dziubek_1991
Maximum FC Light Heavyweight
A z tej 3 co byś brał?Motorolki mają słabe aparaty, poza tym są ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A z tej 3 co byś brał?Motorolki mają słabe aparaty, poza tym są ok.
Nie mam pojęcia, ja się interesuje tematem telefonów raz na kilka lat jak sam muszę kupić.A z tej 3 co byś brał?
Bateria chujowa i soft potrafi złapać muła...Nie mam pojęcia, ja się interesuje tematem telefonów raz na kilka lat jak sam muszę kupić.
O Motoroli napisałem bo ostatnio dałem się nabrać na filmiki z testów w internecie i kupiłem, no i jakość zdjęć jest bardzo słaba.
Jeżeli nie zależy ci na mocy pod kątem naparzania godzinami w wymagające emulacje to polowałbym na pixela 7.Poszukuję jakiegoś tel pomiędzy 1500 a 1800 PLN oczywiście może być taniej jest coś ciekawego w tym zakresie?
Co polecacie za aplikację jako kontrolę rodzicielską na telefon dziecka. Młoda już w drugiej klasie i dostała właśnie swój pierwszy telefon, a ja chciałbym wiedzieć gdzie jest albo ustawić jej zdalnie jakąś blokadę gdy przegnie z czasem spędzonym przed ekranem. Z góry dziękuję![]()
Tak.Wiadomo, że iphone pedał, ale czy jest sens brać ip 16 pro czy wybrać poprzednika aktualnie tańszego ip 15 pro?
14 nie ma usb c to już odpada14 pro jeszcze taniej, a roznicy pewnie nie zauwazysz. Poza jakims actionchujwiecobaton
A na chuj ci to gunwo z androida?14 nie ma usb c to już odpada
Teraz to już bierz 16. Nie ma sensu 1514 nie ma usb c to już odpada
A za rok 17Teraz to już bierz 16. Nie ma sensu 15
Zgadza sięA za rok 17
A na chuj ci to gunwo z androida?
Mam 15 pro i jestem z niego zadowolony. To mój pierwszy iphon, ale przesiadka z androida odbyła się bezboleśnie, bo te systemy wbrew pozorom obsługuje się bardzo podobnie.Wiadomo, że iphone pedał, ale czy jest sens brać ip 16 pro czy wybrać poprzednika aktualnie tańszego ip 15 pro?
Jak mozna bylo przejsc z androida na iosaMam 15 pro i jestem z niego zadowolony. To mój pierwszy iphon, ale przesiadka z androida odbyła się bezboleśnie, bo te systemy wbrew pozorom obsługuje się bardzo podobnie.
Zdjęcia i filmy zajebiste, bateria mogłaby być lepsza.
Pewne rzeczy trzeba zweryfikować osobiścieJak mozna bylo przejsc z androida na iosa![]()
ok, to rozumiem.. fajny system ale dla Julek i Januszy co to wszystko lubia kupic i przyprawic sobie rogiPewne rzeczy trzeba zweryfikować osobiście![]()
ok, to rozumiem.. fajny system ale dla Julek i Januszy co to wszystko lubia kupic i przyprawic sobie rogi![]()
Wiadomo najlepiej androi, dacia i mieszkanie w bloku z wielkiej płyty - po co mieć coś lepszegook, to rozumiem.. fajny system ale dla Julek i Januszy co to wszystko lubia kupic i przyprawic sobie rogi![]()
Julka.. przefarbowalas sie!?Wiadomo najlepiej androi, dacia i mieszkanie w bloku z wielkiej płyty - po co mieć coś lepszego![]()
Najzabawniejsze jest Twoje przypisywanie konkretnych atrybutów komuś ze względu na posiadany… telefonJulka.. przefarbowalas sie!?![]()
akurat ios w niczym nie jest lepszy, a telefony z tej samej półki cenowej co iphone czyli topowe androidy są na tym samym poziomie albo i lepsze. Zwłaszcza jak chodzi o foto/wideo czy czas pracy na baterii i stabilność działania.po co mieć coś lepszego
No wiadomo, ja tak mam wyjebane jaki kto ma telefon i wiem że w tym samym poziomie cenowym te telefony są podobne jakościowo. To nie była odpowiedź serio tylko bardziej beka z tego, że Roshi uważa wszystkich uzytkownikow ios za juleczkiakurat ios w niczym nie jest lepszy, a telefony z tej samej półki cenowej co iphone czyli topowe androidy są na tym samym poziomie albo i lepsze. Zwłaszcza jak chodzi o foto/wideo czy czas pracy na baterii i stabilność działania.