Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To dlatego że na siłowni była sztanga i przeszedł za blisko niej. ,, Sztangi są złe zniszczą cię "
A pamiętacie tego ruskiego zapaśnika co robił 1500 pompek i się rozjebał?
Kolekcjoner kontuzji, już któryś raz wypada z walki.
Był tak silny od tych pompek ze mógł rozwalić wszystkich, ostatecznie rozwalił siebieTo dlatego że na siłowni była sztanga i przeszedł za blisko niej. ,, Sztangi są złe zniszczą cię "

Ty byłeś tak silny że zerwałeś sobie biceps od siedzenia przed komputerem to już trzeba być wybitnym, wręcz kurwa geniuszem i mieć tak chujowy trening kompletnie nie harmonijny i współgrający z prawdziwym życiem, że bardziej się nie daBył tak silny od tych pompek ze mógł rozwalić wszystkich, ostatecznie rozwalił siebie![]()
Bo pewnie robił za mało mostkówA pamiętacie tego ruskiego zapaśnika co robił 1500 pompek i się rozjebał?

Ten temat to symulacja która sie zapętliłaNowy rodzaj inby na cohones - tzw "inba cykliczna".![]()
Myślę, że tu trzeba zrobić zawody cohonesowe. Tylko jak je nazwać?Nowy rodzaj inby na cohones - tzw "inba cykliczna".![]()
Głupi i głupszyMyślę, że tu trzeba zrobić zawody cohonesowe. Tylko jak je nazwać?
O taka wersja tylko, że ala Cohones, że byłoby też mordobicie!
90kg teraz trzymam, jestem gotowy!Ja się zgłaszam, 92 kg catchweight chce
Będą zdecydowały pieści90kg teraz trzymam, jestem gotowy!
Stary temat. Patrz na hp i kwestie bastkowe.Nowy rodzaj inby na cohones - tzw "inba cykliczna".![]()
Ale musiałeś chujowo trenować jak chodziłeś na siłownię jak masz tak ukształtowany schemat "treningu na siłowni".Ty byłeś tak silny że zerwałeś sobie biceps od siedzenia przed komputerem to już trzeba być wybitnym, wręcz kurwa geniuszem i mieć tak chujowy trening kompletnie nie harmonijny i współgrający z prawdziwym życiem, że bardziej się nie da
Jak chcecie imponować czy inspirować to złapcie ketle 32kg przepracujcie z nimi 10 minut a nie fajerwerk siły 150 na klatę raz....co to ma być?
Ciągle się gapicie na zawodowców nie widząc ich wcześniejszego warsztatu - tak na tym etapie jesteście - ich warsztatu a nie zawodowej kariery. Te podstawy ich ukształtowały.
200 w ciągu i inne bzdury - żaden wynik
Bastkowe to inba tradycyjnaStary temat. Patrz na hp i kwestie bastkowe.
Bez przesady. Czasem robią sobie przerwę.Bastkowe to inba tradycyjna
Wybacz mu bo nie wie co czyniAle musiałeś chujowo trenować jak chodziłeś na siłownię jak masz tak ukształtowany schemat "treningu na siłowni".
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.Tak, tak
Idę w sztangę, naprawie swoje błędy
Podniecajcie się dalej
Rozumiesz, że po części to co piszesz nie ma kompletnie sensu i przełożenia na rzeczywistość?Tak, tak
Idę w sztangę, naprawie swoje błędy
Podniecajcie się dalej

Kulturowniku, daj chłopu odejść w spokojuRozumiesz, że po części to co piszesz nie ma kompletnie sensu i przełożenia na rzeczywistość?
Wczoraj zrobiłem trening, ciężkie wiosłowania, ciężkie ciągi, ściągania wyciągu i żeby się porozciągać zrobiłem 15 podciągnięć jak masło.
To idąc Twoim tokiem rozumowania mam napierdalać podciągania po 2137 powtórzeń i linę i może jeszcze wiosłowanie ciałem na TRXie to może wtedy będę miał mocne plecy.
![]()
Kompletnie przeinaczasz.Rozumiesz, że po części to co piszesz nie ma kompletnie sensu i przełożenia na rzeczywistość?
Wczoraj zrobiłem trening, ciężkie wiosłowania, ciężkie ciągi, ściągania wyciągu i żeby się porozciągać zrobiłem 15 podciągnięć jak masło.
To idąc Twoim tokiem rozumowania mam napierdalać podciągania po 2137 powtórzeń i linę i może jeszcze wiosłowanie ciałem na TRXie to może wtedy będę miał mocne plecy.
![]()
Wszyscy tak robią od średniozaawansowanych do zawodowców. Metod jest od groma, a i tak będziesz pisał że kulturowniki robią x6 na masę, a jak ktoś robi rampę to jest "dokładanie ciężaru na patyk" i tylko traci czas.Kompletnie przeinaczasz.
Piszę o tym od xxx stron, że ideą jest utrudniać sobie trening a nie dokładać wyłącznie ciężaru na patyk

Przekonales mnie!Wszyscy tak robią od średniozaawansowanych do zawodowców. Metod jest od groma, a i tak będziesz pisał że kulturowniki robią x6 na masę, a jak ktoś robi rampę to jest "dokładanie ciężaru na patyk" i tylko traci czas.
![]()
Usyk używa sztangi i żelastwa...
Zapewne musi mieć słabe osiągnięcia w boksie..