szplin
Vale Tudo Open
Poco x3Polecacie jakiś tel do 2k ? mam wysłużonego Mi9 ale bateria już krótko trzyma, używam tez iphony 11, więc tej marki nie biorę pod uwagę.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poco x3Polecacie jakiś tel do 2k ? mam wysłużonego Mi9 ale bateria już krótko trzyma, używam tez iphony 11, więc tej marki nie biorę pod uwagę.
Polecacie jakiś tel do 2k ? mam wysłużonego Mi9 ale bateria już krótko trzyma, używam tez iphony 11, więc tej marki nie biorę pod uwagę.
Odstaw telewizję i starym też odstaw to lepiej na tym wyjdziecie.Panowie, poradzi ktoś w sprawie poprawienia jakości sygnału satelitarnego? Bo jestem u rodziców i już kurwicy idzie dostać, kiedy tutaj nie zajadę nic im nie działa u tych kurew z cyfrowego polsatu. I nie wiem, są jakieś patenty w ustawieniach które pozwolą to poprawić? Bo podczas instalacji kanałów pokazuje jakość sygnału w okolicy 30%.. Czy wymiana anteny cokolwiek pomoże?
W sumie to może być do 1 500złMam LG V30 i powoli zauważam, że się tel kończy. Co polecacie w podobnych nie gorszych parametrach tak do 1 000zł?
spróbuj się kablami pobawić, u teściów ostatnio nowy tv pod kablówkę z vectry podpinałem i poprawne dokręcenie kabla w dekoder i w gniazdo poprawiło sygnał z 20 do 80% i od razu kanały zaskoczyły.Panowie, poradzi ktoś w sprawie poprawienia jakości sygnału satelitarnego? Bo jestem u rodziców i już kurwicy idzie dostać, kiedy tutaj nie zajadę nic im nie działa u tych kurew z cyfrowego polsatu. I nie wiem, są jakieś patenty w ustawieniach które pozwolą to poprawić? Bo podczas instalacji kanałów pokazuje jakość sygnału w okolicy 30%.. Czy wymiana anteny cokolwiek pomoże?
https://www.ceneo.pl/105040551 Poco X3 pro?W sumie to może być do 1 500zł
Poco X3 Pro, Realme 8 Pro mi się przewinęły w polecanych.https://www.ceneo.pl/105040551 Poco X3 pro?
Nawet Poco F3 w tych pieniądzach znajdziesz.Poco X3 Pro, Realme 8 Pro mi się przewinęły w polecanych.
Git telefon.A co uważacie o realme GT Master Edition?
![]()
Realme GT Master RMX3363, GT Master Edition, GT Luna Dane techniczne telefonu :: mGSM.pl
Smartfon Realme GT Master RMX3363, Ekran Super AMOLED 6.43", Li-Ion 4300mAh; 6 GB128 GB, 8 GB256 GB, Qualcomm Snapdragon 778G SM7325www.mgsm.pl
A co uważacie o realme GT Master Edition?
![]()
Realme GT Master RMX3363, GT Master Edition, GT Luna Dane techniczne telefonu :: mGSM.pl
Smartfon Realme GT Master RMX3363, Ekran Super AMOLED 6.43", Li-Ion 4300mAh; 6 GB128 GB, 8 GB256 GB, Qualcomm Snapdragon 778G SM7325www.mgsm.pl
Wydaje się ok. Na ten moment, telefony w cenie do 2000 są do siebie bardzo podobne. Zależy co kto potrzebuje. Jedni wolą lepsze aparaty inni bebechy. Poniżej recenzja ww. telefonu. Podsumowywując dobry telefon, tak naprawdę do normalnego użytkowania wystarczy. Niestety wersja explorer najprawdopodobniej ominie nasz kraj (niewiele droższa a lepszy aparat oraz pewniejszy procesor). Na ten moment głównym czynnikiem, który podnosi cenę telefonu to lepszy aparat. Jednak na ten moment rezultaty często są zbliżone pomimo sporej różnicy w cenie. Osobiście dla mnie największą wadą omawianego modelu jest jeden głośnik.Git telefon.
Poco M3 latało po 599, a dużo większa bateria.Panowie, poleccie cos na szybko z nizszej polki. Do 500 maks 600zl smartfon potrzebuje. Do normalnego użytkowania, pare aplikacji na krzysz i cohones.
Znalazlem redmi c9 64gb za 550. Brac?
Do kabli to nawet fazer za paredziesiąt złotych może się sprawdzić.Czy poleci ktoś jakiś wykrywacz kabli do domowego użytku?
Rozrzut cenowy na alledrogo dość spory...
Widze Yato za ~170, dobre to? Czy lepiej dać więcej i mieć więcej pewności (albo więcej rodzajów pomiaru?) że w coś się nie w wiercę?
Aktualnie chodzi o domek letniskowy (drewno), więc pewnie cokolwiek da radę, ale zakładam że zostanie to ze mną na lata.
Odstaw telewizję i starym też odstaw to lepiej na tym wyjdziecie.
Poco M3 latało po 599, a dużo większa bateria.
Trochę taniej a i sklep chyba lepszy.630zl znalazlem najtaniej. Rzeczywiscie duza bateria.![]()
Smartfon Xiaomi POCO M3 4GB/64GB Power Black Oficjalna Polska Dystrybucja - PC Projekt
Ekran : 6.53'', 2340 x 1080 Procesor : Qualcomm® Snapdragon™ 662 Pamięć : 64GB ROM , 6GB RAM Aparat : 48 MP + 2 MP + 2 MP System : Android 11www.pcprojekt.pl
Dzieki!
Apka TVP Sport albo WP Pilot+ Chromecast i możesz oglądać na żywo ja TV.Jak kupisz bilety mi i rodzicom na mecze siatkówki naszej reprezentacji to bardzo chętnie odstawię telewizję, bo będę wtedy oglądał na żywo, a tak to muszę w telewizji,
Apka TVP Sport albo WP Pilot+ Chromecast i możesz oglądać na żywo ja TV.
A propos rysika. Czy jak mam kilku letniego tableta Samsung S2 to dokupie do niego jakiś kompatybilny rysik?Czy jakiegoś SG Note'a warto teraz? Rysika sporo uzywam.
W ogole nie sledze smartow, co teraz dobre, a co nie...