Roshi
Roshi
bo jestes wiekszyU mnie 20zl więcej na flakonie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bo jestes wiekszyU mnie 20zl więcej na flakonie![]()

bo jestes wiekszy![]()
Co ja poradzę, że mam ceny po hurtowychU mnie 20zl więcej na flakonie![]()

Ziomek mi powiedział że przy większej ilości te ceny też będą inne.Co ja poradzę, że mam ceny po hurtowych![]()

Wysyłanie takich rzeczy to w naszym zjebanym kraju ryzykowna zabawa. Można posiadać, ale nie można sprzedawać i udostępniać.A da radę to jakoś od kogoś tu ogarnąć bo jak ostatnio brałem w tamtym roku od jednego znajomego który to u mnie ma to po zjedzeniu 10 tabletek mety myślałem że wysram wnętrzności xd
Nie kuś diable nie kuś.Ja ostatnio zostawiłem 1600 zł, na pół roku kuracja jest![]()

Smak dzieciństwaprolongatum

co kurwa?Smak dzieciństwa![]()

Za małolata starsi koledzy z osiedlowej siłowni brali omke i właśnie prolongatum jedno i drugie z jelfy, opakowania wszędzie się walałyco kurwa?![]()

Nic tak nie buduje przyjaźni i zaufania jak wbijanie testa koledze w najszerszyZa małolata starsi koledzy z osiedlowej siłowni brali omke i właśnie prolongatum jedno i drugie z jelfy, opakowania wszędzie się walały
Wtedy nauczyłem się robić iniekcje lepiej niż nie jedna pielęgniarka![]()

Wtedy nauczyłem się robić iniekcje lepiej niż nie jedna pielęgniarka
Ale z nauką ortografii już tak wspaniale nie szło
Chyba czajnik zwany kettlem spierdolił ci się na głowę byczkuAle z nauką ortografii już tak wspaniale nie szło
![]()

No ja się kiedyś tłumaczyłem na milicji z podejrzaną paczką, ale poszła niesamowita przemowa o tym jakim przeciwnikiem dopingu jestem i pewnie moje dane gdzieś wypłynęły itd. itp. Wszystko sztywniutko nic nie było sprzedane ani nicWysyłanie takich rzeczy to w naszym zjebanym kraju ryzykowna zabawa. Można posiadać, ale nie można sprzedawać i udostępniać.
Najlepiej popytać po trenujących znajomych, albo załatwić receptę na prolongatum.
Nie kuś diable nie kuś.![]()
No ja się kiedyś tłumaczyłem na milicji z podejrzaną paczką, ale poszła niesamowita przemowa o tym jakim przeciwnikiem dopingu jestem i pewnie moje dane gdzieś wypłynęły itd. itp. Wszystko sztywniutko nic nie było sprzedane ani nic
Co to za heavywieght jak w łapie 30?
![]()
Nie wiem ile jest nie mierzyłem nigdy...Co to za heavywieght jak w łapie 30?
![]()

Juras też ważył ponad 100Nie wiem ile jest nie mierzyłem nigdy...
Nie mam kompleksów jak wy
![]()

znacie jakieś ćwiczenia na to by kolana nie bolały?
Wysyłam w ciemno
Rozgrzewka?
Działaj tam, ja też dziś rano nogi robiłem.
Na 8.