lugasek
UFC Middleweight
jedno z drugim się łączy.nie jest skopany czy nie ma alternatywy? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jedno z drugim się łączy.nie jest skopany czy nie ma alternatywy? :)
Nie produkuje się już telefonów o tak małych ekranach.nie jest skopany czy nie ma alternatywy? :)
czekasz, czy lutujesz inną?
Lutuje inną.czekasz, czy lutujesz inną?
To się spóźniłeś bo były duże promocje na kilka różnych modeli.Lutuje inną.
są jeszcze 2, ale atx. Zmieści się do obudowy, ale będzie ciasno.Lutuje inną.
bogactwo cz.2 (mniejszy format+niema znaczenia z jakim przyjdzie biosem, bo można wgrać jakikolwiek z pendriva).są jeszcze 2, ale atx. Zmieści się do obudowy, ale będzie ciasno.
bieda (jest ryzyko, że przyjdzie ze starym biosem i nie będzie działać bez aktualizacji w serwisie)
ASUS PRIME B450-PLUS płyta główna AM4 - Pepper.pl
www.pepper.pl
bogactwo(niema znaczenia z jakim przyjdzie biosem, bo można wgrać jakikolwiek z pendriva).
Płyta Główna ASUS TUF B450-PLUS GAMING II - Pepper.pl
www.pepper.pl
zalutowałeś monitor?
Cholera nie ten tematzalutowałeś monitor?
jakiego hp?Cholera nie ten tematto mialo być do F1 jak Hamilton wypadł i sobie głupi ryj rozwalił
a ze sprzętów to jakiś czas temu kupiłem hpka 14'![]()
Chyba ten tylko za 1800 byłjakiego hp?
Jeszcze niet teraz to co dzień prawie na rybach jestem i brak czasu na składanie.
Następny z syndromem andrzeja.Jeszcze niet teraz to co dzień prawie na rybach jestem i brak czasu na składanie.
@lugasek Mistrz
Wczoraj ok 21 odebrałem pakę z x-kom z paczkomatu i kopertę z tą pastą co mi wysłałeś linka. Dziś po pracy będę lutował na stole.
Kurła działa
@lugasek mistrz
Zajebiste, jak już działa to ja bym tak zostawiłKurła działai nawet ledy świecą na płycie i nawet zaślepka jest i przede wszystkim obraz na monitorze
Kurła @lugasek mistrz nauczył mnie odpalać kompa na stole i to za pomocą śrubokręta
View attachment 22144
Ty to byś nawet nie sprawdził, czy działa. Daleko są z reperacją laptoka?Zajebiste, jak już działa to ja bym tak zostawił
Dostałem sms przedwczoraj, że naprawiony czeka na odbiórTy to byś nawet nie sprawdził, czy działa. Daleko są z reperacją laptoka?
To teraz jeszcze trzeba iść odebrać. Pewnie zanim się wybierzesz to się znowu zepsuję od leżenia.Dostałem sms przedwczoraj, że naprawiony czeka na odbiór![]()
A tak mi się nie chceTo teraz jeszcze trzeba iść odebrać. Pewnie zanim się wybierzesz to się znowu zepsuję od leżenia.
To junior jak skończy trening na drążkach niech skoczy po lapkaA tak mi się nie chce![]()
Z nieskrywaną niecierpliwością oczekuję momentu, w którym będę mógł go zaprząc do pracyTo junior jak skończy trening na drążkach niech skoczy po lapka![]()
Zalutowałem panie ten system, jak będziesz to byś mi podpowiedział co dalej. (oczywiście bez dostępu do internetu)Da rade wszystko. Pobierz po prostu na pendrive. Wsadź do kompa i zainstaluj bez internetu. Potem się odezwij.
Przeczytaj te wszystkie wpisy co cytowałem.
Zalutowałem panie ten system, jak będziesz to byś mi podpowiedział co dalej. (oczywiście bez dostępu do internetu)