VitoC
PRIDE FC Welterweight
szacuneczek, jaki masz sprzęt do rozbierania telefonów?Składam. Jak się uruchomi kupuje termopady i tuninguje chłodzenie na płycie głównej. Oby działało, bo zdjęcia ten telefon robi wybitne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
szacuneczek, jaki masz sprzęt do rozbierania telefonów?Składam. Jak się uruchomi kupuje termopady i tuninguje chłodzenie na płycie głównej. Oby działało, bo zdjęcia ten telefon robi wybitne
szacuneczek, jaki masz sprzęt do rozbierania telefonów?
Miałem g2,g4,g6Składam. Jak się uruchomi kupuje termopady i tuninguje chłodzenie na płycie głównej. Oby działało, bo zdjęcia ten telefon robi wybitne
Dzisiaj wjechała aktualizacja windy i kurwa wszystko działa. Nie wiem czy to sama aktualizacja czy po prostu "pełny restart" który pozamykał syfy - ja robię zwykle uśpienie.Więc generalnie coś się na kompie zjebalo, a nie słuchawki...
Mam GeForce Now i jestem zadowolony. Tyle że ja na sprzęcie stacjonarnym to gram bardzo sporadycznie więc dla mnie to idealna opcja. Jak wiem że będę miał luźniejszy miesiąc albo wpadnie akurat tytuł który mnie interesuje to wykupuje sobie jednorazowo na miesiąc wejście Priority i gram.Panowie ktoś posiada aplikację GeForce now? Albo ma np. Game pass na tv i właśnie tak gra? Jest sens się w to bawić w ogóle zamiast konsoli?
Nie.No to widzę, ale czy to jest tożsame z towar wadliwy czy coś?
Nie.
![]()
Ile można zarobić na likwidacji magazynu? Zysk z wyprzedaży towarów | Blog Odkupimy
Zastanawiasz się, ile można zarobić na likwidacji magazynu? Sprawdź, jak wygląda zysk z wyprzedaży towarów magazynu. Więcej informacji znajdziesz w artykule!www.odkupimy.com
Ktoś się pozbywa towaru, który ma na magazynie.
Ps. Mnie by tylko zastanowiło czy tv-max kupiło towar od innej firmy która likwidowała magazyn czy to tv-max likwiduje swój magazyn. W pierwszym przypadku jest ok w drugim zachodzi ryzyko że firma może upaść. Zobacz inne produkty jakie sprzedają. Jak pod każdym będziesz miał likwidacja magazynowa to bym nie kupował.
Panie to 2 letni tv, chuj wie ile razy był przerzucany po magazynie, jeśli to ma być tylko do wyświetlania tv, to można się zastanowićSame likwidacje magazynowe lub leżak magazynowy. Ale sklep już chyba dłuższy czas funkcjonuje w ten sposób.
W upadłości nie są, przynajmniej według tego co jest KRS..
No to albo likwidują swój magazyn z jakiegoś powodu albo cała ich działalność opiera się na handlu towarami z likwidowanych magazynów. Jeśli bym miał pewność że chodzi o opcje dwa to bym kupił. Więcej nie pomogę. W związku z niepewnością ja bym się wstrzymał.Same likwidacje magazynowe lub leżak magazynowy. Ale sklep już chyba dłuższy czas funkcjonuje w ten sposób.
W upadłości nie są, przynajmniej według tego co jest KRS..
Jeśli już chcesz ryzykować, to nie lepiej wziąć u nich OLEDa?Pany, przymierzam się do kupna tego TV Sony KD-50X85K
![]()
Telewizor Sony KD-50X85K 50" LED 4K 120Hz Google TV Dolby Vision Dolby Atmos HDMI 2.1 DVB-T2
Telewizor LED Sony KD-50X85K 50" LED 4K 120Hz Google TV Dolby Vision Dolby Atmos HDMI 2.1 DVB-T2 w RTV EURO AGD. Ekran: 50 ", 4K UHD / 3840 x 2160, Smart TV / Wi-Fi: tak / tak, Częstotliwość odświeżania obrazu: do 120 Hz, Technologia obrazu: LED... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
I teraz tak się zastanawiam, bo na allegro znalazłem ofertę ze sklepu z dobrymi opiniami prawie o tysiaka mniejszą niż we wszystkich innych sklepach i się zastanawiam czy czegoś nie widzę, gdzie jest podpucha etc.
