BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Zaiste piękny widok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tubki mu się pojebały
To się nadaje do Nadludzi
Ale d...![]()

a co, cassius jest postury bastka?ale tłuściutka srakunia jakby na Ciebie usiadła to game over
![]()

a co, cassius jest postury bastka?![]()

chociaż takim nie jestem 
Chyba tylko na twarzyale tłuściutka srakunia jakby na Ciebie usiadła to game over
![]()
bo nie na sprzęcie
, chociaż trzeba uważać na panny, koledze kiedyś siedziała taka 100 kg maszyna, na kolanach, bo był mało wybredny (ta tutaj zdecydowanie lżejsza) a później miał zabieg na kolano... mówił że nie przez to, ale żonkę to ma teraz raczej z tych filigranowych, czyli mądry Polak po szkodzie tu pasuje idealnie...Dementuje te pomówienia. Mój Civic miał na koniec 241Nm bez turbo.
Ja tam nie pije alko, to więc mi nie groziCassius tylko teraz nie wsadzaj pindola do kufla kolegi![]()

No tak, ale kolega ma konto na cohones więc w łapie powinno być co najmniej 500Nm. Jak nie ma to proszę oddać konto premium.Dementuje te pomówienia. Mój Civic miał na koniec 241Nm bez turbo.

Taki chuj. Jestem tu bez biletu nie wspominając o jakimś koncie premium. Szpieguje dla grubasa że stolycy.No tak, ale kolega ma konto na cohones więc w łapie powinno być co najmniej 500Nm. Jak nie ma to proszę oddać konto premium.![]()

Kutanga pewnie też poniżej 30cm, jak u niemowlaka.Taki chuj. Jestem tu bez biletu nie wspominając o jakimś koncie premium. Szpieguje dla grubasa że stolycy.![]()

Potężne niutyDementuje te pomówienia. Mój Civic miał na koniec 241Nm bez turbo.

Obierasz cebule czy nie przeszkadza?Taki chuj. Jestem tu bez biletu nie wspominając o jakimś koncie premium. Szpieguje dla grubasa że stolycy.![]()
mówił, że mocno dba o linię bo potem nie zrzucia co, cassius jest postury bastka?![]()

wiadomo, że na twarzy
Przy Bastku to ja robię za wielkie chłopiskochociaż takim nie jestem
Chyba tylko na twarzybo nie na sprzęcie
, chociaż trzeba uważać na panny, koledze kiedyś siedziała taka 100 kg maszyna, na kolanach, bo był mało wybredny (ta tutaj zdecydowanie lżejsza) a później miał zabieg na kolano... mówił że nie przez to, ale żonkę to ma teraz raczej z tych filigranowych, czyli mądry Polak po szkodzie tu pasuje idealnie...