Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Ja to tak się chuja znam na fermentacji kefiru .. ale Ci wielcy YT jak Skoczylas czy Kulczyński mówią że jesli producent nie wyszczególnia bakterii to ma coś do ukrycia i produkcja nie jest taka jak powinna być.
Po prostu dodaja coś od siebie do głównego zbiornika.

No i największy game changer - kefir. Codziennie po śniadaniu pół literka ku chwale wielkiej Polski.

Po tym mięsie i owocach taki kefir to raczej ku chwale sanockiej ojczyzny Andrzeja lub ku chwale Westeros, bo posiedzenie na tronie będzie grane i to z głośnym skutkiem :crazy:

Jeżeli lubisz wierzyć w bajki to tak, wyjebie Ci wtedy tescia poza skalę
W sensie dieta, sen, treningi nie mają wpływu na poziom teścia? Tylko igła zostaje?
Przecież część tych gagatków co są na TRT i biorą małe dawki żeby być w górnej granicy normy, to są ludzie, którzy generalnie prowadzą chujowy tryb życia i "łolaboga jajka mi mało teścia produkują".

W sensie dieta, sen, treningi nie mają wpływu na poziom teścia? Tylko igła zostaje?
@B.I.G Makumba

Tak. Poprawa diety, snu, treningi moga sprawić ze bedziesz wreszcie funkcjonować jak czlowiek. Ludzie mysla ze im tesc skoczyl a to po prostu dbanie o organizm i odpowiedni tryb zycia. To ze bedziesz przez to miec te 50ng/dl tescia wiecej na badaniu chuj wielki zmienia, juz nie mowiac ze jak pojdziesz na drugie badanie to może wyjść ze bedziesz miec 50 mniej

Gdybys wjebal sobie igle ale nie poprawial nic w trybie zycia to bys nawet pewnie tego nie odczuł. Oczywiście piszę o normalnych malych dawkach :beczka:

Nie istnieje domowy sposob. Mozna po prostu prowadzic sie zdrowo

Przecież część tych gagatków co są na TRT i biorą małe dawki żeby być w górnej granicy normy, to są ludzie, którzy generalnie prowadzą chujowy tryb życia i "łolaboga jajka mi mało teścia produkują".
Mają, ale chodziło o to że nie ma "magicznego suplementu" na wyjebanego teścia.

A barany dalej kupują srusy i inne tribulusy.
:beczka:

Normalnie chuda szynka, filet wędzony

Chłop musi jeść tłuszcz a nie jakieś odchudzone szyneczki i filety z kurcząt. Wszystko z głową wiadomo :conorsalute:
Najlepiej kupić sobie 3-4 rodzaje na allegro w tych paczkach po 1kg i mieszać. Nerkowce, migdały, laskowe, włoskie.

Gdzieś kiedyś przewinęła mi się tabelka i tam było m.in że najbardziej wartościowe orzechy to włoskie, pekan i macadamia. Wiadomo jeszcze migdały i brazylijskie. Jeszcze lepsze od orzechów podobno są pestki i ziarna i tam na pierwszym miejscu były nasiona konopii i chyba później dynia. Jak dobrze pamiętam wszystko

No tak,
Ewentualnie inny przykład :
3 gotowane jaja
Kilka plastrów kiełbasy z dzika
Pół paczki wędzonego łososia
1 całe awokado spryskane cytryną i posypane solą
3 ogórki kiszone
Szpinak z pomidorami i czosnkiem z łyżką oleju lnianego i łyżka oleju konopnego
Kilka goździków do przegryzki
Owoce - dowolne

Przewinely się w ogóle gdzieś wcześniej tutaj informacje o trybie i stylu życia Andrzeja, aktywność fizyczna/spontaniczna? Jak mi w tej rozpisce wszystko pasuje to "owoce-dowolne" to absurd jakiś imo. Jagodowe jak truskawki, borówki, maliny i jeżyny ok i dowoli (wiadomo wszystko z głową :conorsalute:) Te wysoko cukrowe: banany, jabłko, winogrona, mango itp. przy braku aktywności nie pomogą a mogą tylko zaszkodzić. Wymienione warzywa :OK:z zielonych jeszcze brokuły i np roszponke/rukole zamiennie ze szpinakiem. Oprócz tego papryka słodka i chili, seler naciowy posiekany w sałatce też robi robotę. Naprostujcie mnie jak gdzieś bardzo pierdole bo jestem amatorem i samoukiem tematu.

Pytanko mam @Siwy25_1 @Brawler098
Żeby teścia podbić poza strzykawą to trzeba mieć dobry sen, wysiłek fizyczny, nie jeść śmieci i być na słońcu? Suple to dodatki które minimalnie mogą pomóc?

Pojawiło się ostatnio sporo ciekawego kontentu od mauricza (u niego na kanale i tutaj u Pawła Albrechta) Wiadomo w każdym odcinku product placement do tematu odcinka, ale merytoryka też mi się wydaje na wysokim poziomie. Staram się być czujny, ale "łatwo" mnie urobić kilkoma trudnymi sformułowaniami i tym jakie flow ma mauricz więc pytanie do was: czy ktoś śledzi na bieżąco i co myśli, może jakieś ale do jakiegoś tematu.

Chłop musi jeść tłuszcz a nie jakieś odchudzone szyneczki i filety z kurcząt. Wszystko z głową wiadomo :conorsalute:

Gdzieś kiedyś przewinęła mi się tabelka i tam było m.in że najbardziej wartościowe orzechy to włoskie, pekan i macadamia. Wiadomo jeszcze migdały i brazylijskie. Jeszcze lepsze od orzechów podobno są pestki i ziarna i tam na pierwszym miejscu były nasiona konopii i chyba później dynia. Jak dobrze pamiętam wszystko

Przewinely się w ogóle gdzieś wcześniej tutaj informacje o trybie i stylu życia Andrzeja, aktywność fizyczna/spontaniczna? Jak mi w tej rozpisce wszystko pasuje to "owoce-dowolne" to absurd jakiś imo. Jagodowe jak truskawki, borówki, maliny i jeżyny ok i dowoli (wiadomo wszystko z głową :conorsalute:) Te wysoko cukrowe: banany, jabłko, winogrona, mango itp. przy braku aktywności nie pomogą a mogą tylko zaszkodzić. Wymienione warzywa :OK:z zielonych jeszcze brokuły i np roszponke/rukole zamiennie ze szpinakiem. Oprócz tego papryka słodka i chili, seler naciowy posiekany w sałatce też robi robotę. Naprostujcie mnie jak gdzieś bardzo pierdole bo jestem amatorem i samoukiem tematu.

Pojawiło się ostatnio sporo ciekawego kontentu od mauricza (u niego na kanale i tutaj u Pawła Albrechta) Wiadomo w każdym odcinku product placement do tematu odcinka, ale merytoryka też mi się wydaje na wysokim poziomie. Staram się być czujny, ale "łatwo" mnie urobić kilkoma trudnymi sformułowaniami i tym jakie flow ma mauricz więc pytanie do was: czy ktoś śledzi na bieżąco i co myśli, może jakieś ale do jakiegoś tematu.

Jak zje wszystko wedle tego co napisałem to nie zje więcej jak jednego jabłka czy banana - więc tak : dowolne :)

Próbował ktoś soplowki jezowatej?
A myślałem kiedyś żeby sobie taki box zalutować z grzybnią i wyhodować ale jakoś wyleciało mi to z głowy. W sumie skoro napisałeś to akurat sobie zamówię :werdum: A jak chodzi o suple z nią to nie korzystałem. Pytanie które są wiarygodne pod kątem składu.
shopping

Back