Jawor
Bellator Bantamweight
Nie powinien się odwracać, profil z tyłu zdecydowanie lepszy.
Kwadratowa szczena.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Spodobał ci się jego tył?Nie powinien się odwracać, profil z tyłu zdecydowanie lepszy.
Kwadratowa szczena.![]()

Nie o takie kasztany mi chodziło...Kto powiedział że Cię lubię!?
![]()

Troche transNie powinien się odwracać, profil z tyłu zdecydowanie lepszy.
Kwadratowa szczena.![]()
Gejuchu jebany...

Bo Majusz lubi wpaść w transTroche trans
Wychodzi na to że rosyjscy zapaśnicy też używają jednak sztangi.
Wychodzi na to że rosyjscy zapaśnicy też używają jednak sztangi.

Dałem się nabrać, jestem naiwny jak dzieckoAhhh ta sztuczna inteligencja i wygenerowane filmiki.![]()
Martwy to ostatnimi czasy moje ulubione ćwiczenie. Największe ciężary właśnie w tym ćwiczeniu dźwigam i można powiedzieć że z treningu na trening progresujePrzyjechały mi do paczkomatu paski przedwczoraj. Będę robił pierwszy raz martwe ciągi z tym. Już mi chwyt na 130 puszcza nawet przechwytem jak łapię. No i w głowie jest, że ten biceps może się zerwać.
SZTANGA AUU AUU AUU!
Po pierwsze zmień chwytPrzyjechały mi do paczkomatu paski przedwczoraj. Będę robił pierwszy raz martwe ciągi z tym. Już mi chwyt na 130 puszcza nawet przechwytem jak łapię. No i w głowie jest, że ten biceps może się zerwać.
SZTANGA AUU AUU AUU!
Jak ostatnio po podwórku z hantlami popierdalałem spacer farmera to się sąsiad jak na debila patrzyłPo drugie do dodania w planie jest cos z : spacer farmera, heavy holding, zwis na drążku/podciąganie

Dokładnie, przechwyt jest bez sensu, kompensacje sobie tylko robisz na jedną stronę a i biceps pracuje za mocno i tylko czeka by sie rozkurwićProsta zmiana chwytu.
![]()
W życiu bym nie pomyślał nawet, żeby robić przechwytem.Dokładnie, przechwyt jest bez sensu, kompensacje sobie tylko robisz na jedną stronę a i biceps pracuje za mocno i tylko czeka by sie rozkurwić

zdaje sobie sprawę, że chwyt można przećwiczyć jak wszystko inne. Problem polega na tym, że ten chwyt zawsze był mega słaby, a ćwiczę już sporo czasu martwe, podciąganie na drążku z ciężarem itp. I tak się poprawił. Wątpię żeby chwyt zaczął progresować równomiernie do mojego ciężaru w martwym i to mnie teraz ogranicza.Po pierwsze zmień chwyt
Po drugie do dodania w planie jest cos z : spacer farmera, heavy holding, zwis na drążku/podciąganie wtedy 130 będzie do utrzymania. Pomyśl też o kredzie w płynie np jak Ci się sztanga ślizga
Po trzecie paski wyłącznie na wiosłach, nie kalecz sobie sily chwytu która wyrabia się właśnie np na ciągach. No chyba ze Ty ciągi robisz w zakresie większym niz 5-6 co też bym przemyślał.
Ave sztanga, idący zrobić sobie kontuzję pozdrawiają Cię
Normalny chwyt bo przechwytem to raz że sie rozjebiesz a dwa że nie wyrobisz wtedy tego chwytu. Chwyt Ci nie puszcza bez powodu, lepiej zwolnic i poczekać aż sie wyrówna niż jak ma Ci się coś zerwać w łapiezdaje sobie sprawę, że chwyt można przećwiczyć jak wszystko inne. Problem polega na tym, że ten chwyt zawsze był mega słaby, a ćwiczę już sporo czasu martwe, podciąganie na drążku z ciężarem itp. I tak się poprawił. Wątpię żeby chwyt zaczął progresować równomiernie do mojego ciężaru w martwym i to mnie teraz ogranicza.
Słyszałem o kompensacji i rotowaniu biodra podczas przechwytu, ale to był jedyny sposób żeby skończyć serię.
Myślałem jeszcze o zamku, ale tutaj też trzeba ten kciuk przyzwyczaić.