Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Tak serio to sa, lecz patrzac na to ze mieszkam no przy centrum prawie( jakies 10-15 min) a najblizszy basen ktory jest otwarty to odległość 7-8 km przez miasto według google, co jest jak dla mnie troche smieszne by tak duze miasto mialo tak malo obiektów sportowych.
Ale sojowe late masz gdzie wypić, bo to Poznań. W innych miastach niestety nie lepiej.
Sport i dbanie o zdrowie to nie w komuszej mentalności w PL za to apteki i wóda do kupienia dosłownie wszędzie.
Dobrze, że chociaż te siłownie są prywatne i mają ludzie gdzie się poruszać.

Wywalcie z poniedziałku klatkę i już jest lepiej. Jakoś sporo osób przyjmuje, że pon to dzień klatki

Wywalcie z poniedziałku klatkę i już jest lepiej. Jakoś sporo osób przyjmuje, że pon to dzień klatki
Jeśli chodzisz na mniejszą siłownie to wywalenie klaty w poniedziałek :pudziaonicbyniedao:
I tak większość ciężarów jest pozabieranych, tak jak pozajmowany sprzęt.

w poniedziałek to się oszukuje system i się nogi robi. noworoczniaki po sobotniej najebce w niedziele zdychają a w pon zawsze wrzucają lekki i przyjemny trening jak klata, bareczki a nogi wieją pustką

Dokładnie tak to teraz wygląda jak nie ma silnego wzorca mężczyzny w rodzinie. Rodzi sie facetem, a zostaje pizdą.

Prawy syn wiadomo!

:beta: :beta: :beta: :beta: :beta:
Akurat ten drugi jest z nieprawego łoża (dlatego matka zabrała tego pierwszego). Nic nie jest czarno-białe. Chociaż... Jak jurny facet i gosposi nie odpuści, to prawdziwy facet! Alfa!

Łykacie wszystko jak pelikany :beczka:
Gruby już nie jest taki gruby, ojciec przepisał mu cykl i poszło do przodu:bleed:
A do 2011 wychowywał go razem z żoną więc miał starego na kwadracie:roberteyeblinking:
Mi bardziej chodziło o spizdowacenie społeczeństwa. Bo niepojęte jest dla mnie to co się teraz dzieje z 'etosem mężczyzny'.

Coraz to mniej zdrowo wyglądających tylko
20-30 letni goście albo vege vibe w rurkach albo upasione kurwy bez ambiji. Goście wejdą w pik teścia z teściem na minusie :beczka:

Mi bardziej chodziło o spizdowacenie społeczeństwa. Bo niepojęte jest dla mnie to co się teraz dzieje z 'etosem mężczyzny'.

20-30 letni goście albo vege vibe w rurkach albo upasione kurwy bez ambiji. Goście wejdą w pik teścia z teściem na minusie :beczka:
A nie uważasz, że jednak jest zwyżka na dbanie o sylwetkę? Wydaje mi się, że w porównaniu do lat wcześniejszych teraz jest więcej osób, które uprawiają jakieś sporty. Druga sprawa to fakt, że sporo osób się zniechęca na początku drogi, często przez niewybredne komentarze, brak wiedzy i wsparcia merytorycznego na początku przygody z siłownią. No i jest też druga grupa czyli "jak najszybciej" w większości to młodsze osobniki, które kilku "jeśli w ogóle" miesiącach uważają, że wyczerpały już naturalne przyrosty i warto się wspomóc czymś mocniejszym.

A nie uważasz, że jednak jest zwyżka na dbanie o sylwetkę? Wydaje mi się, że w porównaniu do lat wcześniejszych teraz jest więcej osób, które uprawiają jakieś sporty. Druga sprawa to fakt, że sporo osób się zniechęca na początku drogi, często przez niewybredne komentarze, brak wiedzy i wsparcia merytorycznego na początku przygody z siłownią. No i jest też druga grupa czyli "jak najszybciej" w większości to młodsze osobniki, które kilku "jeśli w ogóle" miesiącach uważają, że wyczerpały już naturalne przyrosty i warto się wspomóc czymś mocniejszym.
Zawsze tak będzie ciężko wytłumaczyć napalonemu 18 latkowi że stary spokojnie powoli za 5 lat sumiennych ćwiczeń będziesz miał efekty i 40 w łapie nic dziwnego że 90% odpuszcza albo zaczyna bić towar heh

jja uważam że dzisiaj się podzielili
Wyznawcy endrju tejta, aka sigma mejle aka fejk gangsterzy co się wożą jakby mieli mięśnie jak Coleman w prime a wystarczy laps na nich i są alfami ale do dziewczyny nie zagadają bo,, you have to stay focused" i jakieś inne kurwa zyzy(jeszcze robią z niego naturala)

No i druga grupa co się w rureczkach popyla i siema

Najciekawsze jest to, że często po odstawieniu spadki są drastyczne, co jeszcze bardziej może wprowadzić w złą stronę.
Dokładnie. Jak masz mało wypracowane naturalnie to prawdopodobnie po odbloku nic nie zostanie.
Wystarczy spojrzeć na Lazara, a to zdjęcie z prawej i tak nie jest w jego "sztosie" jak reklamował gacie, a w nocy się świecił jak latarnia.

_ALAZAR.jpg

Różnica kolosalna. Ile czasu pomiędzy zdjęciami?
To z prawej to nie jest jego top forma, to już w trakcie 'kontuzji'. On miał coś z kręgosłupem i z tego co oglądałem kiedyś to chyba ponad rok jak nie dwa nic nie trenował. Odstawił turbinę, przestał trenować pewnie żarcia też nie trzymał i się zrobił dziad.
Oglądałem z nim wywiad z 2021 roku to dalej mały, ale widać było że chociaż do treningów wrócił, bo brzucha nie było tak widać.

To z prawej to nie jest jego top forma, to już w trakcie 'kontuzji'. On miał coś z kręgosłupem i z tego co oglądałem kiedyś to chyba ponad rok jak nie dwa nic nie trenował. Odstawił turbinę, przestał trenować pewnie żarcia też nie trzymał i się zrobił dziad.
Oglądałem z nim wywiad z 2021 roku to dalej mały, ale widać było że chociaż do treningów wrócił, bo brzucha nie było tak widać.
Mięśnie można kupić

ale zesranko w komentarzach, ale cipy pieką :jarolaugh:

Dokładnie tak to teraz wygląda jak nie ma silnego wzorca mężczyzny w rodzinie. Rodzi sie facetem, a zostaje pizdą.

Prawy syn wiadomo!

:beta: :beta: :beta: :beta: :beta:
Tyle, że ten dopakowany syn przez większość życia był wychowywany przez samotną matkę, a ten gruby przez większość życia miał ojca w domu (tzn może nie dosłownie bo jednak kariera aktorska itp.).

Back