lugasek
UFC Middleweight
Andrzej brzydzi się alkoholem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Andrzej brzydzi się alkoholem.
Motorola Moto G 3 gen 1gb ram 8gb romJaki ma teraz telefon?
Ta motorola ma wymiary jak współczesne smartfony 5,8 cala. Także generalnie, wszystko poniżej 6 cali będzie ok.Motorola Moto G 3 gen 1gb ram 8gb rom
To co byś polecił?Ta motorola ma wymiary jak współczesne smartfony 5,8 cala. Także generalnie, wszystko poniżej 6 cali będzie ok.
No właśnie tu jest problem. Bo w niskim budżecie to są głównie patelnie. Na szybko tylko Meizu M8 przychodzi mi do głowy. Na promocjach po 350zł.To co byś polecił?
Ja mam xiaomi redmi note 5 (6 cali), a ojciec mówi że jest za duży. Ten jego tel. jest zdecydowanie zgrabniejszy w dłoni.
Wymiary (wys. x szer. x głęb.) | 147,5 x 72,7 x 8,1 mm |
Wymiary motoroli twojego ojca | 142.10 x 72.40 x 11.60 mm |
---|
Wymiary twojego xiaomi | 158.50 x 75.45 x 8.05 mm |
---|
Popatrzyłem i nie widzę alternatywy :) Także nawet za 439zł jest ok. Chyba, że z outletu w euro parę złoty taniej.No właśnie tu jest problem. Bo w niskim budżecie to są głównie patelnie. Na szybko tylko Meizu M8 przychodzi mi do głowy. Na promocjach po 350zł.
Wymiary (wys. x szer. x głęb.) 147,5 x 72,7 x 8,1 mm
Wymiary motoroli twojego ojca 142.10 x 72.40 x 11.60 mm
Wymiary twojego xiaomi 158.50 x 75.45 x 8.05 mm
super, dzieki za podpowiedz :)Popatrzyłem i nie widzę alternatywy :) Także nawet za 439zł jest ok. Chyba, że z outletu w euro parę złoty taniej.
![]()
Smartfon Meizu M8 4+64GB (czarny)
Smartfon Meizu M8 4+64GB (czarny) w RTV EURO AGD. Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
To by nie było głupie@Yoshi 1899
jakie emocje z tym kompem az sie wkrecilem
odpalaj live z telefonu i skladamy kompa jutro
motorola one vision, co prawda ma powyzej 6 cali, ale ma ekran 21;9 co nie robi go typową patelnia. Plus czysty android i mam juz 2 modele i zero awaryjnosci jak na razie.To co byś polecił?
Ja mam xiaomi redmi note 5 (6 cali), a ojciec mówi że jest za duży. Ten jego tel. jest zdecydowanie zgrabniejszy w dłoni.
nie ta półka cenowa, ale dzieki :)motorola one vision, co prawda ma powyzej 6 cali, ale ma ekran 21;9 co nie robi go typową patelnia. Plus czysty android i mam juz 2 modele i zero awaryjnosci jak na razie.
pisales max 600 zl, toz masz w euro za ok 500.nie ta półka cenowa, ale dzieki :)
nie ta półka cenowa, ale dzieki :)
16cm, jeszcze większy jak twój xiaomi.nie ta półka cenowa, ale dzieki :)
jest specyficzny to fakt, jest dlugi, ale szczuply, spokojnie go mozna obslugiwac jedna reka.16cm, jeszcze większy jak twój xiaomi.
tzn. zebys mnie zle nie zrozumial, nie mowie, ze to najlepszy wybor, ale w tej polce cenowej ten mi lezy fajnie w jednej dloni juz od roku, drugi ma narzeczona, pewnie jej juz tak nie lezy w jednej dloni, bo mam wielkie lapy, ale jest jak na ta cene szybki i bezawaryjny.16cm, jeszcze większy jak twój xiaomi.