Jeśli już chcesz ryzykować, to nie lepiej wziąć u nich OLEDa?
https://allegro.pl/oferta/smart-tv-...d48a29la-4k-webos-dolby-vision-iq-15969550755
Niby 2 cale mniej, ale kontrast, kąty widzenie itd, to jest przepaść.
No to albo likwidują swój magazyn z jakiegoś powodu albo cała ich działalność opiera się na handlu towarami z likwidowanych magazynów. Jeśli bym miał pewność że chodzi o opcje dwa to bym kupił. Więcej nie pomogę. W związku z niepewnością ja bym się wstrzymał.
Panie to 2 letni tv, chuj wie ile razy był przerzucany po magazynie, jeśli to ma być tylko do wyświetlania tv, to można się zastanowić
dokonałem cudu. Tak długo męczyłem się z wolnym wifi, które co chwila się zrywało, że zacząłem się zastanawiać nad zmianą telefonu. Dziś wszedłem w ustawienia routera i zmieniłem z 2.4GHz na 5GHz i to jest zupełnie inna bajka. Aż mi głupio, że wcześniej tego nie ogarnąłem.
A masz te Minionki?Miał ktoś okazję testować internet satelitarny?
Nie.A masz te Minionki?
To nie miałem okazji testować.Nie.
Wiele zależy od moralnościPany, father dostał kindla, ja jeszcze sie nie dorobilem i troche nie znam tego srodowiska.
Czy warto gdzies pozakladac konta, subskrypcje (moga byc i platne) zeby było taniej z kupnem ksiazek?
Glownie czyta kryminaly i historyczne. Tylko język polski.
Czy jest jakiś problem z kupowaniem na swoim koncie amazonu/empiku i wgrywaniu ręcznie ksiązek do "nie mojego" urządzenia?
EDIT:
Ze swojej strony mogę wszytstkim przypomnieć ogolnie znane biblioteki:
WolneLektury.pl
wolnelektury.pl
Anna’s Archive
Największa biblioteka z otwartym dostępem do danych oraz otwartym kodem źródłowym. Umożliwia dostęp do Sci-Hub, Library Genesis, Z-Library i wielu innych.pl.annas-archive.org
EDIT:
LOL, z ciekawości spojrzałem na kilka książek z empiku. EPUB jest drozszy czesto od wersji papierowej, WTF?
Trzy litery:Dobra, z racji tego, że TV który sobie upatrzyłem i chciałem kupić od ponad miesiąca nie jest dostępny online, a dodatkowo nigdzie nie ma go stacjonarnie w moim mieście i okolicach to jaki TV polecicie 50cali z Google/Android TV? Głównie używany do PS5 i oglądania sportu będzie, ale nie chce żadnego efektu rozmycia w tych trybach etc. Cena do 3500PLN choć jakby coś fajnego za 3k było to nie pogardzę.
Trzy litery:
TCL
Też się zastanawiałem, w internecie dużo pozytywnych opinii. Podobno stosunek cena-jakosc top.To nie jest jakaś chińska tandeta? Jakoś nie mam zaufania do chińczyków poza faktem że telefon Xiaomi najlepszy
I jakieś konkretne modele godne polecenia? Bo jak patrzę na suche parametry to faktycznie wychodzą lepiej niż inne TV ale boje się o jakość wykonania i trwałość.
Też się zastanawiałem, w internecie dużo pozytywnych opinii. Podobno stosunek cena-jakosc top.
Kupiłem ponad pół roku temu jeden z niższych modeli i nie mam żadnych zastrzeżeń. Fajna jakość obrazu, przyjemna obsługa. W twoim budżecie kupisz naprawdę wypasiony model z wysokim odświeżaniem i bajerami.
No i z tego co pamiętam polecał również @lugasek mistrz!
Jak masz zamiar na nim grać to warto.Odświeżanie 144hz![]()