Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

:waldeklaugh:

A pamiętacie tego ruskiego zapaśnika co robił 1500 pompek i się rozjebał?

Kolekcjoner kontuzji, już któryś raz wypada z walki.
To dlatego że na siłowni była sztanga i przeszedł za blisko niej. ,, Sztangi są złe zniszczą cię "

Był tak silny od tych pompek ze mógł rozwalić wszystkich, ostatecznie rozwalił siebie :fjedzia:
Ty byłeś tak silny że zerwałeś sobie biceps od siedzenia przed komputerem to już trzeba być wybitnym, wręcz kurwa geniuszem i mieć tak chujowy trening kompletnie nie harmonijny i współgrający z prawdziwym życiem, że bardziej się nie da

Jak chcecie imponować czy inspirować to złapcie ketle 32kg przepracujcie z nimi 10 minut a nie fajerwerk siły 150 na klatę raz....co to ma być?

Ciągle się gapicie na zawodowców nie widząc ich wcześniejszego warsztatu - tak na tym etapie jesteście - ich warsztatu a nie zawodowej kariery. Te podstawy ich ukształtowały.

200 w ciągu i inne bzdury - żaden wynik

:waldeklaugh:

A bo ty, a bo ty!!!!

Wystarczy puknąć a tu skwierczy aż miło. Tak zerwałem biceps jak scrolowalem te wpisy o staniu na głowie przez 40 stron tematu :beczka:

Ty byłeś tak silny że zerwałeś sobie biceps od siedzenia przed komputerem to już trzeba być wybitnym, wręcz kurwa geniuszem i mieć tak chujowy trening kompletnie nie harmonijny i współgrający z prawdziwym życiem, że bardziej się nie da

Jak chcecie imponować czy inspirować to złapcie ketle 32kg przepracujcie z nimi 10 minut a nie fajerwerk siły 150 na klatę raz....co to ma być?

Ciągle się gapicie na zawodowców nie widząc ich wcześniejszego warsztatu - tak na tym etapie jesteście - ich warsztatu a nie zawodowej kariery. Te podstawy ich ukształtowały.

200 w ciągu i inne bzdury - żaden wynik
Ale musiałeś chujowo trenować jak chodziłeś na siłownię jak masz tak ukształtowany schemat "treningu na siłowni".

Tak, tak
Idę w sztangę, naprawie swoje błędy
Podniecajcie się dalej
Rozumiesz, że po części to co piszesz nie ma kompletnie sensu i przełożenia na rzeczywistość?

Wczoraj zrobiłem trening, ciężkie wiosłowania, ciężkie ciągi, ściągania wyciągu i żeby się porozciągać zrobiłem 15 podciągnięć jak masło.

To idąc Twoim tokiem rozumowania mam napierdalać podciągania po 2137 powtórzeń i linę i może jeszcze wiosłowanie ciałem na TRXie to może wtedy będę miał mocne plecy.
:pociesznymirek:

Rozumiesz, że po części to co piszesz nie ma kompletnie sensu i przełożenia na rzeczywistość?

Wczoraj zrobiłem trening, ciężkie wiosłowania, ciężkie ciągi, ściągania wyciągu i żeby się porozciągać zrobiłem 15 podciągnięć jak masło.

To idąc Twoim tokiem rozumowania mam napierdalać podciągania po 2137 powtórzeń i linę i może jeszcze wiosłowanie ciałem na TRXie to może wtedy będę miał mocne plecy.
Kulturowniku, daj chłopu odejść w spokoju

Kompletnie przeinaczasz.
Piszę o tym od xxx stron, że ideą jest utrudniać sobie trening a nie dokładać wyłącznie ciężaru na patyk

Kompletnie przeinaczasz.
Piszę o tym od xxx stron, że ideą jest utrudniać sobie trening a nie dokładać wyłącznie ciężaru na patyk
Wszyscy tak robią od średniozaawansowanych do zawodowców. Metod jest od groma, a i tak będziesz pisał że kulturowniki robią x6 na masę, a jak ktoś robi rampę to jest "dokładanie ciężaru na patyk" i tylko traci czas.

:roberteyeblinking:

Wszyscy tak robią od średniozaawansowanych do zawodowców. Metod jest od groma, a i tak będziesz pisał że kulturowniki robią x6 na masę, a jak ktoś robi rampę to jest "dokładanie ciężaru na patyk" i tylko traci czas.

:roberteyeblinking:
Przekonales mnie!
Od jutra wracam do wioslowan na sztandze na 170kg w rampie 10 od 50kg co 10kg!

Usyk używa sztangi i żelastwa... :benny:

Zapewne musi mieć słabe osiągnięcia w boksie.. :zakręcony:

:gabi_much_love:

Widziałem jakis jego trening na którym robił bardzo fikuśne ćwiczenia, ale używał krążków ze sztangi. Rozumiesz to?! Ciężarki sztangowe ściskał kolanami

Back