lugasek
UFC Middleweight
skąd info? Parę miesięcy temu jeszcze działało.Już nie ma opcji darmowego zaktualizowana z 7 do 10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
skąd info? Parę miesięcy temu jeszcze działało.Już nie ma opcji darmowego zaktualizowana z 7 do 10.
lepszego chyba nie znajdziesz.@lugasek
Jaki polecacie monitor do pracy:
- 3840x2160
- pivot
- około 1.5k PLN
Da się coś ciekawego o podobnych parametrach znaleźć? Natrafiłem na https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-led-aoc-28-u28p2a , ale nie wiem czy to ździerstwo czy okazja. :P
Ostatnio próbowałem zaktualizować system na laptopie i wywaliło mi komunikat, że opcja jest już nieaktualna.skąd info? Parę miesięcy temu jeszcze działało.
bo 7 już chyba straciło wsparcie. Ale jakby zainstalował win 10 na czysto i wpisał klucz z win7 to myślę, że by aktywowało. Ale pewności nie mam, muszę popatrzeć później.Ostatnio próbowałem zaktualizować system na laptopie i wywaliło mi komunikat, że opcja jest już nieaktualna.
moge zalutowac ten program jak gambit i obnizyc o tyle samo? systemy poinstalowalem, sterowniki z hp pobralem, teraz wylaczenie niepotrzebnych fuknkcji i undervolting.to lutuj undervolta. Wciśnij niestandardowy i daj -0.075V i przetestuj stabilność. Więcej raczej nie pójdzie, ale możesz testować.
nie możesz.moge zalutowac ten program jak gambit i obnizyc o tyle samo? systemy poinstalowalem, sterowniki z hp pobralem, teraz wylaczenie niepotrzebnych fuknkcji i undervolting.
dzisiaj przypadkiem znalazłem inne prostsze rozwiązanie.
Masz już te laptopy w ogóle. Lutowałeś windowsa?
Nie mam innego :)Czym się tak teściu zasłużył?
Wysłałem ci na maila.pokaz
Porządną córkę wychowałCzym się tak teściu zasłużył?
@lugasek i wyslalem ci jeszcze zdjecie z netflixa, sorry, ze nie tutaj, ale nie mam myszki a tuouchpad jest strasznie delikatny.
Skąd wiesz?Porządną córkę wychował
Samce alfa wyczuwają takie rzeczy,Skąd wiesz?
Samiec alfa nie wyczuwa tylko wie.Samce alfa wyczuwają takie rzeczy,
byś był, byś wiedział
Wyczuwa, alfa-zmysłemSamiec alfa nie wyczuwa tylko wie.
zrobilem wszystko z listy, dalej to samo, chyba bedzie powiedziec mozilli zegnam.Błąd serwisu Netflix F7701-1003
Aby naprawić ten błąd, spróbuj wyłączyć tryb przeglądania prywatnego w przeglądarce. Jeśli to nie zadziała, w tym artykule znajdziesz informacje, jak rozwiązać ten problem.help.netflix.com
zrestartuj komputer.zrobilem wszystko z listy, dalej to samo, chyba bedzie powiedziec mozilli zegnam.
Kolega Ci powiedział?Wyczuwa, alfa-zmysłem
Samce alfa nie mają kolegów. Tylko bety mają.Kolega Ci powiedział?
To też się pytam, czy kolega Ci powiedział?Samce alfa nie mają kolegów. Tylko bety mają.
To też Ci mówię.To też się pytam, czy kolega Ci powiedział?
bo ten windows n ma wycietego media playera, może jakieś kodeki też, dlatego nie działało. Normalnie pro, albo home lutuj. Przecież Ci wysłałem poradnik.@lugasek jakis windows byl zjebany, zainstalowalem inny na 4 lapkach, posciagalem sterowniki, wszystko smiga ok, jutro jeszcze bede sie bawil w obnizanie napiecia. Dziekuje za pomoc.
Poradnik był 720p60fps i nie chodził mi na starym kompie:) pro sobie zalutowalem, wersja z września. I jest spoko, a poradnik obejrzę dzisiaj.bo ten windows n ma wycietego media playera, może jakieś kodeki też, dlatego nie działało. Normalnie pro, albo home lutuj. Przecież Ci wysłałem poradnik.