Dobry wybór. Sam o nim myślałem. Ale jest za duży.tzn. zebys mnie zle nie zrozumial, nie mowie, ze to najlepszy wybor, ale w tej polce cenowej ten mi lezy fajnie w jednej dloni juz od roku, drugi ma narzeczona, pewnie jej juz tak nie lezy w jednej dloni, bo mam wielkie lapy, ale jest jak na ta cene szybki i bezawaryjny.
speedtest.pl
Ping/Down-/Upload
PLAY ---- 38,57 6,14
PLAY 27ms 21,73 7,11
ORANGE 28ms 0,66 0,77
ORANGE 40ms 0,51 0,35
Na orange to chyba lejekLol, w jednej z moich miejscowek, a niby orange najlepszejszy (na tym samym smartfonie)
DxOMark nie jest żadnym wyznacznikiem jakości. Producenci współpracują z nimi, płacą im hajs żeby ci pomogli im ustawić aparat pod konkretny wynik ich algorytmu. Punkty w DxO ≠ jakość zdjęćPOCO X3 NFC czy iPhone SE dla aparatu? Oni twierdzą, że to w zasadzie to samo
POCO X3 NFC w teście DxOMark otrzymał dokładnie taką samą notę, co iPhone SE 2020. Czy smartfon za połowę ceny faktycznie zapewni taką samą jakość zdjęć?www.gsmmaniak.pl
Jestem niezbyt wkręconym w to użytkownikiem. Nie znam się na DxOMarkach i tego typu rzeczach, dlatego nie robię za eksperta i gites, że ktoś potrafi mi rozjaśnić na czym polega nierzetelność takich artykułówDxOMark nie jest żadnym wyznacznikiem jakości. Producenci współpracują z nimi, płacą im hajs żeby ci pomogli im ustawić aparat pod konkretny wynik ich algorytmu. Punkty w DxO ≠ jakość zdjęć
Nie lepiej rozebrać i złożyć jeszcze raz?@lugasek którą płytę z tych wybrałbyś do tego mojego pierdolnika:
Asus Prime A320M-A (tą widzę że sprzedają razem z ramem i Ryzen 3 1200AF jako zestaw )
Asus Prime A320M-K
Jaka w ogóle jest między nimi różnica pomijając tą cenową.
Gigabyte A320M-H
I z góry sorry za zawracanie gitary po raz kolejny.
Na tych samych podzespołach ??? Powiem ci że już sam głupi jestem w tej całej sytuacji , jaki błąd mógł zostać popełniony ??? Jestem prawie pewny na 100% że wszystko dobrze poskładałem krok po kroku zgodnie z filmem który mi podesłałeś, kumpel który złożył swój obecny i poprzedni komputer też sprawdzał i wszystko wyglądało ok. I ten nieszczęsny serwis: może nawinęli mi makaron na uszy bo sami nie wiedzieli co jest grane a ja jak miałem to zweryfikowaćNie lepiej rozebrać i złożyć jeszcze raz?
a widać, żeby był rozbierany?. Myślę, że nie chciało im się wyciągać bebechów z obudowy nawet. Ja bym na początek odłączył wszystkie kable od płyty głównej i wyjął płytę z obudowy. Potem wyjął zasilacz i odpalił to wszystko na stole bez obudowy.Na tych samych podzespołach ??? Powiem ci że już sam głupi jestem w tej całej sytuacji , jaki błąd mógł zostać popełniony ??? Jestem prawie pewny na 100% że wszystko dobrze poskładałem krok po kroku zgodnie z filmem który mi podesłałeś, kumpel który złożył swój obecny i poprzedni komputer też sprawdzał i wszystko wyglądało ok. I ten nieszczęsny serwis: może nawinęli mi makaron na uszy bo sami nie wiedzieli co jest grane a ja jak miałem to zweryfikować![]()
Raczej na pewno , wczoraj po odebraniu otworzyłem obudowę i z jednej z kości ramu ścierałem pastę termo przewodzącą musiała im skapnąć. Poza tym od zasilacza znikły kable sata które były luzem nie podłączone i je odpięli oczywiście nie spakowali ich do kartona, jutro do nich zadzwonię. Czyli wygląda że przy zasilaczu też grzebali lub go przekładali.a widać, żeby był rozbierany?. Myślę, że nie chciało im się wyciągać bebechów z obudowy nawet. Ja bym na początek odłączył wszystkie kable od płyty głównej i wyjął płytę z obudowy. Potem wyjął zasilacz i odpalił to wszystko na stole bez obudowy.