Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Abus też był ? Radzikowski i Abus są z tej samej miejscowości co ja, a Karwat mieszka 25km dalej. Gdzie ta siłownia i co tam robili za trening?
Był. I ten Milanovic też był. Krav mage fisiowali. Ta krav maga może i by była fajna, ale to wszystko jest symulacja i choreografia : "teraz Ty atakuj mnie prawa ręką , ja Ci zrobię dźwignie i powale" w prawdziwej walce to straszysz dwa razy ręką a trzeci idzie strzał na KO albo te obrony przed nożem co fisiowali...no kurwa fajnie, ale jak ktoś ma trochę oleju w głowie to ręką bez noża zaimituje dotyk noża przykładając palce do pleców, a jak delikwent będzie wykonywał rzekomą obronę przed tym to dostanie nożem już z drugiej ręki.....no takie absurdalne rzeczy trenowali. Siłownia we Wrocławiu, pewnie wrzuca na kanał niedługo.

W ogóle dawaj jakiś kontakt do siebie bo jest nam po drodze z treningiem

Był. I ten Milanovic też był. Krav mage fisiowali. Ta krav maga może i by była fajna, ale to wszystko jest symulacja i choreografia : "teraz Ty atakuj mnie prawa ręką , ja Ci zrobię dźwignie i powale" w prawdziwej walce to straszysz dwa razy ręką a trzeci idzie strzał na KO albo te obrony przed nożem co fisiowali...no kurwa fajnie, ale jak ktoś ma trochę oleju w głowie to ręką bez noża zaimituje dotyk noża przykładając palce do pleców, a jak delikwent będzie wykonywał rzekomą obronę przed tym to dostanie nożem już z drugiej ręki.....no takie absurdalne rzeczy trenowali. Siłownia we Wrocławiu, pewnie wrzuca na kanał niedługo.

To ponad 2 godzinki drogi mam do Ciebie, ale jak będę się wybierał do Wrocka albo Ty w okolice Łodzi to można się zgadać :)

Wszystkie te gówno filmy to pic na wodę. W każdej branży. Siłownia to samo, sporty walki to samo, jakies diety, moda, samochody też. Wszędzie jest to w wuj naciągane aby cieszyło oko laika i generowało pieniądze. Gorzej kiedy amatorzy zaczynają to traktować jako prawdę objawioną.

Wszystkie te gówno filmy to pic na wodę. W każdej branży. Siłownia to samo, sporty walki to samo, jakies diety, moda, samochody też. Wszędzie jest to w wuj naciągane aby cieszyło oko laika i generowało pieniądze. Gorzej kiedy amatorzy zaczynają to traktować jako prawdę objawioną.
Bo marketing daje pieniadze. Gdyby nagrywali rzucanie workami przez 1.5h czy machanie ciężarkiem to nikt by tego nie ogladal :fjedzia:

Doświadczenie jednak nakazuje mi myśleć, że większość kontuzji to zaburzenia proporcji siły i percepcji w kontroli siły między stawami.

Ludu, ale Wy pierdolicie od rzeczy :))

wystarczy rozbić piłeczką po pierwsze kark, po drugie piersiowe, po trzecie ramienne i po czwarte skosy brzucha a nie USG które gowno wykaże. Tu tylko manipulacja na poziomie mięśniowym

Szkoda, że o tym nie wiedziałem jak zerwałem pierwszy raz więzadła jak miałem 10 lat :/ Gdybym tylko wtedy pomasował się piłką, dobierał mądrzej ciężary na wuefie to by może te ścięgna i przyczepy nie biegły trzy centymetry obok tego gdzie naturalnie powinny i bym był zdrowy i nie miał depresji :wink:

Szkoda, że o tym nie wiedziałem jak zerwałem pierwszy raz więzadła jak miałem 10 lat :/ Gdybym tylko wtedy pomasował się piłką, dobierał mądrzej ciężary na wuefie to by może te ścięgna i przyczepy nie biegły trzy centymetry obok tego gdzie naturalnie powinny i bym był zdrowy i nie miał depresji :wink:
Ja to nie mam nic na usprawiedliwienie. Wszystkie kontuzje przez nieuwagę, głupotę i "co to nie ja"
Na depresję to jakieś hobby żeby głowę zejąc albo znajdź sobie jakąś dupeczke.
Najlepiej jedno i drugie.

