Brawler098
WSOF Middleweight
Tobie grozi, bo już majteczki do ćwiczeń masz opięteTo akurat jest wiadome. Każdy ciężki kulturownik to już kaleka, ale na nasze szczęście nikomu to nie grozi, bo takich ludzi jest garstka.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tobie grozi, bo już majteczki do ćwiczeń masz opięteTo akurat jest wiadome. Każdy ciężki kulturownik to już kaleka, ale na nasze szczęście nikomu to nie grozi, bo takich ludzi jest garstka.
![]()

pewnie zakolak już w młodym wiekuTo nie ja, ja nie mam brokuła, jestem łysy i aerodynamiczny![]()

pewnie zakolak już w młodym wieku
![]()

Ogólnie zaczynam dorzucać wiszenie na drążku bo sporo osób mówi, że jest to jednak jedno z lepszych ćwiczeń dla zachowania zdrowia

A ile razy Cię wieszali na gałęzi?To coś jak wiszenie na gałęzi??![]()

To coś jak wiszenie na gałęzi??![]()
Kto spróbuje 4 i 5? Jakiś kosmos co typ odwala. Ogólnie zaczynam dorzucać wiszenie na drążku bo sporo osób mówi, że jest to jednak jedno z lepszych ćwiczeń dla zachowania zdrowia.
Sam zwis to nie,Zwis zajebiste "ćwiczenie" dla zdrowia kręgosłupa.

Sam zwis to nie,
Ale spuszczenie z krzyża już pomaga kręgosłupowi![]()
Naoglądają się dzików, śliwów itp. a później grupkami okupują dane miejsce, np. ławeczkę z kurwa pół godziny. No autentycznie hasztag #yebać. Zamiast zrobić swoje, rachu, ciachu, przerwy kontrolowane na zegarku lub tel [2-3 min max] i zawijka, to nie kurwa. Oni mają czas. Nie no, gardzę bardzo. Ja to ogólnie jestem taki, że nie cierpię pozerki, pajacerki itp. A oni tak się zachowują, że to już zwierzęta maja klasę.
Dla mnie żaden obciach, fajny trening sprawdzający różne cechy motoryczne i wszechstronność, głównie wytrzymałość siłowa i kondycja/wydolność. Chociaż osobiście zmieniłbym trochę zestaw ćwiczeń, a nie zawsze takie same między bieganiem.Hyrox. Klasa czy obciach?![]()
Hyrox. Klasa czy obciach?![]()
Zrób sobie ten trening bez całej tej otoczki grażyn z korpo i nażelowanych krystianów co garniak na chwilę zamieinają na leginsyHyrox. Klasa czy obciach?![]()
Klasa jak każda inicjatywa sportowa.Hyrox. Klasa czy obciach?![]()
To w tabletkach czy zastrzykach?Hyrox. Klasa czy obciach?![]()
Przez legginsy sie wchłania, bezinwazyjneTo w tabletkach czy zastrzykach?
Bardzo dobrze napisane. W zeszłym roku zrezygnowałem z siłowni, koszt 140/miesiąc. W domu zamontowane kółka gimnastyczne, 2 kettlle z olx, gumy za 45 zł, kamizelka z obciążeniem z przed kilku lat, skakanka. Nic więcej nie potrzeba a koszty robią się śmieszne jakoś +/- 400 złNie ma czegos takiego jak obciach jezeli uprawiasz jakas aktywnosc. Tancz sobie balet jak ci to sprawia przyjemnosc. Nie zmuszaj sie do niczego no i nie podazaj jak normik za trendami, bo chodzi tylko o to zeby wyciagnac ci hajs z kieszeni. Zrezygnowalem z silowni raz na zawsze w 2025 i przekonalem sie do zewnetrznych silowni + gumy oporowe, a mialem o tym zawsze zla opinie chuj wie dlaczego. Robic minimum za jeszcze wieksze minimum finansowe. Jezeli macie miejsce w domu to zrobic sobie budzetowa silownie i jebac te karnety, na ktore musisz kurwa umowe podpisywac jakbys dom kupowal. Z fartem!

Nie dosc ze smieszne koszta, to jestes sobie Panem i trenujesz kiedy chcesz i ile chcesz + marnowanie czasu na dojazdy. A jezeli chodzi o zelastwo to mozna kupic uzywane taniej albo nowe jezeli cie stac. A potem przy ewentualnej sprzedazy stracisz jakis smieszny procent w porownaniu z innymi rzeczami, bo to stal wiec ciezko zeby to tracilo na swojej cenie.Bardzo dobrze napisane. W zeszłym roku zrezygnowałem z siłowni, koszt 140/miesiąc. W domu zamontowane kółka gimnastyczne, 2 kettlle z olx, gumy za 45 zł, kamizelka z obciążeniem z przed kilku lat, skakanka. Nic więcej nie potrzeba a koszty robią się śmieszne jakoś +/- 400 zł![]()
Na drążkach zaczynałem właśnie na dworzu w zimę i tak kilka lat. Bieg 3 km, trening i powrót. Teraz w domu rozgrzewka, trening rozciąganie jakoś godzina wychodzi . Oprócz wlatuje basen do kompletu.Nie dosc ze smieszne koszta, to jestes sobie Panem i trenujesz kiedy chcesz i ile chcesz + marnowanie czasu na dojazdy. A jezeli chodzi o zelastwo to mozna kupic uzywane taniej albo nowe jezeli cie stac. A potem przy ewentualnej sprzedazy stracisz jakis smieszny procent w porownaniu z innymi rzeczami, bo to stal wiec ciezko zeby to tracilo na swojej cenie.
Ja lubie cwiczyc na zewnatrz bo mozna sie calkowicie odlaczyc od wszystkiego. Nie biore telefonu, nie napierdala mi zadna muzyka z glosnikow, nikt nie pierdoli o jakis kocopolach. Ide/jade rowerem, robie trening, wracam i czesc. Kroki zrobione, cwiczenia silowe zrobione. Naprawe polecam szczerze kazdemu.
Potwierdzam. Po pierwsze sila chwytu i silny dol plecow to 2 najwazniejsze czynniki przy byciu silnym (chyba Hooper o tym mowil)
Latwe do progresowania bo mozesz serie i czas kontrolowac, nawet przerwy miedzy seriami jesli ci zalezy. Rozne chwyty kombinowac najlepiej.
Jako dodatek z sila chwytu:
Nie robiłem, ale wygląda na zajazd w chuj.Hyrox. Klasa czy obciach?![]()