MooDancer
ONE FC Lightweight
Ja także go lubię. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Constantine'a, Wicka.Keanu to świetny gość, role które grał świetnie do niego pasowały. Top aktorów dla mnie. On, Washington
Denzel - top.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja także go lubię. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Constantine'a, Wicka.Keanu to świetny gość, role które grał świetnie do niego pasowały. Top aktorów dla mnie. On, Washington
A gdzie tam brak szacunku Panie Jawor?! Uwielbiam i ostatnio kolejny raz sobie go odświeżyłem. Coś pięknegoView attachment 127320

gdzie tam brak szacunku

Jakby Mati Gamrot to ćwiczył to by był mistrzem a tak chuj...niczym sie nie różni od machania gumami przez tych słynnych ruskich zapaśników![]()

Mamy w tej materii wiele wspólnego. Ciężko mi nieraz opisać jak trenuję, bo to jest po prostu JAZDASwojego nie opiszę, bo u mnie jak zawsze chaos
Swojego nie opiszę, bo u mnie jak zawsze chaos
Mamy w tej materii wiele wspólnego. Ciężko mi nieraz opisać jak trenuję, bo to jest po prostu JAZDA
Co by nie mówić o Grizzly'm, siłę ma zwierzęcą

NOR MAL NY gość.
Ideał człowieka. A teraz już poważnie, to dla mnie idealna sylwetka jest taka...Nie trzeba nic więcej.
Scott Adkins też mi się podoba sylwetkowo (zara ktoś przerobi ;dd), ale tam to już też kulturystycznie było coś ćwiczone IMO
Scott Adkins też mi się podoba sylwetkowo (zara ktoś przerobi ;dd), ale tam to już też kulturystycznie było coś ćwiczone IMO

Undisputed.Motywator za małolata![]()

Aż się chce odświeżyć te filmy!
Jak wszyscy poważni ludzieUsyk używa sztangi i żelastwa...![]()

Usyk używa sztangi i żelastwa...
Zapewne musi mieć słabe osiągnięcia w boksie..

Musisz to powiedzieć tu chłopakom z forum , oni lubią kolekcjonować różnego rodzaju kontuzje od chujowego treningu i cierpieć różne bóleJa myślę ze to nie kwestia sztangi tylko brak podstaw słabe ogniwa oraz brak techniki. Jak ktoś sobie ma zrobić krzywdę to sobie zrobi nawet skakanką. Pozdrawiam
team płaska ławka