Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ścięgna rozjebane?Zrobiliśmy wczoraj trening typowo z klamotami. Garaż, wywalanie sztangi i obciążenia + stojaków/ławki przed i nakurwianie ordynarne..
Martwe poszły, OHP, jakieś zarzuty i wariacje, zabawy z talerzami 10-20kg
Zdziwiłem się, bo jednak jakiś tam ciężar w martwym poszedł, gdzie go całkowicie nie robię (a robiłem go też mocno wczuwając się w technikę), podobnie na OHP też moc (chyba największa)
Świetny trening, a jeszcze dobitka jakimiś tam pompowaniami + na drążkach, że nawet wariacja archerów weszła
Wszystko super, regeneracja świetna. Oby szło ku dobremu w sporcie cały czas.Ścięgna rozjebane?

Burdzynatorwww.facebook.com
Mateusz Burdzy operacje kolan, barków, ileś tam różnych zerwań
Chlop ma 40 lat zaledwie
Dźwigał na prawdę solidne ciężary. Dziś musi się bardzo miarkowac, chociaż tu na filmie 120kg czy 130 na sztandze w zakresie na jakim pozwala zdrowie i deficyty ciała
Jesteś niesprawiedliwy w tej ocenieBurdzynator
U niego nie sztanga była problemem, a metodyka treninowa, a w zasadzie jej brak. Oby podnieść.
Clenbuterol + niskie kalorie nie biorą jeńców.![]()
Szykowała się do zawodów. Lorena Blanco nie żyje
Lorena Blanco zmarła w sobotę 26 lipca. Hiszpańska kulturystka odeszła w wieku zaledwie 37 lat, a przyczyną jej śmierci był prawdopodobnie zawał serca.sportowefakty.wp.pl

Jakie kalorie ? To są dyrdymałyClenbuterol + niskie kalorie nie biorą jeńców.
![]()
Prawidłowa reakcja obronna organizmu na sztangę!Od samego patrzenia zesztywniałem i ścięgna mnie zaczęły boleć

Na serio uważasz, że to ćwiczenie jest kalectwem?Prawidłowa reakcja obronna organizmu na sztangę!
Wiesz co zrobić....
Tak, to jest ten czas
![]()
A ja nie wiem jakie oni mają cele czy tam wyobrażenia treningoweNa serio uważasz, że to ćwiczenie jest kalectwem?
Przecież to 61 letni koleś napierdala trening jakiego by nie zrobiło 90% gówniarzy. O czym tu wielce dumać?A ja nie wiem jakie oni mają cele czy tam wyobrażenia treningowe
To tylko urywek. Na podstawie samego urywku :
Ten pierwszy jest na carnivore i robi sztangę 40kg naprzemiennie z burpees, chociaż więcej mobilności i siły dałyby ketle
A ten drugi robi zarzuty na sztandze na dość zaawansowanym poziomie co znaczy że trenuje ten ruch przez wiele lat, ludzie się tym będą podniecać i małpować i się będą elegancko rozpierdalac - tak jak crossfitowcy amatorzy
Poza tym wszystkim nie znam całego kontekstu.
Ciężko tu o spor merytoryczny , za mało widzimy. Co innego jak widzę jakiegoś zawodnika - cały trening, potem ten zawodnik dostaje wpierdol zgodnie z moimi przewidywaniami , wtedy nawet warto podyskutować czy jest sens kontynuować trening, który przynosi więcej szkody niż korzyści