Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Freund zerwał więzadło krzyżowe i wypada do końca sezonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejny weekend i kolejny ...sukces? Nic nie stoi na przeszkodzie. Kamil wciąż w sztosie!
TUTAJ masz listę skoczni wraz z rekordami.nie wiecie czy sa gdzies podane wszystkie aktualne rekordy skoczni?
to wszystko znalazlem. kiedys byla taka fakjna stronka, gdze bylo to ladnie podane, przejrzyscie i usuneli kurwie
Czyli normalka. Na szczęście Rudziński wraca od 1 lutego do ESP i oby z Błachutem stworzyli świetny duet. Bo teraz Błachut męczy się z Pieczatowskim.ogladałem, wyjątkowo słaby komentarz
A ja się dziwię dlaczego w takiej Hiszpanii, Argentynie, Nowej Zelandii nie ma takiej profesjonalnej skoczni. Czy nie ma takiego sponsora, który by zafundował tam rozwój choć 20, 50 i 90metrówki? Coś tam kiedyś istniało, a teraz chyba zupełnie upadło. W ogóle mało sportów zimowych takich FIS-owskich jest np. w Andach, bardziej coś ekstremalnego tam się głównie dzieje.

No wiesz, jakby w Polsce nie było skoczni to też by nikt nie skakał. Takie gdybanie. Bardziej tu chodziło mi o treningówki, które to nie są aż tak wymagające jak normalne skocznie. Hiszpania wraz ze Słowacją organizowała niedawno Uniwersjadę. Zawody w skokach były akurat w Szczyrbskim Jeziorze u naszych płd. sąsiadów, ale kilka dyscyplin(narciarstwo dowolne, alpejskie) Grenada jednak gościła.A kto miałby na niej skakać? Zgniłaby szybciej niż czas jej budowy. W Polsce przy takim zapleczu zawodniczym, zainteresowaniu, oglądalności i znajomości dyscypliny ciężko było sie uprosić o modernizacje Wielkiej Krokwi. Budowa skoczni w Wisle trwała dłużej nie przewidywano z przyczyn organizacyjno-finansowych
Obecnie o nowych obiektach możemy jedynie pomarzyć. W takiej Hiszpanii, Algierii czy na Antypodach większość pewnie nie zdaje sobie sprawy, ze istnieje w ogóle taka dyscyplina sportu. Wydawać pieniądze każdy potrafi ale robic to z głową to już inna sprawa. Niech zostanie tak jak jest i żadne "egzotyczne" kraje nie pchają się do piaskownicy, w której nie mają bytu i przyszłości
Pamietam czasy kiedy Holendrzy, Turcy, Chińczycy, Grecy czy Brytyjczycy wystawiali swoich reprezentantów do konkursów PŚ. Komentarz do ich wystepów był jeden -![]()
No wiesz, jakby w Polsce nie było skoczni to też by nikt nie skakał. Takie gdybanie. Bardziej tu chodziło mi o treningówki, które to nie są aż tak wymagające jak normalne skocznie. Hiszpania wraz ze Słowacją organizowała niedawno Uniwersjadę. Zawody w skokach były akurat w Szczyrbskim Jeziorze u naszych płd. sąsiadów, ale kilka dyscyplin(narciarstwo dowolne, alpejskie) Grenada jednak gościła.

Pewnie spierdoli chociaż i tak lubię tego ciulaHa, przed chwilą było ujęcie na Kubackiego, niby kciuka pokazał, ale tak naprawdę wyraz jego twarzy mówił : "ja pierdolę, jak teraz zepsuje skok to mnie zajebią".
Pewnie spierdoli chociaż i tak lubię tego ciula
Hehe dobrze, że to powiedziałemA niech go! O kurwa, wygraliśmy, jak nic.
Nie, jego postawa w locie nie wygląda dobrze. Nie oszukujmy się. Tak się skakało 30 lat temuTeż go lubię, bo tak ładnie wysoko leci i to dobrze wygląda. Chuj, że to się nie przekłada na odległość, nie można mieć wszystkiego.

Czapki z głów dla chłopaków.