Sorki za dubla ale jutro startują mistrzostwa w siatkówce. Kto według Was wygra? Jak widzicie Polaków?
Ja szczerze nie patrzę zbytnio w przyszłość i coś przeczuwam, ze jutro nasi będą mieli ciężko z Serbią o ile nie zrobią przykrej niespodzianki i nie przegrają..
Na tle Serbow to my dzisiaj wygladalismy jak druzyna z innej galaktyki. Nie widzialem pierwszego seta, ale w zadnym z pozostalych dwoch nie stracilismy kontroli nad meczem praktycznie ani na chwile :-)
Piękne zwycięstwo! Takiej demolki szczerze nie spodziewałem się, super ogląda się polską reprezentacje tak ładnie i skutecznie grającą. Oby tak dalej, wydaje się, że najtrudniejsze zadanie zostało własnie wykonane. Drużyna Argentyny, Australii, Kamerunu czy Wenezueli teoretycznie nie powinna sprawić Polakom problemów. Zapowiadają się znakomite mistrzostwa pod względem organizacyjnym i oby co najważniejsze sportowym z końcowym sukcesem dla nas. Wiadomo, dopiero pierwszy mecz za nami ale po takiej grze mamy prawo mierzyć wysoko
@Kess twoje wpisy na temat siatkówki są nudne a te twitterowe wręcz żałosne...
VoRaNeK, cieszę się, że Polska jest dobra w siatę, ale mnie ta gra nie porywa. A otwarcie imprezy dość średnio mi się podobało - przepych według mnie i niepotrzebnie aż tak częste wstawki kibicowskie - bo o tym pisałem na Twitterze. Mnie to denerwuje. I na tym kończę temat i mój hejt na siatkówkę, bo mecze Polaków na pewno będę oglądał :D :-)
W hurraoptymizm nie ma co popadać. Pamiętajmy, że jest jeszcze wiele silnych drużyn - Brazylia, Włochy, Iran... Z naszej grupy to tylko z Argentyną może być jeszcze zacięty momentami mecz, z resztą powinno się udać 3:0.
Jutro grają:
31 sierpnia Włochy - Iran
MŚ 2014 - Grupa D
godz. 13:00
31 sierpnia Wenezuela - Argentyna
MŚ 2014 - Grupa A
godz. 16:30
31 sierpnia Belgia - USA
MŚ 2014 - Grupa D
godz. 16:30
31 sierpnia Kamerun - Australia
MŚ 2014 - Grupa A
godz. 20:15
31 sierpnia Portoryko - Francja
MŚ 2014 - Grupa D
godz. 20:15
Mecz Włochy - Iran się zapowiada chyba najciekawiej
Zimny prysznic przyda się Polakom, trzy mecze, które wygralismy do tej pory za łatwo nam poszły i nasi poczuli się za pewnie. Teraz powinni sie obudzić
edit: Coś nie chcą się obudzić :-) 13:8 w drugim dla Kamerunu ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.