po szkodzie tu pasuje idealnie...
wiadomo, że na twarzy

hey-baby-gerry-alanguilan.gif

Back