Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NICHUJADobry temat, w końcu skończycie spamić o tym w Hyde Parku
az mi sie przypomnialo twoje zdjecie z brzuchem gdy na kolkach zwisaszNICHUJA
Kolo 14 jadę na Pasternik,chcesz sobie porobić sprinty na 25m? :DJako że łapa mi padła i nie mogę jej używać to zrobiłem sobie wczoraj sprinty pod górkę. Zajebisty trening a dzisiaj mam zakwasy. Polecam Masu Makłowicz
Moja machette jest szybsza niż twój spust.Kolo 14 jadę na Pasternik,chcesz sobie porobić sprinty na 25m? :D
Uła, widzę, że znacie się od tej intymnej strony:DMoja machette jest szybsza niż twój spust.
"Andrzej z Krakowa wynalazł sposób na bolący łokieć.Poznaj jego sekret"Uła, widzę, że znacie się od tej intymnej strony:D
W końcu założyliście osobny temat. Pewnie będę tu zaglądał, bo trochę się tematem zainteresowałem. Głównie z powodu brata - zawsze był wysportowany, ale należał do tych osób które nie mogły przytyć bez względu na to ile by jadły. Ostatnio jednak też zaczął robić street workout i jak go widziałem po kilku miesiącach to muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu widzę, żeby znacząco urósł.
Jakieś porady dla leszczowatego skinny-fata jakim ja jestem?
Rada jest dość prosta-zacznij ćwiczyć. I pamiętaj ze to nie siłownia=ćwicz długo i rób wiele serii.W końcu założyliście osobny temat. Pewnie będę tu zaglądał, bo trochę się tematem zainteresowałem. Głównie z powodu brata - zawsze był wysportowany, ale należał do tych osób które nie mogły przytyć bez względu na to ile by jadły. Ostatnio jednak też zaczął robić street workout i jak go widziałem po kilku miesiącach to muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu widzę, żeby znacząco urósł.
Jakieś porady dla leszczowatego skinny-fata jakim ja jestem?
ćwicz długo i rób wiele serii ale po dwa do pięciu powtórzeń w jednej
W wawie jest od cholery tych parków drążkowych.
No bez jaj !!! W wawie najebali tego jak placów zabaw. Mój kumpel ma dwa street workouty przy bloku w promieniu 500mMy mamy jeden. Jeden kurwa
Mamy jeden tylko dlatego że sobie wywalczyliśmy po kilku latach w budżecie obywatelskim a z budową zwlekali 2 lataNo bez jaj !!! W wawie najebali tego jak placów zabaw. Mój kumpel ma dwa street workouty przy bloku w promieniu 500m
Co za dużo, to niezdrowoMy mamy jeden. Jeden kurwa
zawsze możesz robić tak:Szkoda że poręcze do dipów jakieś takie dla mnie za szeroko rozstawione
To jest moje marzenie -ale dupa przeważa i lecę na pysk:)zawsze możesz robić tak: