A sos słodko kwaśny albo do spaghetti walisz ze słoika czy blendujecie pomidory np.?
Passata Mutti
Moja baba robi w fabryce przypraw i sosów to zawsze przynosi jakieś słoiki z 'tych lepszych'.
Które to te lepsze np?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A sos słodko kwaśny albo do spaghetti walisz ze słoika czy blendujecie pomidory np.?
Moja baba robi w fabryce przypraw i sosów to zawsze przynosi jakieś słoiki z 'tych lepszych'.
Tak ale te wszystkie sosy są dojebane mocno cukrem dlatego pytam z czystej ciekawościPassata Mutti
Które to te lepsze np?
No wiadomo, dlatego chętnie się dowiem które to te lepsze. Info z pierwszej ręki zawsze spokoTak ale te wszystkie sosy są dojebane mocno cukrem dlatego pytam z czystej ciekawości
Oni robią mnóstwo rodzajów sosów z czego większość jest mocno słodzona.Passata Mutti
Które to te lepsze np?

Oni robią mnóstwo rodzajów sosów z czego większość jest mocno słodzona.
Pisząc 'lepsze' chodziło mi oczywiście o makrosy. Jak przynosi to tylko takie rodzaje, w których tłuszczu i węgli jest poniżej 4-5/100 g.
Te powiedzmy 'biedronkowe' tłuszczu mają poniżej 5, ale za to cukru od chuja, bo o ile się nie mylę to 20 węgla z czego połowa cukier.
![]()
Robią Knorr'a, Zest, Al'fez i parę innych. Każdej firmy robią kilka rodzajów tych sosów. Nie powiem Ci dokładnie nazwy, dostajęTak wiem, chodziło mi właśnie o konkretne przykłady które są warte uwagi

Ostatni wpierdol krecika dał ci do myślenia i bierzesz się za siebie?A sos słodko kwaśny albo do spaghetti walisz ze słoika czy blendujecie pomidory np.?
No kurwa z pewnościąOstatni wpierdol krecika dał ci do myślenia i bierzesz się za siebie?
Robią Knorr'a, Zest, Al'fez i parę innych. Każdej firmy robią kilka rodzajów tych sosów. Nie powiem Ci dokładnie nazwy, dostajękradzionesłoiki bez etykiet.![]()
Niedługo na forum będzie więcej koksów niż czipsożercówNo kurwa z pewnością
Ogólnie się biorę bo ostatnie lata nie prowadziłem się zbyt sportowo
tak ponaprawiac sie bo nie mam zycia przez to.Niedługo na forum będzie więcej koksów niż czipsożerców
Jakiś konkretny cel?
Polecam wszystkim koksom i prawie koksom!
#STOPELIMINACJIWIELKICHCHŁOPÓWPorcja jak dla baby. Zdrowy facet to wszystko w jeden dzień opierdala. I wychodzi prawie 80 ziko dziennie za żarcie :(
#STOPELIMINACJIWIELKICHCHŁOPÓW
Używałem. Do owsianki spoko, ale solo do wypicia jak wapno.@Siwy25_1 próbowałeś, w porządku?
![]()
KFD Pure WPC 82 Instant - 700 g (białko serwatkowe, naturalne WPC 80)
KFD Pure WPC 82 Instant - 700 g (białko serwatkowe, naturalne)sklep.kfd.pl
Jak potrzeba mi tylko do owsianki czy shakea czasami które i tak dosmaczam miodem i kakao/cynamon to chyba ujdzie. Na co mi te wszystkie dodatki i wypełniacze?!
Kod od Paleciaka -5%. Są jakieś większe?
Używałem. Do owsianki spoko, ale solo do wypicia jak wapno.
na palcach licząc to obecnie chyba opłaca się bardziej twaróg chudy lutować 
Dziwne to jest, bo sterydy nawet potaniały. Peptydy się trzymają cenowo, a suple wyjebało w kosmos.03.2021 22.99plnna palcach licząc to obecnie chyba opłaca się bardziej twaróg chudy lutować
![]()
Nie reklamuj tego gówna

a skad zamawiasz?Nie reklamuj tego gówna![]()
Kfda skad zamawiasz?

All nutrition zostało spalone do gołej ziemi przez badamysuplementy. Jak jeszcze produkty sfd ujdą to to allnutriion i te śmieci od deyn to psu bym nie dał.a skad zamawiasz?
Dokładnie byku!All nutrition zostało spalone do gołej ziemi przez badamysuplementy. Jak jeszcze produkty sfd ujdą to to allnutriion i te śmieci od deyn to psu bym nie dał.
kfd, sfd.. przeciez to jeden chuj

I kfckfd, sfd.. przeciez to jeden chuj![]()