respect
UFC Heavyweight
Piękny rewanż za ZakopaneWygrać na niemieckiej ziemi przed niemiecką publicznością - bezcenne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piękny rewanż za ZakopaneWygrać na niemieckiej ziemi przed niemiecką publicznością - bezcenne![]()
Daj Pan spokój z tymi punktami za wiatr. Przecież to jest na pewno wałek. Pokazują animacje i wiatr kręci się jak kołowrotek, Kamil musi skoczyć 144 żeby prowadzić i ściagają Kamila z belki. Wchodzi znowu, pokazują animacje, wiatra znowu kręci się jak kołowrotek i 1/3 planszy na czerwono i Kamil musi skoczyć 150 żeby prowadzić. Ehh.
Jestem ciekaw jak to działa z punktacją za wiatr. Czy oni wyciągają jakąś średnią od momentu wybicia do wylądowania czy co? Nigdy się nie zagłębiałem, ale w dzisiejszym konkursie to strasznie razi, nie tylko w przypadku Kamila.
Te punkty za wiatr to jest jakaś prowokacja.
Czyli tak jak myślałem, średnia siły wiatru podczas lotu.
Wczoraj też solidnie skakał.Wysokie miejsce Kubackiego świadczy o tym, jak bardzo wiatr odegrał rolę w dzisiejszym konkursie.

Niemniej mogę potwierdzić, że jesteśmy w trakcie pracy nad specjalnym systemem czipów w butach skoczków, z których dane na żywo trafiałyby do jednej bazy FIS. Od turnieju Raw Air, który w marcu odbędzie się w Norwegii, pokażemy to po raz pierwszy telewidzom. W ramach ciekawostki kibice zobaczą m.in. jak rozkłada się nacisk na stopę przy odbiciu, jak zmienia się prędkość skoczka w locie i ile ta faza trwa. Jeśli dopracujemy to na tyle, by informacje służyły za naukowe dane, otrzymają je wszyscy trenerzy. Wiem, że musimy iść z duchem czasu, ale po tym, co zrobiliśmy w skokach przez ostatnie ćwierćwiecze, została tylko kosmetyka.
Domen drugi skok w karierze na mamucie
![]()
w p
w planicy nigdy nie skakal?

O kurwa co za mózg z tego redaktora
Od 2:00
Za duże szanse na przegraną, Stoch trochę powalczył w UFC i mogłoby być ciężko. Wyzwie kogoś z 3 dziesiątkiConor dotarł do skoków? Czekam aż wyzwie Stocha na pojedynek.