JigoroKano
KSW Featherweight
No nie masz racji (nie)stety. GSP sporo trenował ze sztangami, hantlami etc.
GI Es Pi widział moje treningi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No nie masz racji (nie)stety. GSP sporo trenował ze sztangami, hantlami etc.

Daj se spokój chopie! Jakieś proszki dla pedałów kulturowników!Co to te TMG?

Środek na wzrost łechtaczkiCo to te TMG?
Co to te TMG?
To jest jakiś konkret.Daj se spokój chopie! Jakieś proszki dla pedałów kulturowników!
![]()
Podwójne nawodnienie mięśni dzięki połączeniu Kreatyny z Betainą i są efekty2kg na wadze, to napewno wypadkowa wielu czynników, ale zauważalny wzrost masy mięśniowej, kilka osób zasugerowało, że dwumasa u mnie wjechała, bo ja uwagi nie zwracałem, ale faktycznie. Jakby większa gęstość.

Najlepszy jest kurczak na antybiotykachCzyli gónwo, boczek lepsiejszy

Ten z marketu typu Kaufland to na pewno. Ostatnio tam widziałem w promocji za 8zl....koło mięsa to nawet nie stałoNajlepszy jest kurczak na antybiotykach![]()
Źródło : trust me bro xdPodwójne nawodnienie mięśni dzięki połączeniu Kreatyny z Betainą i są efekty![]()

Stalowy Drągal tak wypromował ten specyfik, że u nich na stronie już wyprzedaneŹródło : trust me bro xd
Ale tak, masz rację.![]()

Ta, widziałem. Ale myślenie, że coś jest złe lub podejrzane, bo zyskuje popularność, to krótkowzroczność. Trzeba robić własny research, nie kupuje nigdy supli, bo pan z youtuba każe. Zawsze szukam publikacji naukowych, wertuje neta. I jak mnie to przekona, dokonuje transakcji.Stalowy Drągal tak wypromował ten specyfik, że u nich na stronie już wyprzedane![]()
Ja jebau....powiedz jeszcze, że golisz nogiBiorę te TMG ale znaczących efektów nie widzę.
Nabity bylem już przed bo jem soje![]()
Nie bo ja to ten dominującyJa jebau....powiedz jeszcze, że golisz nogi
Kiedyś widziałem jednego typa na siłowni jak ogolił sobie nogi sztangą, a potem jeszcze ją pompował.....przeobrzydliwy widok!Nie bo ja to ten dominujący
Jak jeszcze się dowiedzą o połączeniu NMN z resweratrolem to już w ogóleStalowy Drągal tak wypromował ten specyfik, że u nich na stronie już wyprzedane![]()

Wiadomo, że Cię ostro w tych błękitnych ostrygach nabijaliBiorę te TMG ale znaczących efektów nie widzę.
Nabity bylem już przed bo jem soje![]()
Ogólnie antiaging to jest droga zabawa, wystarczy spojrzec na protokół takiego Bryana Johnsona.Jak jeszcze się dowiedzą o połączeniu NMN z resweratrolem to już w ogóle
Tyle, że to już droższa zabawa niż betaina
Nie rozumiemWiadomo, że Cię ostro w tych błękitnych ostrygach nabijali

Gorzej, że nad tymi suplami nie ma w ogóle żadnego nadzoru, większość badań i certyfikaty jakości, którymi się sklepy chwalą jest gówno warte. Tak naprawdę nie masz żadnej pewności co tam jest w środku i w jakim stężeniu/ilości. O ile z białkiem, czy kreatyną raczej nie ma problemu to wszystko inne jest mocno podejrzane. Jak FDA zbadało kiedyś różne suple z melatoniną, to wartości różniły się o kilkaset procent zarówno w górę jak i dół, w stosunku do tego co było na opakowaniach deklarowane. Były też przypadki badań suplementów witaminowych gdzie w ogóle nie znaleziono tego co było deklarowane.Ogólnie antiaging to jest droga zabawa, wystarczy spojrzec na protokół takiego Bryana Johnsona.
Dlatego tylko igła.Gorzej, że nad tymi suplami nie ma w ogóle żadnego nadzoru, większość badań i certyfikaty jakości, którymi się sklepy chwalą jest gówno warte. Tak naprawdę nie masz żadnej pewności co tam jest w środku i w jakim stężeniu/ilości. O ile z białkiem, czy kreatyną raczej nie ma problemu to wszystko inne jest mocno podejrzane. Jak FDA zbadało kiedyś różne suple z melatoniną, to wartości różniły się o kilkaset procent zarówno w górę jak i dół, w stosunku do tego co było na opakowaniach deklarowane. Były też przypadki badań suplementów witaminowych gdzie w ogóle nie znaleziono tego co było deklarowane.

No jeżeli masz z dobrego źródła lub z recepty to prawie napewno jest tam to, co ma być.Dlatego tylko igła.
![]()