Street Workout

Ja nie potrafię bez węgli co prawda sporo ucięte, ale muszą wlecieć ;), ostatnio zrobiłem test i jedząc przed spaniem węgle, znacznie bardziej wypoczęty się budzę ;)

Będziemy w kontakcie tak jak pisałem wyżej, jestem w KRK od Pn ;), no i biorę cały majdan do K1 ze sobą :D

Zrezygnowanie z węgli całkowicie jest niedobre, bo worek ryżu i dwie kromki chleba jeszcze nikogo nie zabiły, chodzi o to, żeby nie wpierdalac pól chleba na śniadanie, drugie pól na kolację, do tego kopa ziemniaków na obiad i na deser czipsy. Umiar we wszystkim i jest ok.

Zrezygnowanie z węgli całkowicie jest niedobre, bo worek ryżu i dwie kromki chleba jeszcze nikogo nie zabiły, chodzi o to, żeby nie wpierdalac pól chleba na śniadanie, drugie pól na kolację, do tego kopa ziemniaków na obiad i na deser czipsy. Umiar we wszystkim i jest ok.
U mnie wszystko na wagę, także nie wpierdalam ile mi się u widzi, chyba, że to zlot cohones :mamed:

Ja nie potrafię bez węgli co prawda sporo ucięte, ale muszą wlecieć ;), ostatnio zrobiłem test i jedząc przed spaniem węgle, znacznie bardziej wypoczęty się budzę ;)
Ja juz od dawna jem wegle na noc i okolo treningow, jestem bardzo zadowolony z tej zmiany.

Dokładnie. Ja węglem jem, ale te wartościowe czyli ryż, kasza, makaron razowy.

Dokładnie. Ja węglem jem, ale te wartościowe czyli ryż, kasza, makaron razowy.
I chleb pełnoziarnisty w umiarkowanych ilościach i waga pod kontrolą, Simple as fuck. A jak słyszę, że ludzie na dietach, albo jakiś dziwnych zabiegach, żeby schudnąć, Lol. Ograniczyć węgle śmieciowe na korzyść pełnowartościowych, nie przeżerać się i poruszać. Mogę zostać dietetykiem.

I chleb pełnoziarnisty w umiarkowanych ilościach i waga pod kontrolą, Simple as fuck. A jak słyszę, że ludzie na dietach, albo jakiś dziwnych zabiegach, żeby schudnąć, Lol. Ograniczyć węgle śmieciowe na korzyść pełnowartościowych, nie przeżerać się i poruszać. Mogę zostać dietetykiem.
Zależy czy chcesz schudnąć, czy robisz formę na zawody kulturystyczne :D, ale fakt dla schudnięcia tylko tyle wystarczy, oczywiście są też przypadki, z rozjebaną gospodarką hormonalną, albo nie tolerancją na różne produkty :D więc czasami to nie takie proste :nono:

Zależy czy chcesz schudnąć, czy robisz formę na zawody kulturystyczne :D, ale fakt dla schudnięcia tylko tyle wystarczy, oczywiście są też przypadki, z rozjebaną gospodarką hormonalną, albo nie tolerancją na różne produkty :D więc czasami to nie takie proste :nono:
No tak, ale większość, która chce schudnąć to po prostu grubasy z braku ruchu i wpierdalania w ilościach hurtowych. Przypadki chorobowe to inna para kaloszy.

@J-Son
Długo już trenujesz,bo rozpiske to w pyte dałes ostrą tutaj . Jak pokazałem ziomkowi ode mnie z hotelu,co też streetworkout em sie zajmuje,to pokiwał głową i powiedział,że jest mocna.

Panowie Fajterzy, jutro kto chętny to o 10:30

Ja się pisze na za tydzień, plan na najbliższy czas, to dojść do dwóch treningów tygodniowo :D

W ogóle to czuję się dobrze, trochę zmęczony, ale kurwa to otarcie na paluchu od maty po pseudokulance z @Wewiur , sprawia, że czuję się jak mega cipka. Strasznie piecze :D

@J-Son
Długo już trenujesz,bo rozpiske to w pyte dałes ostrą tutaj . Jak pokazałem ziomkowi ode mnie z hotelu,co też streetworkout em sie zajmuje,to pokiwał głową i powiedział,że jest mocna.
Nie pamiętam dokładnie. Od kiedy skończyłem 14 lat napieprzałem pompki i podciągania, poźniej siłka, poźniej trochę street workoutu (bardziej na wariata niż z jakimś planem), znowu siłka, a od marca tego roku już wyłącznie drążki.

@Over @maras w przyszłym tygodniu robimy analizę wideo. Muszę zobaczyć jak wielkim amatorem się stałem. Przygotuje też kilka kombinacyi na łapy. A na koniec nasze 20 rund na workach.

W styczniu jakieś zawody a w okolicy wakacji szukamy managera :chuck:

@Over @maras w przyszłym tygodniu robimy analizę wideo. Muszę zobaczyć jak wielkim amatorem się stałem. Przygotuje też kilka kombinacyi na łapy. A na koniec nasze 20 rund na workach.

W styczniu jakieś zawody a w okolicy wakacji szukamy managera :chuck:
W 2018 debiut w UFC :D

Znajdziemy se po 10 bumów do rankingu to i w przyszłym damy radę. Kurwa, trzeba było przechodzić na zawodowstwo a nie rezygnować z kicka

Pawlak, Bandel, Sajewski i już mam nieskazitelny rekord. Do stycznia cel, żeby zejść z waga do kategorii półtłustej.

Back