No ale tu już mówisz o jakiś skrajnościach swoich a nie o czynnościach, które mogą powodować uraz mechaniczny wynikły z nieodpowiedniego ruchu. Ja piszę o ludziach, którzy w swoich treningach nie dbają o wiele aspektów a potem zdziwienie że kolano,nadgarstek etc

Bo zapomniałeś i przysiądzie na jednej nodze chopie.
:korwinlaugh:

Bo zapomniałeś i przysiądzie na jednej nodze chopie.
:korwinlaugh:
No możesz sobie urządzać podsmiechujki, ale sprawność fizyczna określa Twój poziom wytrenowania oraz poziom prewencji urazowej :) jest dużo miśków spompowanych co nie zrobią choćby tego przysiadu na jednej nodze albo którzy nie zrobią pompek na poręczach z nogami wyprostowanymi pod kątem 90st względem bioder. No takie podstawy :) noszą na sobie kompletnie nieprzydatną masę mięśni

No możesz sobie urządzać podsmiechujki, ale sprawność fizyczna określa Twój poziom wytrenowania oraz poziom prewencji urazowej :) jest dużo miśków spompowanych co nie zrobią choćby tego przysiadu na jednej nodze albo którzy nie zrobią pompek na poręczach z nogami wyprostowanymi pod kątem 90st względem bioder. No takie podstawy :) noszą na sobie kompletnie nieprzydatną masę mięśni
Ty zajmujesz sie trenerka? Podaj jakies swoje socjale, kanał, strone, cokolwiek. Obczaje te Twoje treningi bo mnie zaciekawiłeś.

Last edited:
Tak tak ,ale sprawność fizyczna nie ma nic do zdarzeń losowych. Chuja dadzą te złote ćwiczenia jak będziesz miał po prostu pecha i polecisz bezwładnie.

Jakby to tak działało to by żaden zawodowiec kontuzji nie miał.

20 dni diety. Nie jakiejś ścisłej. Staram się jeść mniejsze ilości, mało węgla i w miarę możliwości zero cukru. Coś tam zacząłem ćwiczyć i organizm szybko sobie przypomniał dawne przyzwyczajenia. Wczoraj zrobiłem pierwszy raz 250 pompek podzielone na 6 serii, jakieś brzuszki i zestaw ćwiczeń które mam od fizjoterapeuty na moje zjebane biodro. Na razie zeszło 3kg i ogólnie czuję się dużo lepiej. Cel zejść do 90 i poprawić wygląd.

15 lat towarzyszyły mi różne bóle i promieniowania w lędźwiowym. Raz mniej, raz bardziej, ale raczej nie było dnia żebym rano po nocy nie czuł dyskomfortu do pierwszego rozruszania się. W zeszłym roku zacząłem wykonywać regularnie kilka prostych ćwiczeń na biodra, dupe i wszystko minęło. Myślę, że głównie 90/90 przyczyniło się do tej zmiany. Może ktoś ma podobnie i jeszcze nie próbował. Profilaktycznie jak nic nie boli też warto robić

15 lat towarzyszyły mi różne bóle i promieniowania w lędźwiowym. Raz mniej, raz bardziej, ale raczej nie było dnia żebym rano po nocy nie czuł dyskomfortu do pierwszego rozruszania się. W zeszłym roku zacząłem wykonywać regularnie kilka prostych ćwiczeń na biodra, dupe i wszystko minęło. Myślę, że głównie 90/90 przyczyniło się do tej zmiany. Może ktoś ma podobnie i jeszcze nie próbował. Profilaktycznie jak nic nie boli też warto robić

Mobility to jest cholerna podstawa u każdego. Zwłaszcza polecam zawodowym kierowcom, chociaż inni też mocno cierpią : Ci z IT np mam coraz więcej ludzi, że najpierw praktycznie trzeba przeprowadzić terapię manualną…o treningu nie ma mowy. Społeczeństwo choruje na potęgę, zwłaszcza pod kątem układu ruchu

Chcecie prosty, efektywny trening ? Zarzucam

drążek + poręcze 3+3 pow 20 minut pracy
przysiady sumo 10 minut pracy
wstawanie z przedramion do klasycznego podporu przodem 10 minut pracy
rozbijanie lin 10 minut pracy

całe ciało, bez ciężarów
Jestem na wyjeździe to idealnie:frankapprove:

Obczaję bo to kurwa nie do zniesienia

To nie ból ale jakieś dzwine uczucie

90kg na wiosło, niedługo atakowana bedzie 100 jak allah da.

Potężny vege chłop :beczka: z dedykacja dla @Siwy25_1
koks-png.74993

Back